icon

Ex ma podvádzal. Ako prekonať sklamanie a zradu?

8. mar 2025

Ahojte, prišla som sa vyrozprávať.. Pred týždňom som zistila, že už teda ex mal vrámci nášho ešte jeden vzťah s jeho ex, a veľmi mi to ublížilo. Netuším ako s tou druhou fungoval, a ani to nechcem vedieť, pretože býval sám. Neviem kedy spolu trávili čas, ani čo, pretože víkendy bývali naše, cez týždeň sme sa tiež buď stretli alebo volali spolu a myslela som teda že vždy viem kde je… Cítim sa využitá, oklamaná a mám voči nemu zlosť… keď som sa to dozvedela, jeho reakcia bola, že som hysterická a on s ňou nieje a nakoniec to otočil, že on so mnou nechce byť lebo on nebude žit s dramatickou ženou. On sa ani neunúval to nejak vysvetlovať, ani nič… Boli sme spolu len pólroka ale ja som s ním bola šťastná a klapalo nám to vo všetkom - teda to som si myslela.. Čo robiť aby som sa necítila ako využitá handra?😕 ďakujem

pribinak
8. mar 2025

Kašli na neho. Čo sa stalo už nezmeníš. Buď rada, že si nedostala nejakú chorobu.

deti95060810
8. mar 2025

najlepšie zabudnúť...

diverzia
8. mar 2025

"Imagine being bitten by a snake, and instead of focusing on healing from the poison,
You chase the snake to understand why it bit you and to prove that you didn't deserve it"..
Ak náhodou nerozumieš, hoď do translatora. U neho odpoveď nehľadaj, nikdy ti aj tak nepovie pravdu a aj keby povedal, k čomu by ti to bolo? cítila by si sa menej oklamaná? menej zneužitá? Toto už nie je o ňom, on ani jeho odpovede ti nepomôžu uzdraviť sa. Túto prácu musíš spraviť sama. Možno ti týmto vesmír dal možnosť ľahšie sa odpútať, ukázať ti, že neni za čím plakať. Zober to ako skvelú príležitosť nájsť si niečo lepšie. Teraz sa ti to možno nezdá,ale raz za túto lekciu poďakuješ. Čaká na teba niečo iné. ❤

kitycat
8. mar 2025

Ale vyuzita handra? Ako ta vyuzival?

Vztah ste si uzivali rovnako (on teda este jeden), ale asi si si uzivala aj jeho spolocnost, v posteli to klapalo, atd. Rozisli ste sa pre nieco ine ako pre jeho neveru. O tej si sa dozvedela az potom...mozes byt rada, ze uz s takym co mu o vazny vztah vlastne nejde a nezabijes s takym par najlepsich rokov

Ci si dosla ku nemu a upratovala, varila a zehlila mu? Tak ta vyuzival?

autor
8. mar 2025

@kitycat zle si ma pochopila, my sme sa rozisli kvoli tomuto…

autor
8. mar 2025

@kitycat mne to príde, že to nebral vážne, teda že mu šlo len o sex a užívanie si prítomného okamihu, keď sa ani neunúval to zachraňovat ani sa nesnažil to vysvetliť… že o mňa proste nestál, keď to takto lahko sekol… pritom predtým, kým ma získal a aj ako sme boli spolu sa snažil a pri každej debate keď sme sa bavili z jeho strany som počúvala o tom ako on chce budovať vážny vztah, a časom mať so mnou deti ak nám to klapne a podobne..

autor
8. mar 2025

@diverzia joj presne tento citát si stále opakujem, hlavne keď mám chut mu vynadat😄

zabka79
8. mar 2025

Skus videa Petr Casanova on riesi tieto sklamania....jeho veta: preco sa trapit pre niekoho kto sa netrapi pre vas