icon

Frustrácia zo spoločného života

zuzanita1609
7. jan 2026

Ahojte moje,aj nemoje 😁. No otázka...Napr,frajo by vás nes*al odpracete z rána plochy dosť veľké a to moje čudo sa pýši tým,že odpratával on,pričom z rána som stihla viac veci než superman 🤭. Nachovať kone,psy, mačky, ešte som stihla urobiť raňajky,aj sebe,aj "pánovki"-praženicu. No a čo ma najviac nás*rdilo 😁,on kým si urobí vločky.... ja stihnem toho fakt že dosť. Otázka znie,mám byť už fakt zlá alebo keď ma nebije a pomiluje hocikedy,je to na rozchod? 🤭😁. (Bavím sa, užívajte si dní po sviatkoch,ale som nasratá stále 🤭😂).

Strana
z2
zmrzlinka2021
7. jan 2026

@zuzanita1609
Vies to napisat este raz a zrozumitelne?

domkakvet
7. jan 2026

@zuzanita1609 pises, ze si mu urobila prazenicu a potom, ze mal vlocky, asi musis popracovat sama na sebe, aby si nasla skutocnu chybu, ak je nejaka.

lukbe
7. jan 2026

Je to ego alebo IQ. Skúsiť rozhovor a pozorovať.

anonym_388082
7. jan 2026

Je ocividne z textu, ze si poriadne vytocena. Preto to je troska nezrozumitelne, ale na druhej strane to jasne ukazuje aka si vytocena. Mozno bud kludna stihni len co sa ti da a nech je vytoceny on. Nie je to lepsie riesenie?

zuzanita1609
autor
7. jan 2026

Tu praženicu keď si robím, urobím aj jemu,ale on normálne že musím si urobiť vločky (pritom je to iba zaliať) 😁. A teraz idem robiť iba rizoto,aj keď ho nemusí,ale ja môžem. Som zvedavá čo mi povie 😄

anonym_1a77f1
7. jan 2026

@vsetci som jedina, ktora absolutne nepochopila tuto otazku?

zojazoja
7. jan 2026

Panebože dobry na nebi...dospelá žena...toto je taky trapas

anonym_cf3c27
7. jan 2026

Ze co? Nechces to radsej nakreslit?

ivik4
7. jan 2026
@anonym_1a77f1

@anonym_1a77f1 ja som ani nedocitala

koniarova
7. jan 2026
@anonym_1a77f1

@anonym_1a77f1 ani ja som nepochopila.

luccija
7. jan 2026
@koniarova

@anonym_1a77f1 ani ja som nepochopila.

@koniarova čomu nerozumiete?Je pomaly a komotny...kým ona sa postarala o zvieratá, praženicu on zo zaliatia vločiek spraví akciu dňa.Nie, nezmení sa mám také čudo doma🤣ale ja mu možno idem na nervy rýchlosťou.Ja by som mala ubrať a on pridať🤪

danieli
7. jan 2026

Hore kominom by ma vystrelilo mat doma takuto brzdu

januska12323
7. jan 2026

Čiže on je bežný chlap, ráno ešte nezobudený ty akčná strela, ktorá sa nevie zastaviť ani písať a chyba je v ňom?

anonym_d5f56e
7. jan 2026
@zuzanita1609

Tu praženicu keď si robím, urobím aj jemu,ale on normálne že musím si urobiť vločky (pritom je to iba zaliať) 😁. A teraz idem robiť iba rizoto,aj keď ho nemusí,ale ja môžem. Som zvedavá čo mi povie 😄

@zuzanita1609 ze on ti to jest nebude a mas milost panovi urobit nieco ine.
By som ho akurat tak ....,nech si urobi sam,co chce.A viac by som sa o tom nebavila.
Ale ty mu urobis,to co on si rozkaze a obsluzis ho ako takeho krala a ty poddana.Inak by si toto nepisala.
Este,ze mam doma normalneho chlapa.

koniarova
7. jan 2026
@luccija

@koniarova čomu nerozumiete?Je pomaly a komotny...kým ona sa postarala o zvieratá, praženicu on zo zaliatia vločiek spraví akciu dňa.Nie, nezmení sa mám také čudo doma🤣ale ja mu možno idem na nervy rýchlosťou.Ja by som mala ubrať a on pridať🤪

@luccija ale veď to hádam už dávno zistila. 😁 Čo sa s tým dá robiť? Nič. Poľaviť z nárokov.

anonym_ad4e9b
7. jan 2026

Skús to radšej nakresliť

sova7
7. jan 2026
@anonym_d5f56e

@zuzanita1609 ze on ti to jest nebude a mas milost panovi urobit nieco ine.
By som ho akurat tak ....,nech si urobi sam,co chce.A viac by som sa o tom nebavila.
Ale ty mu urobis,to co on si rozkaze a obsluzis ho ako takeho krala a ty poddana.Inak by si toto nepisala.
Este,ze mam doma normalneho chlapa.

