icon

Existuje spôsob, ako uniknúť z toxického vzťahu?

24. nov 2025

Chcem sa trošku vyrozprávať, s priateľom sme spolu 10 rokov , psychicky má už zničil do kedy to všetko buudem znášať sama neviem ponizovanie ,nadávky ,každý deň je strašný mamičkár ako povie mamička tak musí byť a ja som len babka s ktorou si robia čo chcú ,máme dva deti čakám tretie,je to gembler niekedy prehraje polovicu výplaty zijeme z mesiaca na mesiac on si dovolí prehrať aj 500 e čo sa nestalo raz ale viac krát niekedy si aj vipije s nicim mi nepomohol nikdy všetko robim sama či kirenie drevo všetko sama ešte kolo neho skakat ,rozmislala som nad potratom nevien je mi to luto ale asi to bude najepsie riesenie sam mi dal na javo ze on sa starat nebude snažila som sa v minulosti už aj o samovraždu ,donútila má k tomu psychika lebo som to už nedávala psychicky a ja sprostá ešte tretie decko som si od neho dala spraviť keď si to všetko rozmyslím tak sama som si asi ma vine ,aj keby som chcela od neho odísť nemám kde ,lebo a rodinou nesom za dobre 😥😥ja uz sama neviem čo mám robiť stale dúfam že sa zmení

Strana
z2
nicoletta98
24. nov 2025

Šla by som na tvojom mieste na potrat. A potom si pobalila veci, zobrala deti a išla kade ľahšie…

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
anonym_0614b2
24. nov 2025

to si v ktorom tt. či sa ešte niečo dá vôbec robiť.

enmery
24. nov 2025

Odobrať Ti deti....
Existujú azyláky. Nezmení sa. To sa už nedá čítať. Z akého prostredia preboha pochádzam, že toto si dovolila....

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
anonym_34f352
24. nov 2025

Nezmeni sa. Chod na potrat a najlepsie rovno sterilizacia a zacni planovat odchod. Praca, prip azylovy dom.

autor
24. nov 2025
@anonym_0614b2

to si v ktorom tt. či sa ešte niečo dá vôbec robiť.

@anonym_0614b2 2 týždne od kedy som sa to dozvedel ,riešenie by bolo ,ale problém je vo mne neviem či to dokážem spraviť

pribinak
24. nov 2025

Prečo si s takýmto chlapom tehotná? Tiež si nezodpovedná

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2025
@enmery

Odobrať Ti deti....
Existujú azyláky. Nezmení sa. To sa už nedá čítať. Z akého prostredia preboha pochádzam, že toto si dovolila....

@enmery no sama tomu nemôžem uveriť ,a Presto všetko ma dokáže zmanipulovať že mu úverim ,a potom,zabudnem na všetko potom dva tri dni dobre a zase robí to isté a furt dokola to isté

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova neviem ja už ani neviem rozmýšľať poriadne , aj by som to spravila ale to tiež stojí peniaze skadiaľ zoberiem toľko peňazí na potrat už aj tak som rozmýšľala

autor
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova neviem čo mám robiť ja ho ľúbim strašné ale on asi nie keď sa tak správa ,ja by som dokázala byť sama aj sa postarať o deti pracujem zarábam ale stále tam je to ale

ivik4
24. nov 2025

Wau, to az tretie dieta na ceste Ta donutilo uvedomit si aky je zac ? No nic, tiez som za ukoncenie tehotenstva a odist prec. Odkladaj si a ked nieco budes mat, chod.
Nerozumiem co na nom strasne lubis

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova viem čo chcem ,chcem nie ľanu život ako aj ostane páry ale ja ten nie ľanu život nemám ,ja musím znášať nadávky ponizovanie atď

autor
24. nov 2025
@anonym_autor

@viktoriakrajnakova viem čo chcem ,chcem nie ľanu život ako aj ostane páry ale ja ten nie ľanu život nemám ,ja musím znášať nadávky ponizovanie atď

@anonym_autor normálny život ako aj ostatné páry

anonym_c9dcc8
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova gemblovanie je psychická choroba,to by si ty mala vedieť.Takže rada,aby dospeli,je jej na dve veci.

denithestrange1993
24. nov 2025

@anonym_autor v tvojej situacii je najlepsia interupcia bohuzial. Zobrat sa od neho a ist prec,hoci aj do azylaku. Horsi zivot ako s nim ta uz podla mna necaka....

