icon

Flirtovanie ženatých mužov

19. júl 2025

Je podla vas flirtovanie zenatych muzov s cudzini zenami ok? Len flirt, nic ine.. Muzi by povedali, ze ved sa len pozeram, len hovorim, nepodvadzam.

Mnozili sa tu dotazy na pokec, tinder, badoo. Ale co ocite flirtovanie, ked je pri nom manzelka? Ktora neviem kde ma oci, ze to nevidi.. To sa potom ani nemozeme cudovat, ze napokon skoncia na pokeci. BTW, nepisem to z pohladu manzelky, ale druhej strany.

Strana
z2
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_227e14
19. júl 2025

@anonym_autor no veruže bohužiaľ je to tak ze muži, aj keď sú ženatí, flirtuju. Párkrát som to ja sama zažila.

jana_eyre_2
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ako taká vakcina funguje?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_0fdc2b
19. júl 2025

Ano, zazivam to a casto je zena pri chlapovi , neviem ci to nevidi alebo nechce vidiet alebo jej to je jedno

lb1984
19. júl 2025

@anonym_autor Ked som bola mladá stavalo sa že ženatí či zadaní muži nás pozyvali na drink, teraz mám po 40, muza doma a stalo sa mi že ten moj veselo na kávu s inou mladou slobodnou 🤦 myslela som ze nerozdycham ..... 😁 Z pohladu tej druhej strany v mladosti som to tak nebrala a neriesila lebo pre mna zadaní a ženatí boli tabu aj ked má nejaký pozval šlo skutočne len o drink z moje strany ale viem že nikdy to nebolo len o drinku z tej druhej strany. Tiez sa mi nezdá aby muž vynakladal usilie flirtovat aby mu o nieco nešlo aspoň vždy sa z pokecu či kávy/drinku v konečnom výsledku vykluli narážky či návrhy ... Pre mna taki muži stratili v momente akukolvek hodnotu lebo nemaju charakter. Flirtovat maju so svojou ženou ....

autor
19. júl 2025
@lb1984

@anonym_autor Ked som bola mladá stavalo sa že ženatí či zadaní muži nás pozyvali na drink, teraz mám po 40, muza doma a stalo sa mi že ten moj veselo na kávu s inou mladou slobodnou 🤦 myslela som ze nerozdycham ..... 😁 Z pohladu tej druhej strany v mladosti som to tak nebrala a neriesila lebo pre mna zadaní a ženatí boli tabu aj ked má nejaký pozval šlo skutočne len o drink z moje strany ale viem že nikdy to nebolo len o drinku z tej druhej strany. Tiez sa mi nezdá aby muž vynakladal usilie flirtovat aby mu o nieco nešlo aspoň vždy sa z pokecu či kávy/drinku v konečnom výsledku vykluli narážky či návrhy ... Pre mna taki muži stratili v momente akukolvek hodnotu lebo nemaju charakter. Flirtovat maju so svojou ženou ....

@lb1984 mám 44 rokov, dnes v Lidli. Muž okolo 40 s mladšou partnerkou (peknou) a dieťa. Ona nakupuje, dáva do vozíka, on na mňa uprene pozerá. Prechádzam okolo neho, hlava sa mu skoro otočila okolo krku. Potom ho stretávam pri pokladni. On pred ženou, ja za jeho ženou. Otočí sa na ňu a pritom pozerá na mňa. Usmieva sa pri tom. Wtf? A takéto prípady mám za poslednú dobu veľmi veľa. Chodím do jednej kaviarne a môj muž sa už smeje, keď tam je jeden muž, čo ma hypnotizuje pohľadom vždy. Manžel hovorí, že aha, ide ti láska, alebo frajer. Je to ženatý muž, má deti. Myslím, že podnikateľ. Tu fixáciu očného pohľadu som si všimla. Nedá sa to nevšimnúť. A mám ešte rôzne príhody o mojich ženatých kolegoch a kamarátoch. Čo keby vedeli ich ženy, tak by ošediveli na mieste. Inak niekedy si myslím, že to musia vedieť...

