Existujú ešte normálni muži vo vzťahoch?
Baby ja už neviem ale.. už žiadny normálny muž nieje do života. Nič. Bola som 10 r vydatá, ex ma 3 x podviedol, nie že podviedol on s každou chcel vymeniť aj nový život za starý…. Nie len bokovka… teda už je ex… prvý muž po rozvide, kamarátsky vzťsh on žije mimo SR, pár pekných chvíľ všetko, ďalší detto, žil mimo SR domov ale chodil, vydrzalo to 4 m. tak ma ľubi ako koňa po 6 mesiacoch ani obraz ani zvuk o mesiac na to vidim fotku na fb s novou jeho ,,laskou,, ze mi oci skoro vypadli… no nič… po čase si ma našiel ďaľí sympatický muž onpár rokov starší vydržali sme rok a pol a nakoniec som zistila ze on chce uplne ine veci ako ja, tzn. slobodu, voľnosť ísť kam on chce s ,,KÝM on chce, pre neho zrazu boli všetky kamarátky… proste to čo robil som ešte nevidela a nezažila, psychicky som sa vyčerpala až k zdrav. problémom a keby som to neukončila skončila by som na psychistrii… pol roka mam pokoj, ešte nie som po tych sklamaniach a oplieskaniach citovych a vztahovych 100% pripravená, ale zapáčil sa mi jeden muž, má prácu slušnú, športovec, nie je najkrajši ale má charizmu, .. no zaregistrovali sme jeden druheho posledny mesiac, viac krat, z jeho pohľadu, spravania som jasne ze vycitila, ze zo mňa nespustí oči… riesila som s nim jednu vec akurat vcera vecer, drzala som sa v uzadi, a on ze pekny vecer smajlika atď…dal mi tel. č…. Ja este nie…. no a teraz dnes som bola u neteri a ta mi začne o nom hovorit ako sa spolu stretli na party minuly tyzden a posielal on ziadost jej kamoske , a ze si potykali, on ma okolo 35-38 , moja neter 19 … aj jej kamoska… a ja som len ocami prekrutila.. ci je toto vobec mozne… odradilo ma to…
Ale existujú 😀😀 to že na teba sa lepia blbci neznamená že sú taký všetci.
Tak chcú žiť podľa svojich predstáv, akurát tam chýba z ich strany úprimnosť a na svojej ceste zoberú všetko, čo sa vyskytne. A 19-ročnej ťažko konkurovať, to by chcel asi každý chlap, len málokto na to má, aby ju aj zbalil. Sorry za úprimnosť. Sú aj verný, prorodinný, len ich počet s vyšším vekom klesá, keďže väčšina je vo vzťahu.
@autorka pridu sem zachvilu taky ako ja a hned sa Ti budu nukat a mozes si vyberat 🙂
@vikimed nejde o 19 ročnú 😹 rozumovo sú ešte v 15 tich 😸 to neporovnavam…len ja ked vidim jedneho muza a myslim ze teda je normalny na zaklade indicii, zamestnanie, volny cas, zaluby a partia … no odradilo ma to.. ja osobne by som nezacala s 19 rocnym ani flirtovat boze… ved je to dieta… a to mam iba o 10 viac… proate tym som cgcela povedat ze nie sú, a keď su tak kde 😸 lebo ja uz nikoho nevidim
@princkrason no daj sem nejakého 🤭🤭😃 …srandujem…
@amonet ano aj na tom odem asi pracovat nejake vnutorne nastavenie ma k tomu zenie, toto som sa ale chcela popytat zien, akymi sklamaniami presli, zaradom? Ved to nie je normalne
Ty mas 29 rokov? A bola si 10 rokov vydata a potom si uz stihla dalsich niekolko chlapov? Ci som nieco zle pochopila? Ale ak je to takto tak chyba bude niekde inde…
Neskáč zo vzťahu do vzťahu...daj si čas, buď dlhší čas sama...venuj sa sebe...neulakom sa hned na prvý pekný úsmev od chlapa...vlastne vôbec chlapov nerieš...
@autorka normalnych net, uz len vadny , čudný a pošahaný 😉 tak si vyber
@michaelam2 + - vychadza..
@princkrason ani jeden..
