icon

Frajer dáva prednosť rodine predo mnou

29. aug 2025

Ahojte, baby. Je to možno na jednej strane hlúposť, no na druhej to vnímam aj ako takú malú skúšku vzťahu a ukazovateľ možnej buducnosti s mojim frajerom. Sme mladí, študenti. Dnes sme sa vybrali na jarmok s jeho rodičmi a jeho bratom. Od miesta, kde bývajú, je to približne nejakých 30 min autom. Jeho brat ma frajerku v tom meste, takže on sa s nou stretol tam a potom sme sa nejak my 4 ( ja, môj frajer, jeho brat a ona ), držali viacmenej po kope, keďže my sme chceli ísť na kolotoče a frajerovi rodičia zas chceli niečo iné. Všetko bolo fajn a potom prišiel zlom. Jeho brat chcel ostať u frajerky, rodičia mu to nedovolili, tak sa rozhodol, že jeho frajerka pôjde s nami. No, auto je 5 miestne a nás by v tom prípade už bolo 6. Ja som, bohužiaľ, z tejto skupiny najnižšia, no stále nie o veľa nižšia ako frajerka jeho brata. Tým, že nebolo dostatok sedadiel v aute, samozrejme, zodpovednosť bola zhodená na mňa: „ Veď si mu sadneš na kolena". Povedal jeho brat mne, môj frajer s tým súhlasil. Ja som odjakživa vedená rodicmi k tomu, že takto riskovať sa nemá. Doba je taká, že vy si môžete dávať pozor aj na 1000%, no na cestách je kopec nezodpovedných a bezohladnych vodičov.. a bohužiaľ, jedným z nich je aj otec môjho frajera, jazdí nepredpisovo, rýchlo. Keď s nami minimálne 20x za celú jazdu tam aj späť nemiglo, keď musel prudko brzdiť, tak ani raz + sme raz skoro kvôli niečomu takému nabúrali do iného auta, lebo ho chcel rýchlo obehnúť.. Ja som toto samozrejme odmietla. Nebudem predsa riskovať a hazardovať so svojim životom. Ak by sa niečo bože uchovaj stalo, ja by som skončila najhoršie. Povedala som zopárkrát normálne, že s týmto nesúhlasím, frajer si šiel stále svoje a nakoniec zo mňa urobil zlu a že zas preháňam. Len preto, lebo s niečím nesúhlasím? Tak diki moc😅 Ja už som sa naštvala a povedala som, že tak asi pôjdem vlakom alebo zavolám rodičom. Namiesto toho, aby ma frajer podržal, povedal mi len: ” tak si chod tým vlakom". Nehľadal so mnou riešenie, nic… Pozeral sa na komfort svojho brata, čo ma dosť zamrzelo a naštvalo zároveň. Ja som bola zahnaná do kúta a postavená pred nebezpečný kompromis a keď som si dovolila nesúhlasiť, bola som zlá.. samozrejme zodpovednosť padla na mňa a nie radšej na frajerku jeho brata, ktorá koniec koncov ani nebola “ v pláne “. Mal si to nejak riešiť jeho brat s nou, nemali to dávať na mňa a staviat ma do niečoho, s čím nesúhlasím a ešte zo mňa urobiť zlu. Nakoniec jeho frajerka nešla, pretože ja som proste toto nepustila.. Ale ani ona nevyzerala, žeby extra chcela ísť k ním. Takže tak. Myslím, že sa aj môj frajer pekne vyfarbil… Neviem, čo si mám myslieť.. Ak ste došli až sem, tak ďakujem.. potrebovala som to dostať von. Čo si myslite o tom vy?

