icon

Dôležitosť spoločnosti iných žien pre ženu

8. jún 2025

Mala kamošky chodila na ženské stretávky?

really8
8. jún 2025

Nie. Ale ako matka uvitam spolocnost inych matiek. Ale takych normalnych.

tairyx
8. jún 2025

A dôležité v čom to má akože byť? Ja osobne sa väčšiny ľudí stránim, neznášam intrigy, ohováranie, odsudzovanie. Pre môj život to určite dôležité nie je. A to je ako medzi ženami tak aj medzi chlapmi, aj keď u mužov som to postrehla o niečo menej.

januska12323
8. jún 2025

Pre niekoho áno pre mňa nie, ja mám radšej keď mi všetci dajú pokoj.

maca1984
8. jún 2025

Dôležité pre koho ?
Pre mňa nie.
Občas mi padne vhod stretnutie s kamoškami pri káve, ale nepotrebujem to každý týždeň napr.

lucia13022023
8. jún 2025

Pre mňa áno. Mam par veľmi dobrých kamarátok a moju sestru, ktorú beriem taktiež ako najlepšiu kamarátku, a potrebujem s nimi vypnúť, porozprávať sa o povrchných veciach, o dôležitych veciach, o materstve..
Ale verím, že sú ženy ktoré to nepotrebujú.

barka1
8. jún 2025

Nie, niektore ženy maju radsej muzsku spolocnost a kamarátov maju muzov.
Ja taká nie som, ale moj partner má (vraj) najlepšiu kamaratku ženu. Ja si k nej nejako neviem najst cestu. Ona tiez vraj ziadne velké kamaratky nemá. Aj mi prisla taká...neviem..chlapská...upravená, tri deti, muž...ale salala z nej nejaká mužská energia. Ja som viac ženská, s mužmi sa kamaratit neviem.

bonboniera
8. jún 2025

Minule tu bola tema o čisto ženskom fitku, tam jedna majsterka sveta napísala ze zena ktorá by niečo take uvítala alebo ma potrebu na čisto ženský kolektív je mentálne narušená a mala by sa liečiť, či take dačo …

pikachu999
8. jún 2025

Ja idem von tak raz za 2 mesiace s kamarátkou, ale píšeme si a hocikedy sme navzájom tu pre seba . Som introvert takže celkovo chodím malo von

cimage
8. jún 2025

To je individualne. Napr introvertka nema potrebu sa s niekym delit o svoje starosti, radosti. Taka extrovertka zas nevydrzi dlho sama. Ja som skor to prve, ale obcas som rada v spolocnosti extrovertiek. Tie sa vykecaju a ja sa odreagujem.

ivangeline
8. jún 2025

To je individi. Sú ľudia, kt spracovávajú externe a ti, ktorí naopak. 🙂 Sú ženy, kt vedia plávať vo vzťahoch so ženami a tie, ktoré nie. Každá žena však ma vedome či nevedome nejaké ženské vzory. A podľa mňa takéto stretnutia pomáhajú pri nadobúdaní kontúr toho, kam smerujem, aka chcem byt, čo preferujem,.. ukazujú mi, kde som a kam idem. Aka som žena.

kattrin5
8. jún 2025

Pre mna napriklad ano, kazdy tyzden chodime s kamoskami na veceru, pokecat, alebo cez vikend na brunch. Je osobne si neviem predstavit toto nemat. Mam 3 naozaj dobre kamosky a tymi sa vidam kazdy tyzden.