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
katuska147852
24. nov 2025

@anonym_autor potrat určite nie. Je to veľmi smutné co, sa ti deje, ale dieťa, ktoré čakáš je živé, dýcha, má srdiečko, možno si už videla jeho podobu na ultrazvuku. Len sa ešte nenarodilo. Sú všelijaké možnosti ako pomôcť ženám v núdzi. To babatko za nič nemôže.
Možno by ti pomohlo na čas zmeniť prostredie, najst si aktivitu, s niekym pokecat. Odkiaľ si? Ak chceš, napíš.

euka210
24. nov 2025

@anonym_autor prec od takeho, manipuluje a tyra ta psychicky, k tomu gambler...mysli aspon na tie deti, aky to ma na ne dopad...

autor
24. nov 2025
@katuska147852

@anonym_autor potrat určite nie. Je to veľmi smutné co, sa ti deje, ale dieťa, ktoré čakáš je živé, dýcha, má srdiečko, možno si už videla jeho podobu na ultrazvuku. Len sa ešte nenarodilo. Sú všelijaké možnosti ako pomôcť ženám v núdzi. To babatko za nič nemôže.
Možno by ti pomohlo na čas zmeniť prostredie, najst si aktivitu, s niekym pokecat. Odkiaľ si? Ak chceš, napíš.

@katuska147852 ja tiež tak rozmýšľam tá,ko by som to asi spravila keďže to dieťatko za nič nemôže

autor
24. nov 2025
@euka210

@anonym_autor prec od takeho, manipuluje a tyra ta psychicky, k tomu gambler...mysli aspon na tie deti, aky to ma na ne dopad...

@euka210 no hej na to na nich dopad ,sama vidím deti keď vidia že ako sa ku mne správa už mu dohovaraju a čo od nej chces a som s toho smutná keď vidím že deti to vnímajú že sa ku mne správa zle

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
petamich
24. nov 2025

Och tieto pro life dristy.
Dookola omielane, ako dieta si to nezasluzi, ako sa dockas pomoci a novinka, autorka skus zacat strikovat a pokecaj s kamoskou a razom mas po probleme...

A teraz realita, ak nemas rodinu, nemas financie na start, nemas perspektivu sa zamestnat a uzivit seba a deti, tak to su to vsetko pekne znejuce bludy.

Autorka dieta ti neurobil, dieta ste si urobili spolu, vsetky tri. Jedine, ze islo o nedobrovolny styk a to je trestny cin. Uprimne, nechod na potrat, pretoze s dvomi alebo tromi detmi nic sa nezmeni. Lebo tebe staci, aby bol na teba dva dni dobry....ty ho predsa lubis. Dnes pojdes na potrat a o par mesiacov si tehotna opat. Takto nejako to zial dopadne.

Takze ja osobne ti radim, ist na potrat jedine vtedy, ze chces nieco zmenit a mas moznost nieco zmenit. V opacnom pripade 🤷‍♀️

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_0614b2 2 týždne od kedy som sa to dozvedel ,riešenie by bolo ,ale problém je vo mne neviem či to dokážem spraviť

@anonym_autor ci už sa rozhodneš pre potrat alebo nie, každopádne si daj podviazat vaječníky ci co sa to robí ženám, aby si už nikdy, naozaj NIKDY neotehotnela!!!!

petamich
24. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova seba v mojom komentari nehladaj 🙂 vobec ale naozaj vobec som nereagovala na teba, naopak, skor suhlasim s tym, co si napisala

Strana
z2