icon

Existuje niečo ako príťažlivá povaha k povolaniu?

2. dec 2025

Pritažnivosť k povolaniu.
Vyzaruju k vam nieco povolania? Existuje podla vas nieco, ako ista pritazliva povaha k povolaniu ? Naprilad, ze vas pritahuju chlapi v zivote a zistite ze trebars vsetci boli vojaci, alebo ze vas pritahuje typ chlapov kludaci pohodaci predavaci , ci az nudni ITckari . Mali ste napriakad manzela lekara a prveho co stretnete a sa zamilujete je opat lekar. Ale vsetko nevedome, Akoby vas pritahoval jeden typ partnerov ci partneriek

anonym_f9ad48
2. dec 2025

Nie 😃
Radim to do kolonky "verim na horoskop", za mna nie 🙂

katica06
2. dec 2025

NIE

anonym_de32af
2. dec 2025

Mne sa páčia zrucní chlapi ale povolania odlišné
Takže tým to nebude

autor
2. dec 2025
@katica06

NIE

@katica06 Anilen unifoma u chlapov ta neokuzli?

viktoriakrajnakova
2. dec 2025

@anonym_autor ja som mala pestru paletu chlpaov, kazdy ine povolanie. A nikfy nie take ako mam ja. Ja mam skor pocit ze mať chlapa s rovnakym povolanim je nieco ako incest

katica06
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie, raz som chodila s sbskárom, bol najväčšim omylom môjho života

anonym_35c8e1
2. dec 2025

Hej, ja mam. Vsetci maju jeden konicek, ktory nie je uplne bezny. Prisaham, ze vzdy to ale zistim az dodatocne - najprv preleti iskra a potom sa o tom dozviem.

anonym_7e9469
2. dec 2025

@anonym_autor páčia sa mi rôzne typy chlapov. Keď je raz chlap sympaťák a má šarm, je úplne jedno či je kuchár alebo lekár, spisovateľ.

letfenixa
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mňa obvykle odpudi.

vilma7
2. dec 2025

Nic tale? Ani len z okolia nepoznám.

mirola
3. dec 2025

nie .. asi teda lebo vacsina mojich ex aj sucasny partner boli z dvoch skupín a to lekári alebo advokati... takze mozno na tom nieco bude

zuzana76
3. dec 2025

ja som sapiosexual, pacia sa mi inteligentní, pritahuju ta urcite vlastnosti, co ta ktora skupina ludi moze mat spolocne

anonym_73e8f7
3. dec 2025

Preco je toto v rubrike moje zamestnanie¿?????????? Admin help

anonym_f1be29
3. dec 2025

Fúú jeden ex bol automechanik a ďalší dvaja boli revízori 😄 takže neviem to takto porovnať. Nikdy som nejak neriešila prácu u partnera hlavne ze pracuje a zarába

anonym_e6d456
Včera o 10:37

Iniforma = 95% nizke EQ fuj nikdy.