Strana
z3
anonym_081be6
29. aug 2025

V tej rodine jedno pivo pred jazdou, asi ani nebude problém.

majus2323
29. aug 2025

@anonym_autor 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

anonym_3e2da3
29. aug 2025

@anonym_autor myslím, že ešte sa máš čo učiť, aby si si ho omotala okolo prsta a dostala ho tam, kde potrebuješ ty. Zrejme ťa má na háku. Ak sa jedná len o frajera len tak, tak by som to ani neriešil. Ak je to už partner, potom by som od neho utekal na tvojom mieste. Keďže ste študenti a pravdepodobne neplánujete spoločnú budúcnosť, neriešil by som to. Skôr by som sa do budúcna staral sám o seba a nie o niekoho, kto ma má vieš kde 👍

deti95060810
29. aug 2025

radšej by som išla tým vlakom...

anonym_ef4f55
29. aug 2025

Nepremárni svoje dobre študentské roky s takým kretenom, ver mi nikdy si ta pred rodinou nezastane to mám už zistené z vlastnej skúsenosti. Posli ho kade ľahšie a užívaj si život, než sa nad takými vecami trápiť 😉

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
pribinak
29. aug 2025

Takze videla si v priamom presnose ako sa veci majú a zdravý rozum velí: ber nohy na plecia
🏃🏻‍➡️🏃🏾‍♂️‍➡️🏃🏻‍➡️🏃🏾‍♂️‍➡️🏃🏾‍♂️‍➡️

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
cyberk
29. aug 2025

Utekaaaj, tento chalan a aj jeho rodina to nemaju v hlave vporiadku, ak im takto prislo normalne jazdit 🧐 inak fandim ti, ze si si stala za svojim ;)

euka210
29. aug 2025

@anonym_autor no co na to povedat...je to len frajer, ste este len studenti a on este nema v sebe zodpovednost, je to este decko svojich rodicov. Samozrejme, ze stoji so svojou rodinou, keď vas vztah nie je važny. Ty si sa zachovala ako zodpovedna dospela osoba, on ako debil. Keby bol seriozny, tak by povedal, ze pojde vlakom s Tebou. Ber ho ako frajera, nic viac z toho nebude, kym nedozrie.

anonym_f11f2d
29. aug 2025
@euka210

@anonym_autor no co na to povedat...je to len frajer, ste este len studenti a on este nema v sebe zodpovednost, je to este decko svojich rodicov. Samozrejme, ze stoji so svojou rodinou, keď vas vztah nie je važny. Ty si sa zachovala ako zodpovedna dospela osoba, on ako debil. Keby bol seriozny, tak by povedal, ze pojde vlakom s Tebou. Ber ho ako frajera, nic viac z toho nebude, kym nedozrie.

@euka210 podla mna by sa mala s nim okamzite rozist, inak s nim zomrie v aute uz coskoro

anonym_822c50
29. aug 2025

@anonym_autor trošku iný príbeh ale predsa napíšem, môj ex keď sme raz išli autom tak oproti auto obiehalo, ten nechcem tu nadávať blbeček naschvál pridal. Normálne riskoval nehodu lebo si myslel že on je v práve. Kokos dnes tak ľutujem že som nevystupila z auta a nedala mu takú facku že mu to auto da druhú....a to nie som za nasilie ale toto lutujem

vilma7
29. aug 2025

Si len frajerka, takze asi tak...nemusí ťa uprednostňovať pred svojou rodinou, alebo ty by si jeho áno? Ja určite nie.
Tu sa dospelí ženatí chlapi nevedia zastať ženy s ktorou majú deti, tak čo očakávať od slobodného chlapa? Nerieš.

marek775
29. aug 2025

@anonym_autor Mozem len skonstatovat, ze mas vo vsetkom pravdu, tvoj postoj bol velmi racionalny a velmi dobre si si na svoju otazku odpovedala sama. Ignorujme vsetkych ostatnych ludi, ktori to chceli riesit hlupym sposobom - tvoj frajer mal ist s tebou vlakom, namiesto toho sa zachoval ako nezrely a nezodpovedny chlap(ec), ktory si ta dost nevazi. Co bude, ked budes bez prace, chora, s dietatom? Ako bude reagovat pri kazdodennych a mimoriadnych situaciach? Taky partner za vela nestoji, a este potrva, kym dozreje (ak niekedy vobec) a ustali si priority.

sevrin
29. aug 2025

@anonym_autor súhlasím s tebou.

