icon

Flirtovanie s ex. Je to podvádzanie?

6. júl 2025

Caute,

mam dost zmiesane pocity a neviem si ich zaradit. Riesim situaciu- mam frajera s ktorym som rok. Priatel mal predo mnou 2 rocny vztah s dievcatom dajme tomu M. Pocas ich vztahu si pisaval so zenou, menom napr. P, ktora bola taktiez jeho ex ( viem ze s nou spaval nejaky cas, ci to bol vztah- nemyslim ale mali k sebe blizko) Jeho ex M si precitala ich konverzaciu s P a teda narobila bordel, musel si ju vtedy vymazat zablokovat nekontaktovat sa.
No a teraz ten problem- my sme sa dali dokopy asi po pol roku odkedy s M nieje. Zistila som, ze este v den ked sa rozisli hned pisal P a boli v intenzivnom kontakte pocas toho pol roka a nasledne aj po tom co sa dal dokopy so mnou. Odkedy sme spolu mu P neustale vypisuje ( 2x mesacne cca) dost nepodstatne blbosti, on je samozrejme odpisuje. Je to taka debata- nejdeme na kavu? on: nemozem velmi by som rad ale pracujem😩 a pod., ja som ju jasne po precitani tychto sprav dala najavo ze si nezelam aby si pisal so sovjou ex ci co to je, on mi na to ze je to jeho ,,spriaznena dusa,,. Chvilu som to prehliadala, ale teraz opatovne chodia spravy s pozvanim, na ktore sice odpise vyhybavo ale nie ze by nechcel ist ale skor ze casovo nemoze. Moja blbost ale vecer som mu prehladala tel a zistila som ze jej lajkuje fotky, nebrani sa tomu pisaniu s nou. Pre mna je to nerespektujuce. Ja som mu jasne dala najavo co si o tom myslim. Som sialena ja alebo naozaj si myslite ze v tomto moze nieco byt? Ako by ste postupovali? Nechali to tak?

mameha7
6. júl 2025

Nechaj to tak, narob si s ním 3 deti a ži šťastne až do smrti.

zuzikak
6. júl 2025

podla mna to nie je ok. To, ze si mu pozerala mobil mu ani nespominaj. Avsak naco je s tebou ? Chcela by som na toto od neho odpoved lebo ak ti do oci povie, ze ina zena je jeho "spriaznena dusa" tak potom co si ty ? Nechcela by si partnera, ktory by teba povazoval za spriaznenu dusu ? Robis blbost ak mu robis bordel koli inym zenam. Zablokuje ju a nekontaktuje ? Vo vztahu ma byt dovera a nie rozkazovanie a ziarlivost. Naviac nenapisal babam (ci babe), ze na kavu nejde lebo proste ma priatelku a nepride mu to fer voci tebe, kedze sa vy nepoznate. Alebo mu povedz, ze nech s nou dohodne stretko. Chces spoznat jeho spriaznenu dusu. Potom uvidis ako sa pocas tej kavy budu obaja tvarit. Ak to bude prijemne posedenie pre vsetkych, pre teba len dobre. Ak nie - vies na com si. Mozno je s tebou len docasne, kym si jeho spriaznena dusa nenajde na neho cas....Hlavne ak ti nieco nesedi a necitis sa s nim pre to dobre, bud to treba raz a navzdy vyriesit alebo si najdite kazdy niekoho ineho. Toto nie je respektujuci vztah zalozeny na dovere.

autor
6. júl 2025
@mameha7

Nechaj to tak, narob si s ním 3 deti a ži šťastne až do smrti.