@anonym_d5f56e chová kone a chlapa
Aj tak sa dá

hefo
7. jan 2026

@zuzanita1609 A čo ti na ňom imponovalo pred tým, ako ste sa dali dokopy? A má tieto dobré vlastnosti aj naďalej? Či si časom zistila, že by si potrebovala aj to, hento a tamto?

anonym_d5f56e
7. jan 2026
@sova7

@anonym_d5f56e chová kone a chlapa
Aj tak sa dá

@sova7 a isto muz povie; ja sa ich bojim,preto ich nemozem nakrmit.

mikadooo
7. jan 2026

@zuzanita1609 časom bude tvoja frustrácia narastať a potom nebude stačiť, že ťa nebije a pomiluje hocikedy. Chlapov, ktorí nebijú a pomilujú hocikedy je fakt že fúra...🤷

zuzanita1609
autor
7. jan 2026

Hmm admin to prepísal konečne,ako to cítim 😁. sa smiať,alebo plakať? 😏 Som žena,ktorá dokáže manipulovať a vydrží toho ozaj veľa. Povedal mi nedávno po skoro 5 rokoch,(žijeme spolu),jednu vec, ktorá má zabrzdila. Že ešte toľko nesexoval za celý svoj život,ako sexuje so mnou. Tak teraz neviem,či je to dobré,či zlé 🤭.

zara3
7. jan 2026
@zuzanita1609

@zuzanita1609 😁 vsak ho nechaj jest vlocky cely den,

zuzanita1609
autor
7. jan 2026
@zara3

@zuzanita1609 😁 vsak ho nechaj jest vlocky cely den,

@zara3 Asi áno 😁

zara3
7. jan 2026
@zuzanita1609

@zara3 Asi áno 😁

@zuzanita1609 povedz nezasluzis si len vlocky a var si, maj hody a naschval var nieco co on nezje😄🤣

zmrzlinka2021
7. jan 2026
@zuzanita1609

Hmm admin to prepísal konečne,ako to cítim 😁. sa smiať,alebo plakať? 😏 Som žena,ktorá dokáže manipulovať a vydrží toho ozaj veľa. Povedal mi nedávno po skoro 5 rokoch,(žijeme spolu),jednu vec, ktorá má zabrzdila. Že ešte toľko nesexoval za celý svoj život,ako sexuje so mnou. Tak teraz neviem,či je to dobré,či zlé 🤭.

@zuzanita1609
Ak si frustrovana so zivota so svojim druhom, tak sa s nim rozid.

anonym_bf14f0
7. jan 2026

Píšeš ako vytretá tínedžerka s ADHD.Nezrozumiteĺne , piate cez deviate, sťažuješ sa a zároveň chváliš.To so sexom načo mútiš do toho? Však buď s ním,alebo nebuď. Rýchlejší asi nebude a teba to zjavne dostáva do psych.nepohody.

anickaaa6aaa
7. jan 2026

ako písali baby vyššie.. radšej to nakresli. ja vôbec nechápem čo si napísala...

zuzanita1609
autor
7. jan 2026
@zmrzlinka2021

@zuzanita1609
Ak si frustrovana so zivota so svojim druhom, tak sa s nim rozid.

@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.

anonym_33dedc
7. jan 2026
@zuzanita1609

@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.

@zuzanita1609 prepáč, ale ty máš myšlienkové pochody ako šialená.. Ja sa mu aj čudujem, že sa ťa nebojí. 😁

zuzanita1609
autor
7. jan 2026
@anonym_33dedc

@zuzanita1609 prepáč, ale ty máš myšlienkové pochody ako šialená.. Ja sa mu aj čudujem, že sa ťa nebojí. 😁

@anonym_33dedc 😂 prečo by sa mal báť? Som baba čo na srdci to na jazyku,z Liptova a pri mne veľa slyzkych ľudí neobstojí 🤭😁. Zvyknú si cez 4, skoro 5 roky 😉

Strana
z2