lindusss2016
29. aug 2025

@anonym_autor oni ta tam doviezli, bratova babs nebola v plane, mali ta aj odviezť naspat. Brat so svojou mali ist vlakom, kedze oni menili povodny plan. Keby uz toto neboli ochotni spravit, mal tvoj frajer navrhnut, ze pojde s tebou tym vlakom, urobit si z toho vyletik vo dvojici, pokecat vo vlaku len tak. Ale kedze sa zachoval, ako sa zachoval, mala si ist tym vlakom sama a uz sa mu ani neozvat. Ale nevadi, stala si si za svojim a to je super naozaj, ze si sa nenechala nimi udupat. Vobec neprehanas. Oni sa zachovali ako hlupaci. Na tvojom mieste by som veeelmi zvazila, ci mu este dat sancu, ak ano, tak jedine s tym, ze pochopi, co sa vlastne stalo a aj sa za to ospravedlni. Ale za mna toto nebude dobre. Z teba urobi hysterku a on bude v pohodicke

enmery
30. aug 2025

Môžem vedieť, kde takých chlapov, ktorí okolo muža ani nešli, hľadáte?A ešte sa ich držíte? Sľúbili vám milión alebo ja neviem, zlatý kkt.🤔

janetinka27
30. aug 2025

@anonym_autor ahoj, s jeho rodinou do auta uz nesadaj
Co sa tyka frajera, tak trapko, mal sa ta zastat

sense
30. aug 2025

Tento frajer by nebol pre mňa partner do budúcna.
Dúfam že si šla vlakom

anonym_403862
30. aug 2025

@anonym_autor myslím si, že by už nebol mojim frajerom. Vráť ho do obehu

o__o
30. aug 2025

Vidis, toto je presne to, ze chlapa robia ciny a nie slova: lubim ta zlatko, ale chod vlakom sama...

laila22
30. aug 2025

@anonym_autor Si zodpovedá mladá dáma. Mala si ísť domov tým vlakom a už sa nikdy nevracat k frajerovi... To čo predviedol tvoj frajer nie je v poriadku.

bielasovicka
30. aug 2025
@anonym_822c50

@anonym_autor trošku iný príbeh ale predsa napíšem, môj ex keď sme raz išli autom tak oproti auto obiehalo, ten nechcem tu nadávať blbeček naschvál pridal. Normálne riskoval nehodu lebo si myslel že on je v práve. Kokos dnes tak ľutujem že som nevystupila z auta a nedala mu takú facku že mu to auto da druhú....a to nie som za nasilie ale toto lutujem

@anonym_822c50 preboha🤦🏻‍♀️to musel byť riadny debil.

jana_eyre_2
30. aug 2025

Ja by som to povedala takto: keď moja dcéra bude takto zodpovedne uvažovať a hodnotit prístup frajera, budem na ňu neskutočne hrda..

Výborne si sa rozhodla, obranila a rozmýšľala.. na tvojom mieste by táto situacia bola premna znamenie, že je lepší rozchod a hľadala by som si vhodnejšieho kandidáta..

anonym_7083b4
30. aug 2025

@anonym_autor Akože klobuk dole ze si sa vedela ozvať. 90% žien by sa neozvali, lebo veď nebudem za hystericku. neviem či by som to ja spravila, ze sa za seba takto postavím. pretože máš pravdu, nikto nehodu neplánuje, ale stavaju sa a ty by si letela oknom a dopadla najhoršie, duplom keď jeho otec jazdí otrasne. takze klobuk dole pred tebou, nenechaj si skakat po hlave. a prečo si nesadla na toho brata jeho frajerka?

ivik4
30. aug 2025

Debil

anonym_4e9e70
30. aug 2025

Máš vo všetkom pravdu, takto hazardovať s životom svojím, v živote by som toto neurobila, aj kebyže sa mám s ním tak pohádať, že sa rozídeme. Proste nie. A keď takto chráni pohodlie brata a je mu jedno ako sa cíti priateľka, tak dievča utekaj, utekaj čím skôr.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
spongebob1
30. aug 2025

@anonym_autor Kolko mate rokov? 16-17? To myslenie toho chlapca by tomu nasvedcovalo. Myslim, ze otec tiez nie je inteligencne vyssie ako jeho syn, ved mohol prost o vodicak. 🙉🙉🙉

Strana
z3