@mameha7 ja to neplanujem nechat tak, praveze rozmyslam ze sa defitivne s nim rozidem

mameha7
6. júl 2025

To bola irónia

autor
6. júl 2025
@zuzikak

podla mna to nie je ok. To, ze si mu pozerala mobil mu ani nespominaj. Avsak naco je s tebou ? Chcela by som na toto od neho odpoved lebo ak ti do oci povie, ze ina zena je jeho "spriaznena dusa" tak potom co si ty ? Nechcela by si partnera, ktory by teba povazoval za spriaznenu dusu ? Robis blbost ak mu robis bordel koli inym zenam. Zablokuje ju a nekontaktuje ? Vo vztahu ma byt dovera a nie rozkazovanie a ziarlivost. Naviac nenapisal babam (ci babe), ze na kavu nejde lebo proste ma priatelku a nepride mu to fer voci tebe, kedze sa vy nepoznate. Alebo mu povedz, ze nech s nou dohodne stretko. Chces spoznat jeho spriaznenu dusu. Potom uvidis ako sa pocas tej kavy budu obaja tvarit. Ak to bude prijemne posedenie pre vsetkych, pre teba len dobre. Ak nie - vies na com si. Mozno je s tebou len docasne, kym si jeho spriaznena dusa nenajde na neho cas....Hlavne ak ti nieco nesedi a necitis sa s nim pre to dobre, bud to treba raz a navzdy vyriesit alebo si najdite kazdy niekoho ineho. Toto nie je respektujuci vztah zalozeny na dovere.

@zuzikak vie ze som mu ho pozerala, ja sa s tymto vzdy priznam tym ze chcem ihned riesit situaciu. Teraz som nasla toto lajkovanie fotiek tak to uz ma dozralo, mne rozprava ze ho ta zena nezaujima ale tak ak mna niekto nezaujima nemam potrebu si ho ani len pozerat nie este mu lajkovat veci. Teraz sme na mrtvom bode, ticha domacnost. Skor nechapem ci toto je akoze pre chlapov ako ,,zadne vratka,, alebo naco toto robia? on mal moznost s nou byt, vybral si mna. Preco ma potrebu stale sa s nou kontaktovat? Nerozumiem tomu.

mondolina
6. júl 2025

ja lajkujem fotky hocikomu, či už ani to sa nesmie? no mňa by takýto vzťah s tebou teda nebavil. už len to šmírovanie telefónu.

motylik2559
6. júl 2025

Ked ona je jeho spriaznena dusa, tak ako moze povedat, ze ho nezaujima? Nejak sa v tom bud stracam, alebo je to debil😄 prepac. No kazdopadne toto kebyze mne zadrie chlap na svoju ex, tak by som mu povedala,ze od dnesneho dna mas k svojej spriazenenej dusi cestu volnu, lebo odteraz som ja tvoja ex, kedze nerespektujes to co mne prijemne nie je a zaroven si neprajem, ked uz som ex, aby si mna pri dalsej ma kontaktoval ako tvoju buducu spraznenu dusu🙂 Boze to je ale kreteeeen🤦‍♀️ To lajkovanie je len ceresnicka...ano lajkovanie nemusi striktne nic znamenat, ked lajkuje dajme tomu nejake kamosky, len je rozdiel situacia, kde on zrejme vsetko lajkuje ex svojej spriaznenej dusi ako to nazval tebe a pritom mu na nej nezalezi?! wtf! Chalan sa preriekol ani nevie ako😄 Byt tebou tak to s nim skoncim, ktovie kolko spriaznenych dusi z minulosti sa este do buducna objavi🤷‍♀️🤦‍♀️ Radsej chvilu smut, ak tento pako vobec za smutok stoji a casom si najdi takeho, co ma v hlave jasno🙂

janetinka27
6. júl 2025

Uz si ho mala davno odkopnut
A ked si vedela, ze uz pocas byvaleho vztahu paktoval s inou, neverila by som mu, nema uroven

domkakvet
6. júl 2025

Ano rozchod je spravne riesenie, nech sa nadalej venuje jeho spriaznenej dusi.

larsen
6. júl 2025

Ja lajkujem kamošom aj so srdiečkami 😀 To flirtujem? Či?

yasina
7. júl 2025

Som zmatena p s m. F. Nechapem