Flirtovanie na Instagrame
Ahojte co si myslite o tom ked slobodny muz mi napisal na instagrame pozname sa z videnia v praci ale napisal iba kamaratsky nic nejake flirtovanie podobne ja som vydata mam aj muza deti nepiseme si stale odpisem mu raz za den vsetko v ramci téma praca a take viem kde su moje hranice len neviem co mam cakat
čo chceš čakať keď si vydatá s dieťaťom??
@anonym_autor nejako sa to snaz ukoncit, napriklad: Rada ti to vysvetlim neskor, akurat idem s muzom a detmi do mesta. Odpis na druhy den: Prepac, ale s muzom a detmi sme sa zdrzali v meste a este sme isli tam a tam. Nasleduje odpoved ohladom prace.
@anonym_autor ja mam chlapov kamaratov a nic zle na tom nevidim. Popiseme, posrandujeme, posleme si reelska. Ked som ale s priatelom tak socialne siete pre mna skoro vobec neexistuju. Moji kamosi vedia ze som s nim a ze vtedy neodpisujem lebo mam lepsi program. Mam aj kamosa s ktorym si vymiename vztahove problemy. Ja jemu z pohladu zeny, on mne z pohladu muza. Mame hranice, pozname sa polku zivota, je mi ako rodina a rovnako vnima aj on mna.
@anonym_autor co cakat? Ze ma asi zaujem, tak sa tym nenechat opit ako rozkom (namotat sa).
Neustale do konverzacie nenapadne zatahuj deti a hlavne muza. Spominaj ich a otriepaj mu tvoju rodinu nenapadne o hlavu. Odpisuj co najmenej, pripadne aj par dni vobec. Nie si povinna na vsetko, co napise, odpisat. (Ak to nie je pracovne.) Ani zo slusnosti.
On pochopi a strati zaujem ta namotavat. Najde si inu. A ty budes mat klud. Ak je to to, co chces.
@anonym_autor ja mam chlapov kamaratov a nic zle na tom nevidim. Popiseme, posrandujeme, posleme si reelska. Ked som ale s priatelom tak socialne siete pre mna skoro vobec neexistuju. Moji kamosi vedia ze som s nim a ze vtedy neodpisujem lebo mam lepsi program. Mam aj kamosa s ktorym si vymiename vztahove problemy. Ja jemu z pohladu zeny, on mne z pohladu muza. Mame hranice, pozname sa polku zivota, je mi ako rodina a rovnako vnima aj on mna.
@anonym_952620 vy sa poznáte polku života, títo sa poznajú len z videnia, ozval sa jej z ničoho nič cez sociálnu sieť, podľa mňa dosť iná situácia… máloktorý muž si takto hľadá kamošku, tiež mám kamarátov, ale tie kamarátstva vznikli prirodzene zo spoločných koníčkov alebo spolu stráveného času v škole/práci… autorka veď uvidíš, či sa pokúsi zmeniť tému aj na osobnejšie, či ťa niekam zavolá, vtedy to vieš jasne stopnúť…
poznáte sa z videnia z práce.A on vie že máš muža a deti? to by som mu napisala ako prvé.Možno už po pár takýchto vetách by dal pokoj aj sám🙂a keby nie, sekla by som to ja.Prestala by som odpisovať úplne alebo by som ho zablokovala keby je dotieravý
@anonym_952620 vy sa poznáte polku života, títo sa poznajú len z videnia, ozval sa jej z ničoho nič cez sociálnu sieť, podľa mňa dosť iná situácia… máloktorý muž si takto hľadá kamošku, tiež mám kamarátov, ale tie kamarátstva vznikli prirodzene zo spoločných koníčkov alebo spolu stráveného času v škole/práci… autorka veď uvidíš, či sa pokúsi zmeniť tému aj na osobnejšie, či ťa niekam zavolá, vtedy to vieš jasne stopnúť…
@lindous ale autorka pise ze vie kde ma hranice. Na to som nejako narazala. Ked mas hranice co sa moze stat?
@lindous ale autorka pise ze vie kde ma hranice. Na to som nejako narazala. Ked mas hranice co sa moze stat?
@anonym_952620 pýta sa čo má čakať, ja som odpovedala teda skôr na túto časť… že áno, ja by som v tejto situácii čakala, že skôr či neskôr kolega záujem prejaví
@anonym_autor pozri, ak si s ním nechceš písať tak mu jednoducho napíš, že nepovažuješ za vhodné aby Ti písal.. ..koniec.. ..a ak Ti ešte napíše tak neodpisuj..
@anonym_autor ty niečo od toho aj čakáš? 🤔 Veď ty už všetko máš, aj muža aj deti 😉👍.

Nvš čo máš čakať? Veď máš muža a deti čo chceš?