anonym_372036
19. júl 2025
@anonym_autor

@lb1984 mám 44 rokov, dnes v Lidli. Muž okolo 40 s mladšou partnerkou (peknou) a dieťa. Ona nakupuje, dáva do vozíka, on na mňa uprene pozerá. Prechádzam okolo neho, hlava sa mu skoro otočila okolo krku. Potom ho stretávam pri pokladni. On pred ženou, ja za jeho ženou. Otočí sa na ňu a pritom pozerá na mňa. Usmieva sa pri tom. Wtf? A takéto prípady mám za poslednú dobu veľmi veľa. Chodím do jednej kaviarne a môj muž sa už smeje, keď tam je jeden muž, čo ma hypnotizuje pohľadom vždy. Manžel hovorí, že aha, ide ti láska, alebo frajer. Je to ženatý muž, má deti. Myslím, že podnikateľ. Tu fixáciu očného pohľadu som si všimla. Nedá sa to nevšimnúť. A mám ešte rôzne príhody o mojich ženatých kolegoch a kamarátoch. Čo keby vedeli ich ženy, tak by ošediveli na mieste. Inak niekedy si myslím, že to musia vedieť...

@anonym_autor ja vyzerám mlado, otáčajú sa za mnou 17 roční aj 50tnici, keď si dám kratšiu sukňu, tak aj ženy (aj keď tie vyzerajú pohoršene) podotýkam neni to vulgárne oblečenie 🤣🤷🏼‍♀️ čo narobíš, nič. Ber to ako kompliment

anonym_bb6f5d
19. júl 2025

Za každé také ocumovanie by si zaslúžili jednu vzduchom chladenu. Žiadna úcta voči partnerke

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 to neviem, či ste flirtovali. To musíte vedieť vy. Je iné milý rozhovor s cudzou pani v meste, a iné, keby nechutné hltanie pohľadom cudzej ženy... tam musí byť nejaká hranica.

dora281
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
19. júl 2025

Tak ale ty nepíšeš o flirtovani ale o cumeni
Flirt je len zábava ,moj muz flirtuje stále

petamich
19. júl 2025

Flirt je za mna nieco ine ako popisujes, okato a opakovane ocumovat s evidentnym sexualnym pod-tonom niekoho pred manzelkou/manzelom je podla mna cez a bez rozdielu pohlavia. Ale nevinny flirt, s niekym kto ti je sympaticky a zasmejete sa a hodis koment typu ja nebyt vydata haha hihi ale nie je tam nic len viac menej sranda. Na tom nevidim nic zle. Nevadi mi to, dokonca ked som pri tom. Lebo ak to je v tejto rovine, je to pre mna sranda a nie ked niekomu zizam na zadok a idem si krk vykrutit.

dora281
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 preco

dora281
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 aj ja flirtujem ,neboj
Nemá s tým muz problém ,on vie ako pôsobíme na mužov a baví sa

nikpa
19. júl 2025

@anonym_autor keby muž pred mojimi očami flirtuje s druhou tak by som mu to veľmi jasne vysvetlila. Nie, toto by som netolerovala. Chápem, že sa pozrie keď je na koho ale pokiaľ je so mnou, hlavne nenapadne 😄 a flirtovat pri mne, to vôbec nie.

dora281
Autor odpoveď zmazal
nikpa
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ved toto...

anonym_d92a5f
19. júl 2025

To čo opisujes nie je flirt.Aj ja sa pozriem na pekného muža aj usmejem.

ninuska36
19. júl 2025

@anonym_autor V tejto dobe vládne digitálna nevera. Začína to nevinným lajknutim na instagrame, pokračuje inými sociálnymi sieťami a skončí rôzne. Neznášam túto dobu. Partneri a manželia sa už nevedia ani baviť len čumia do mobilu a sledujú kto je krajší. Som divná lebo mám úplne inde morálne hodnoty…..

123profil321
19. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 čo oči nevidia, to srdce vycíti

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
Strana