Frustrácia zo spoločného života
Ahojte moje,aj nemoje 😁. No otázka...Napr,frajo by vás nes*al odpracete z rána plochy dosť veľké a to moje čudo sa pýši tým,že odpratával on,pričom z rána som stihla viac veci než superman 🤭. Nachovať kone,psy, mačky, ešte som stihla urobiť raňajky,aj sebe,aj "pánovki"-praženicu. No a čo ma najviac nás*rdilo 😁,on kým si urobí vločky.... ja stihnem toho fakt že dosť. Otázka znie,mám byť už fakt zlá alebo keď ma nebije a pomiluje hocikedy,je to na rozchod? 🤭😁. (Bavím sa, užívajte si dní po sviatkoch,ale som nasratá stále 🤭😂).
@zuzanita1609 pises, ze si mu urobila prazenicu a potom, ze mal vlocky, asi musis popracovat sama na sebe, aby si nasla skutocnu chybu, ak je nejaka.
Je to ego alebo IQ. Skúsiť rozhovor a pozorovať.
Je ocividne z textu, ze si poriadne vytocena. Preto to je troska nezrozumitelne, ale na druhej strane to jasne ukazuje aka si vytocena. Mozno bud kludna stihni len co sa ti da a nech je vytoceny on. Nie je to lepsie riesenie?
Tu praženicu keď si robím, urobím aj jemu,ale on normálne že musím si urobiť vločky (pritom je to iba zaliať) 😁. A teraz idem robiť iba rizoto,aj keď ho nemusí,ale ja môžem. Som zvedavá čo mi povie 😄
@vsetci som jedina, ktora absolutne nepochopila tuto otazku?
Panebože dobry na nebi...dospelá žena...toto je taky trapas
Ze co? Nechces to radsej nakreslit?
@anonym_1a77f1 ani ja som nepochopila.
@koniarova čomu nerozumiete?Je pomaly a komotny...kým ona sa postarala o zvieratá, praženicu on zo zaliatia vločiek spraví akciu dňa.Nie, nezmení sa mám také čudo doma🤣ale ja mu možno idem na nervy rýchlosťou.Ja by som mala ubrať a on pridať🤪
Hore kominom by ma vystrelilo mat doma takuto brzdu
Čiže on je bežný chlap, ráno ešte nezobudený ty akčná strela, ktorá sa nevie zastaviť ani písať a chyba je v ňom?
Tu praženicu keď si robím, urobím aj jemu,ale on normálne že musím si urobiť vločky (pritom je to iba zaliať) 😁. A teraz idem robiť iba rizoto,aj keď ho nemusí,ale ja môžem. Som zvedavá čo mi povie 😄
@zuzanita1609 ze on ti to jest nebude a mas milost panovi urobit nieco ine.
By som ho akurat tak ....,nech si urobi sam,co chce.A viac by som sa o tom nebavila.
Ale ty mu urobis,to co on si rozkaze a obsluzis ho ako takeho krala a ty poddana.Inak by si toto nepisala.
Este,ze mam doma normalneho chlapa.
@koniarova čomu nerozumiete?Je pomaly a komotny...kým ona sa postarala o zvieratá, praženicu on zo zaliatia vločiek spraví akciu dňa.Nie, nezmení sa mám také čudo doma🤣ale ja mu možno idem na nervy rýchlosťou.Ja by som mala ubrať a on pridať🤪
@luccija ale veď to hádam už dávno zistila. 😁 Čo sa s tým dá robiť? Nič. Poľaviť z nárokov.
Skús to radšej nakresliť
@zuzanita1609 ze on ti to jest nebude a mas milost panovi urobit nieco ine.
By som ho akurat tak ....,nech si urobi sam,co chce.A viac by som sa o tom nebavila.
Ale ty mu urobis,to co on si rozkaze a obsluzis ho ako takeho krala a ty poddana.Inak by si toto nepisala.
Este,ze mam doma normalneho chlapa.
@anonym_d5f56e chová kone a chlapa
Aj tak sa dá
@zuzanita1609 A čo ti na ňom imponovalo pred tým, ako ste sa dali dokopy? A má tieto dobré vlastnosti aj naďalej? Či si časom zistila, že by si potrebovala aj to, hento a tamto?
@anonym_d5f56e chová kone a chlapa
Aj tak sa dá
@sova7 a isto muz povie; ja sa ich bojim,preto ich nemozem nakrmit.
@zuzanita1609 časom bude tvoja frustrácia narastať a potom nebude stačiť, že ťa nebije a pomiluje hocikedy. Chlapov, ktorí nebijú a pomilujú hocikedy je fakt že fúra...🤷
Hmm admin to prepísal konečne,ako to cítim 😁. sa smiať,alebo plakať? 😏 Som žena,ktorá dokáže manipulovať a vydrží toho ozaj veľa. Povedal mi nedávno po skoro 5 rokoch,(žijeme spolu),jednu vec, ktorá má zabrzdila. Že ešte toľko nesexoval za celý svoj život,ako sexuje so mnou. Tak teraz neviem,či je to dobré,či zlé 🤭.
@zuzanita1609 😁 vsak ho nechaj jest vlocky cely den,
@zuzanita1609 😁 vsak ho nechaj jest vlocky cely den,
@zara3 Asi áno 😁
@zara3 Asi áno 😁
@zuzanita1609 povedz nezasluzis si len vlocky a var si, maj hody a naschval var nieco co on nezje😄🤣
Hmm admin to prepísal konečne,ako to cítim 😁. sa smiať,alebo plakať? 😏 Som žena,ktorá dokáže manipulovať a vydrží toho ozaj veľa. Povedal mi nedávno po skoro 5 rokoch,(žijeme spolu),jednu vec, ktorá má zabrzdila. Že ešte toľko nesexoval za celý svoj život,ako sexuje so mnou. Tak teraz neviem,či je to dobré,či zlé 🤭.
@zuzanita1609
Ak si frustrovana so zivota so svojim druhom, tak sa s nim rozid.
Píšeš ako vytretá tínedžerka s ADHD.Nezrozumiteĺne , piate cez deviate, sťažuješ sa a zároveň chváliš.To so sexom načo mútiš do toho? Však buď s ním,alebo nebuď. Rýchlejší asi nebude a teba to zjavne dostáva do psych.nepohody.
ako písali baby vyššie.. radšej to nakresli. ja vôbec nechápem čo si napísala...
@zuzanita1609
Ak si frustrovana so zivota so svojim druhom, tak sa s nim rozid.
@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.
@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.
@zuzanita1609 prepáč, ale ty máš myšlienkové pochody ako šialená.. Ja sa mu aj čudujem, že sa ťa nebojí. 😁
@zuzanita1609 prepáč, ale ty máš myšlienkové pochody ako šialená.. Ja sa mu aj čudujem, že sa ťa nebojí. 😁
@anonym_33dedc 😂 prečo by sa mal báť? Som baba čo na srdci to na jazyku,z Liptova a pri mne veľa slyzkych ľudí neobstojí 🤭😁. Zvyknú si cez 4, skoro 5 roky 😉

@zuzanita1609
Vies to napisat este raz a zrozumitelne?