icon

Emocionálna a sexuálna túžba po inej žene

patrikjames
28. apr 2025

Prajem pekný začiatok týždňa

Prečo pokiaľ je chlap šťastné ženatý môže vo vnútri cítiť emocionálnu a sexuálnu túžbu po inej žene? Konkrétne po dlhoročnej kamarátke z detstva ktorú stretne raz za čas keďže sa ako kamaráti z detstva stretávame dlhé roky. Poznám dosť žien ale pri žiadnej žene nemám take pocity ako pri tejto žene. Samozrejme že z dotyčnou ženou sa sám nestretávam a reálne od silného kamarátstva od detstva s ňou nič nemám len otázka znie či je to "normálne" alebo môže byť v mojom vnútri nejaká "chýba" alebo niečo "pokazené" že má priťahuje iná žena. So ženou som šťastne ženatý a nemám za potrebu si nájsť milenku. Môj osobný názor je ten že so svojou ženou som začal randiť ako 18 ročný chlapec a bola to moja prvá partnerka ako aj po sexuálnej stránke ako aj po emocionálnej a niekde vo vnútri mám "zakorenené" že nikdy som nič príjemné neprežil s inou ženou. Podotýkam slovo príjemné nemyslím len sex ale všeobecne pekne chvíle z partnerom
Hľadám len odpoveď či je to normálne či to majú aj šťastné vydáte ženy/šťastné ženatý muži

Ďakujem!

sszuzu8
28. apr 2025

Ahoj asi to normálne je.. Ja zas mám priateľa nemáme síce idylicky vzťah no priťahuje ma iný muž z ktorého ta chémia jednoducho vyžaruje už od momentu čo som ho prvýkrát videla. Sem tam sa vidíme na pár min z diaľky takmer spolu nehovoríme ale stále to cítim pri každom jeho pohľade

gribka1
28. apr 2025

Stáva sa to. Či myslíš, že len jedna žena ťa za celý tvoj život bude priťahovať?

srandamusibyt
28. apr 2025

Je to úplne normálne. Tiež som šťastne ženatý niekoľko rokov, svoju ženu milujem nadovšetko a teiž ma priťahuje aj iná žena.

yelena159
28. apr 2025

Lebo si človek. Aj keď si vo vzťahu s niekým, koho ľúbiš, si stále človek. Nestaneš sa automaticky asexuálom. Je to normálne. Ak nerobíš niečo, čo by si nemal, tak žiadny problém.

morusha
28. apr 2025

@patrikjames Normálna a prirodzená vec, ale pozor na to, aby si tomu nepripisoval väčšiu dôležitosť, než to má, nerozvíjaj tieto fantázie vo svojej mysli, lebo čo budeš kŕmiť, to vyklíči. Nech ti túžba po nejakom zidealizovanom dobrodružstve neprerastie cez hlavu a nezničí vzťah s manželkou a vybudované zázemie, domov. Ako raz povedal môj muž: : "ako sa môžem zamilovať do inej ženy, keď som raz ženatý?" 🙂 To neznamená, že sa mu iné ženy nepáčia, to je prirodzené, ale skrátka nedá žiadnu šancu tomu prerásť do niečoho čo nechce.

patrikjames
autor
28. apr 2025
@morusha

@patrikjames Normálna a prirodzená vec, ale pozor na to, aby si tomu nepripisoval väčšiu dôležitosť, než to má, nerozvíjaj tieto fantázie vo svojej mysli, lebo čo budeš kŕmiť, to vyklíči. Nech ti túžba po nejakom zidealizovanom dobrodružstve neprerastie cez hlavu a nezničí vzťah s manželkou a vybudované zázemie, domov. Ako raz povedal môj muž: : "ako sa môžem zamilovať do inej ženy, keď som raz ženatý?" 🙂 To neznamená, že sa mu iné ženy nepáčia, to je prirodzené, ale skrátka nedá žiadnu šancu tomu prerásť do niečoho čo nechce.

