icon

Flirtujú vydaté ženy občas vo vlaku?

8. nov 2023

Zeny, ( vydate) flirtujete občas? Alebo často? Alebo vôbec?
Mne sa náhodou stalo minule vo vlaku.
Sedenie bolo obsadené a tak som stála pri dverách. Boli tam ďalší dvaja muži. S jedným sa nám stretol pohľad, potom druhý krát, tretí krát... ked som vychadzala z vlaku ešte som sa bokom na nho pozrela a on tiež a zmurkol na mňa, ja som sa na neho usmiala a vystúpila.
Teda aspoň podľa mňa to bol flirt 🤣

Strana
z2
kkovacovak
8. nov 2023

Tak toto skutočne nie je flirt 😀 že si sa na niekoho usmiala považuješ za flirtovanie? Ja sa bežne usmievam na chlapov keď sa nám stretnú pohľady ale absolútne za tým nikto nikdy nikde nič nehľadal 😀

ivkav5
8. nov 2023

Mám prácu, v ktorej komunikujem denne s x klientmi, väčšinou telefonicky. Vraj mám zvodný hlas 🤣 a denne so mnou flirtujú cez telefón aj 5ti chlapi🙈😂 Samozrejme nevinne to opätujem, vždy mi to prinesie lepšie výsledky aj v práci 🤣🤣🤣
Osobne sa mi to tiež stalo párkrát, samozrejme ide o také nevinné “flirty”. Manžel o všetkom vie, keď sa on vykeckáva s čašníčkami a predávačkami tak sa tiež nejdem zblazniť, to podľa mňa nie sú ani flirty, skôr to je také milé gesto na krajší deň 😅
My sme inak také typy, že sa ku každému vždy milo prihovoríme a pokecáme 🙂

danieladeley
8. nov 2023

ked toto povazujes za flirt, tak flirtujem niekolkokrat denne :D

autor
8. nov 2023

Cozeeeee?? Teraz ste ma dostali. Ja toto už považujem za flirt a citila som sa tak divne voči mužovi 😃🤣🤣

danica2711
8. nov 2023

bože... no tak sa mužovi ešte aj priznaj s tým veľkým hriechom a zamies si na problémy... spamätaj sa, nič sa nestalo

beata_k
8. nov 2023

Nie, neflirtujem.

elisebah91
8. nov 2023

Máš len vnimavejsie, citlivejšie svedomie, preto to tak cítiš...ja by som to brala tak ako ty @autor

autor
8. nov 2023

@danica2711 co by som sa priznávala 🤣🤣
Len si nato sem tam spomeniem 😃

pralinka25
8. nov 2023

a podla mna to bol taky maly nevinny flirtik. flirty maju viacero stupnov. su rozne a aj toto je forma. ale teda podla mna ta rozhodne svedomie hryzt nemusi.

autor
8. nov 2023

@beata_k no aspoň niekto😃🙏

@elisebah91 no priznavat sa mužovi s tým nebudem. Keďže to bude brat tiež ako flirt 😁

kvetinka1918
8. nov 2023

Neflirtujem vôbec keď som vydatá máš flirtovať len s manželom nie?? pre niečo sa niekto za daného vydá 🤞😆

jana_eyre_2
8. nov 2023

Úsmev áno bežne, ale to nepovažujem za flirtovanie.. to je proste ukázanie sympatií a priznám že ma také čosi poteší..

Môj muž sa raz takto usmial na ženu vo vedľajšom aute keď sme stáli na červenej.. 😅

autor
8. nov 2023

@pralinka25 no áno, taky nevinný 😃

moonlight1210
8. nov 2023

Ver tomu, ze i tvoj muz sa uz takto na ine zeny usmial a nic dalsie za tym nehladal. Proste taky trojsekundovy flirt, ktory vzapati strati vyznam. Resp. skor take sympatie. V drvivej vacsine pripadov na to aj do par minut zabudneme, lebo si uz nepamatame ani ako dotycny/dotycna vyzerali.

autor
8. nov 2023

@jana_eyre_2 myslím ze úsmevom dáš znamenie že sa opatujes flirt a moze si viac dovoliť, či? Iba ja to tak vidím?😃😁

autor
8. nov 2023

To sa tam nemá byt 🤣

kkovacovak
8. nov 2023

Áno iba ty to tak vidíš 😀 ak sa niekto na teba usmeje znamená že si mu sympatická, ak úsmev vrátiš tak je ti sympatický tiež. Bodka. Do postele spolu ísť nemusíte 😀

autor
8. nov 2023

@kkovacovak 🤣🤣🤣

moonlight1210
8. nov 2023

To zalezi od chlapa, ci to tak berie. Ale iba opatovanie usmevu vacsina ludi neberie ako pozvanie. Skor ako zdvorilost. Na pozvanie je treba navyse aj pozitivnu rec tela.

pralinka25
8. nov 2023

@kkovacovak nemusia ale mozu 😀 (vtip ale nedalo mi 😝)

kkovacovak
8. nov 2023

@pralinka25 no keď na to toľko myslí možno by aj chcela 🤣

autor
8. nov 2023

@kkovacovak ale no ,to zas nie 🤣🤣

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
8. nov 2023

bol aspon fesak? (medzi nami dievcatami)

autor
8. nov 2023

@pralinka25 jasné že bol 😃😍🤣

pralinka25
8. nov 2023

chvalabohu 🙏 😅

autor
8. nov 2023
janulka1802
8. nov 2023

Ja občas flirtujem, ale hm, mám presné hranice, kde mám stopku. Resp. zažartujem nejako dvojzmyselne vtedy, keď som si istá, že dotyčný pochopí, že to nie je návrh alebo ako to povedať. V práci bežne, keďže mám tu mnoho mužských kolegov.

fantaghiro21
8. nov 2023

...a ja by som pri mojom stasti po jeho usmeve niekde zakopla a spadla, zrozpliastila sa,nieco by mi spadlo,hoc co nech sa co najviac strapnim...

Myslim ze nie,usmievam sa na ludi vseobecbe,snazim sa byt mila (nie umelo).ale vyzaduje tp aj moje povolanie( v nemocnici)
Byt empaticka,byt vnimava na potreby, a snazit sa pomoct....

Ale niekedy akoby ma cosi pokusalo ale neflirtujem.mna by svedomie hryzlo.snazim sa mst zdravu stredbu cestu.(aj ked nejaky pekny suhaj sa ma snazi zlamat)

pralinka25
8. nov 2023

@fantaghiro21 ja som si to hned predstavila taka klasika ako v ciernobielom filme. ja som tiez magnet na trapasy 😀

Strana
z2