@autorka nebud fajnova 😉🙂
Takze odkedy vlastne mozes tak skaces zo vztahu do vztahu. Chlap sa na teba usmeje a hned uz ides nieco riesit. Daj si pauzu na isty cas.
existuju ale nie kazdy vyzera ako alan delon. a si z neho nadrzana
A po rozvode si si kde hladala tych fesakov? Na zoznamkach ci ta balili niekde na ulici, v baroch, v praci?
Ani normalne ženy už neexistujú, nemáme si čo vyčítať. Každý je nejaký, ide o to či si sadnú alebo nie. Ty si pravdepodobne hŕŕ. Stačí, že sa usmeje, zapozerá a ty už asi v predstave, že môže byť z toho vzťah. Pravda je, že dobrí sú už zadaný, ale nie je to nemožné, určite sú. Len spomaľ a nechaj ich o teba trochu bojovať. K tým mimo SR si ako prišla, veď to absolútne nie je vhodná kategória na vzťah.
@ssimusska Ďakujem hehe :D
S mojou manželkou sa poznáme od škôlky, dokonca už naši rodičia sa poznali zo zboru, registrovali sa... Sme manželia zachvíľu 8 rokov, vo vzťahu vyše 11 rokov. Čo čakaš? Že dakto sa na teba usmeje a hneď s tebou bude do konca života? A čo máš trinásť? :D Lásku, vzťah, manželstvo, to treba budovať. Nikomu nespadne z neba.
@0silvia0 nie ziadna zoznamka, boli to stretnutia nahodne kdw sme sa stretli z mladosti to zahranicie… nehladam vztah s kazdym a hned ked sa niekto usmeje, neviem ci necitate, som napisala ze. Regiatrujem napr. tohoto posledneho sme sa videli nahodne 5-6 krat behom mesiaca , proste he to jedno nahodne na poste vratite so seba, potom v obchode a pod. To je priklad… tak asi si vsimate toho kto vas zaujme… nie nestrkam sa kazdemu a nejdem s kazdym…
@thirstymonk ved o tom hovorim nie je Ziadny , vzah sa buduje ale nie je skym budovat… nie je lebo na kazdom kroku sa vyvynie …
nemas kamosa co ma podobne hodnoty?
Nechápem ženy, ktoré potrebujú silou mocou vzťah. Treba si užívať slobodu a počkať na toho pravého. Lebo takto ostaneš do konca života sama.
@gribka1 preco hrrr ja to nechapem, kde prichadzas na toto … lebo veru ze sa s kazdym muzom co sa usmeje a pod. nebavim, jednoducho ja ich len neberiem ako oni nas zeny, na jednorazovku, a dovidopo, … z mojej strany tam musi byt viac a nie nemusi byt krasny , hovorim ze tento posledny ma charizmu… jednoducho uz velmi rozoberate ine veci, ja som prace hovorila ze neviem stretnut normalneho… a s inym hociakym nejdem…
Vies ono kazda druha nazyva chlapa narcistom,pritom problem je v zene . A je to vela vela vela x pravda
Mala som kamosku -ako sme sa spoznali , rozpravala mi ake zle vztahy mala,tam narcist,tam taky a onaky partner, a ked som ju lepsie spoznala pochopila som ze problem neboli chlapi😃 pri jej poslednom rozchode som aj bola a pri jej „problemoch“
Chapes co tym chcem povedat…
Definuj "normálny muž "
Asi si tými dvoma bola vo vzťahu a nepoznala ich poriadne, keď ťa to prekvapilo ako sa zachovali. Ani manžel nebol šťastný výber, asi si si tiež poriadne nevybrala. Tento tu, to už je len ďalší, ktorého si nevedela zaradiť. To znamená, že niekde robíš chybu ty. Neobhajujem čudákov, ale vždy debila?
@tilly spoločné názory, spoločné záujmy, témy, rande, smiech, plač, emocie, spoločný čas, svoji priatelia, spoločný priatelia, rodina, oddych, normalne zitie bez stresu, emocie, v dovere a pod… asi som mimo ak toto hladam
@gribka1 ked to takto pises tak to citam dookola je na tom nieco pravdy… idem sa venovat sebe a ked budem 100% tak potom pride co ma
@gribka1 alebo mozno prilis hladam a unika mi pointa zivota

nuz co vyzarujes to pritahujes. popracuj na sebe svojom sebavedomi a samolaske a potom takych aj pritiahnes