@morusha veľmi pekne napísané, ďakujem a pozdravujem muža

krasneleto
28. apr 2025

@patrikjames sexuálne áno je to prirodzený pud ,emocionalne by ťa iná žena asi nemala pritahovat, to je za mňa vedome rozhodnutie

komplikovana
28. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames sexualna pritazlivost sa to vola. A moze sa ti to stat aj s inymi zenami. Treba dat pozor, lebo ludia si to castu pletu s laskou. Ale laska to nie je. Takze si treba zvazit, co vlastne chces. Zaciatky su vsade pekne a vsetko ide samo. Ale zit s clovekom a budovat vztah je narocne. Vyhodou je, ze si vy dvaja urcujete pravidla a fantazii sa medze nekladu.

juliet86
28. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames je to normalbe. treba si ivedomit ze na svete je par tisic inych zien s ktorymi by si si vnutorne rozumel a dalsie tisice co su pritazlive. je ta kamoska podobna ci rozdielna tvojej zene? ja ti radim s novou radostou energiou sa vrhnut po manzelke. prelbovat co mate. ja som taktiez,stastne vydata. 15rokov vo vztahu bez prezlapu ale keby ovdoviem a chcem zas vztah viem krorych muzov s minulosti s ktorymi som nic nemala si preklepnem ci nie su free a single

zrncita
28. apr 2025

jasne, ze je to normalne. avsak, je na tebe, ci sa tymi citmi nechas viest alebo ich budes ignorovat 🙂

enmery
28. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames Sexuálna príťažlivosť a láska sú úplne odlišné veci. Ak máš s manželkou pekný hĺbkou vzťah, váž si to. Ja zas poznám veľa ľudí, ktorí mali v posteli toľko ľudí a praktík a túžia po láske. Tí by Ti vedeli rozprávať, aké je to v dnešnej dobe vzácne. Sex nájdeš všade. Je XY pekných žien na svete, ale mať toto všetko a plus k tomu emocionálnu rovinu hlbokú, je priam výhra v jackpote. Možno je to u Teba silnejšie, lebo manželka je to Tvoja prvá a jediná a možno sa bojíš, že o niečo prichádzaš,neprichádzaš.Ty si už vyhral. A že sa Ti opticky páči aj iná žena je ok. Pokiaľ do toho neinvestuješ čas, iniciatívu,flirty, neživíš to. Pretože najtvrdšie lekcia v živote je uvedomiť si, čo človek mal, až keď to definitívne a navždy stratí.

mandzula
28. apr 2025

Svet je plny prilezitosti a lakadiel a je len na nas, ci im podlahneme.

1gramofon
28. apr 2025

Nájsť niekoho s kým sa dá rozprávať, riešiť problémy a ak nemáte problém v posteli... Veľa ľudí má len polovicu z toho alebo nič. Buď za to rád a nerozvijaj myšlienky o inej aby si sa v tom nezamotal. Proste sa ti páči aj iná, o nič nejde.

sowhat
28. apr 2025

Myslim ze je to normalne - poznam to tiez. Nic to neznamena a moja rada je neriesit to a nechat vyprchat, pokial si v manzelstve ty stastny a dotycna ma tiez svoj zivot a stastny vztah. Ta chemia moze byt tiez len docasna, preco si kazit nieco roky s laskou budovane...

libusak
28. apr 2025

Ano, je to normalne. Clovek nie je prirodzene monogamny. Ako vravi moj priatel, chiet mozem aj ferary ale do spalne si ho neodparkujem.
Mysliet si mozes, ze je krasna zena so super povahou, ale tam to konci.
Ja mam tiez kamaratov, fesaci, dobraci, super chlapi ale prajem im dobre a spokojne manzelstva 👍

marryliese
28. apr 2025

Súhlasím s ostatnými, priťahovať či vidieť niečo môžeš aj v inej žene ale ak si šťastne ženatý nebalamuť sa tým. Venuj energiu do obnovy manželstva, pripomeň si prečo si so ju vybral, čo na nej miluješ. Choďte na rande, alebo niekam na víkend. Podľa mňa tieto "iskry" vidí človek v druhých lebo s nimi nerieši starosti každodenného života. Je to odľahčené a človeku tá ľahkosť chýba niekedy

domkakvet
28. apr 2025

@patrikjames aj si bol do tej kamaratky niekedy zalubeny?

