Dôležitosť spoločnosti iných žien pre ženu
Mala kamošky chodila na ženské stretávky?
A dôležité v čom to má akože byť? Ja osobne sa väčšiny ľudí stránim, neznášam intrigy, ohováranie, odsudzovanie. Pre môj život to určite dôležité nie je. A to je ako medzi ženami tak aj medzi chlapmi, aj keď u mužov som to postrehla o niečo menej.
Pre niekoho áno pre mňa nie, ja mám radšej keď mi všetci dajú pokoj.
Dôležité pre koho ?
Pre mňa nie.
Občas mi padne vhod stretnutie s kamoškami pri káve, ale nepotrebujem to každý týždeň napr.
Pre mňa áno. Mam par veľmi dobrých kamarátok a moju sestru, ktorú beriem taktiež ako najlepšiu kamarátku, a potrebujem s nimi vypnúť, porozprávať sa o povrchných veciach, o dôležitych veciach, o materstve..
Ale verím, že sú ženy ktoré to nepotrebujú.
Nie, niektore ženy maju radsej muzsku spolocnost a kamarátov maju muzov.
Ja taká nie som, ale moj partner má (vraj) najlepšiu kamaratku ženu. Ja si k nej nejako neviem najst cestu. Ona tiez vraj ziadne velké kamaratky nemá. Aj mi prisla taká...neviem..chlapská...upravená, tri deti, muž...ale salala z nej nejaká mužská energia. Ja som viac ženská, s mužmi sa kamaratit neviem.
Minule tu bola tema o čisto ženskom fitku, tam jedna majsterka sveta napísala ze zena ktorá by niečo take uvítala alebo ma potrebu na čisto ženský kolektív je mentálne narušená a mala by sa liečiť, či take dačo …
Ja idem von tak raz za 2 mesiace s kamarátkou, ale píšeme si a hocikedy sme navzájom tu pre seba . Som introvert takže celkovo chodím malo von
To je individualne. Napr introvertka nema potrebu sa s niekym delit o svoje starosti, radosti. Taka extrovertka zas nevydrzi dlho sama. Ja som skor to prve, ale obcas som rada v spolocnosti extrovertiek. Tie sa vykecaju a ja sa odreagujem.
To je individi. Sú ľudia, kt spracovávajú externe a ti, ktorí naopak. 🙂 Sú ženy, kt vedia plávať vo vzťahoch so ženami a tie, ktoré nie. Každá žena však ma vedome či nevedome nejaké ženské vzory. A podľa mňa takéto stretnutia pomáhajú pri nadobúdaní kontúr toho, kam smerujem, aka chcem byt, čo preferujem,.. ukazujú mi, kde som a kam idem. Aka som žena.
Pre mna napriklad ano, kazdy tyzden chodime s kamoskami na veceru, pokecat, alebo cez vikend na brunch. Je osobne si neviem predstavit toto nemat. Mam 3 naozaj dobre kamosky a tymi sa vidam kazdy tyzden.

Nie. Ale ako matka uvitam spolocnost inych matiek. Ale takych normalnych.