patrikjames
autor
29. apr 2025
@domkakvet

@domkakvet áno keď som mal 15-16 rokov. Bola to taká prvá láska z detstva. Ale to som bol veľmi mladý a nemyslím si že by to mohlo byť udržiavané vo vnútri srdci keďže milujem svoju ženu

patrikjames
autor
29. apr 2025
@domkakvet

@domkakvet Skôr si myslím či niesom typ človeka čo chce viac ženy alebo ktorý miluje jednu ženu ale túži po inej žene. Myslel som si že som z takýmito vecami sa dávno vysporiadal ako dospelý človek. Trocha ma to aj straší do budúcna. Čo keď sa mi inokedy zapáči tak silno aj iná žena? Čo keď ťa kamarátka mi niekedy zavolá o pol noci s plačom že potrebuje moju oporu moje objatie? Samozrejme že poviem že prepáč ale určite nie keďže som ženatý ale čo keď v tej chvíli keď ju budem počuť zaplakanu reálne pôjdem ? Teraz si vravím že nechcem s ňou mať nič viac ako kamarátstvo ale čo keď niekedy bude chcieť niečo viac vyskúšať a nebudem vedieť odolať? To ma veľmi straší a budem musieť si dávať veľký pozor

domkakvet
29. apr 2025
@patrikjames

@domkakvet Skôr si myslím či niesom typ človeka čo chce viac ženy alebo ktorý miluje jednu ženu ale túži po inej žene. Myslel som si že som z takýmito vecami sa dávno vysporiadal ako dospelý človek. Trocha ma to aj straší do budúcna. Čo keď sa mi inokedy zapáči tak silno aj iná žena? Čo keď ťa kamarátka mi niekedy zavolá o pol noci s plačom že potrebuje moju oporu moje objatie? Samozrejme že poviem že prepáč ale určite nie keďže som ženatý ale čo keď v tej chvíli keď ju budem počuť zaplakanu reálne pôjdem ? Teraz si vravím že nechcem s ňou mať nič viac ako kamarátstvo ale čo keď niekedy bude chcieť niečo viac vyskúšať a nebudem vedieť odolať? To ma veľmi straší a budem musieť si dávať veľký pozor

@patrikjames nie si typ cloveka co chce viac zeny, ale pri nej mas pocity hovori sa tomu pozitivny optimizmuz, bol si do nej zalubeny a nic ste spolu nemali, teda nevies ake by to bolo a preto tie pocity.

maja22
29. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames Láaka k manželke nie je prchavá emócia. Je to vedomé každodenné rozhodnutie stáť pri nej v dobrom aj v zlom, v zdraví i v chorobe. To, čo aktuálne prežívaš, sa ľuďom stáva, ale ako ti už radili, nekŕm to… V hlave už riešiš, čo by bolo, keby… Ale to je len tvoja fantázia, dôležité sú tvoje skutočné rozhodnutia a skutky. Buď v nich pevný. Odhodlanie na to máš, tak sa toho drž a veľmi svoje fantázie tamtým smerom nerozvíjaj…

juliet86
29. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames uz si trosku stavias scenare vo svojej hlave
ak ta to tak velmi pokusa mal by si pbmedzit kontakty a prehlbit vztah s manzelkou.

0silvia0
29. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames že zaplakanú😀

gerber58
29. apr 2025

@patrikjames divne niečo cítiť ku kamarátke z detstva este keď mám manželku. Staraj sa o ňu a na hentu zabudni

gribka1
29. apr 2025
@patrikjames

@patrikjames Keď ťa toto napadá, tak ty si namotaný. A tým, že vôbec na takéto, "čo keby" myslíš, sa naviažeš ešte viac.