icon

Hádka s priateľom

mubinka
6. jan 2026

Dnes mi priateľ povedal že pozná mojej kamošky frajera a ja že z kadial(lebo bol v reality show) a on že videl nejaké video kde povedal že sa vyspal s nejakou známou ženou a chcela som vedieť s kým ale povedal že on nevie s kým tak som napísala mojej kamoške či sa jej frajer vyspal s nejakou známou ženou a ona povedala že áno.povedala mi s kým a keď sme išli von s mojim frajerom a zistil že som jej to napisala(vadilo mu že som sa zaujímala o neho pritom som chcela vedieť kto bola tá žena s kým sa vyspal ) vybehol na mňa tak strašne kričal že až nemal hlas.. keď som ho išla chytiť nech sa ukľudní tak ma udrel oo ruke.. nadával po mne suka k... stetka p.... atd.. (predtým než sme išli von som mu povedala že no sadnem si do autá pohádam sa s tebou a odídem a on povedal že to je kvôli mne.. áno povedala som to ale vôbec som s tou témou ani nezačala) ja som chcela len vedieť s kým sa vyspal či mám dôvod žiarliť ale on to zobral úplne v zlom že sa zaujímam o neho a strašne vybuchol
Vôbec sa neospravedlnil za to ako vybuchol ale celý čas hádže vinu na mňa a že on bude šťastný keď to skončí
Čo robit v takej situácii? Vykomunikovat alebo odísť z toho?

Strana
z4
danielad9
6. jan 2026

@mubinka Po týchto slovách ani po tom čo by ma udrel by mi ani nenapadlo, že by som vo vzťahu ostala, nech by som ho milovala akokoľvek.

deti95060810
6. jan 2026

skončiť. Načo sa užieraš s blbcom. Však ten je chorý na nervy.

pribinak
6. jan 2026

Tak videla si jeho sebaovládanie a dúfam, že tato ukážka Ti stačila na to, aby si tento váš krásny vzťah ukončila

A nabudúce nebud taka klebetna

mubinka
autor
6. jan 2026
@danielad9

@mubinka Po týchto slovách ani po tom čo by ma udrel by mi ani nenapadlo, že by som vo vzťahu ostala, nech by som ho milovala akokoľvek.

@danielad9 Presne to je u mňa problém.. že si stále poviem že ja za to môžem že som taká žiarlivá a neviem z toho odísť

viestta
6. jan 2026

Obidvaja ste vadni. Ty chces ziarlit na koho? Na frajera tvojej kamaraky co sa vychrapal s celebritou? To akoze fakt? Si kompletna? O tom, ze ten tvoj kompletny nie je ked takto vyvadza hadam nebude nikto pochybovat. Dajte sa obidvaja liecit.

martinmmartin
6. jan 2026

Toho zmeni az druhe alebo mozno tretie dieta. Po prvom moc zmenu necakaj ale nevzdavaj sa

anonym_57c6bf
6. jan 2026

sprav ho stastnym ...a seba tiez a odid .. na co ti je take deco? nevychovany hulvat .. dnes ruka zajtra tvar potom kopance ... to chces?

alickapusinka
6. jan 2026

S toho odisť odstup s kratšej cesty.Mne stačilo buchol ma po ruke nasilie a nádavky typu p...a k..a suka do vzťahu nepatria pri najbližšej hádke ťa čo dobije.Si sice klebetna ale toto čo si napísala prerazilo dno a z huby hajzel.Jasne že to ukonči neskôr to môžeš ľútovať.Len spolu chodite a už je nasilnický. Dakuj bohu že sa ukazal ešte predtým než spolu chodite neskôr by to bol problém.Nabuduce čo ťa dobije.Neblaznia skonči to.

mubinka
autor
6. jan 2026
@viestta

Obidvaja ste vadni. Ty chces ziarlit na koho? Na frajera tvojej kamaraky co sa vychrapal s celebritou? To akoze fakt? Si kompletna? O tom, ze ten tvoj kompletny nie je ked takto vyvadza hadam nebude nikto pochybovat. Dajte sa obidvaja liecit.

@viestta nie.. ja som chcela vedieť kto bola tá žena, lebo on mi tvrdil že toho jej frajera pozná tak že videl video kde povedal že sa vyspal s jednou známou ženou ale nevedel mi povedať kto to je.. tak preto som to chcela vedieť .. ale áno samozrejme beriem že to bola totálna hlúposť a nemala som to čo riešiť

osky
6. jan 2026

Ja nechapem,preco ch es vediet s kym sa vyspal kamos tvojej kamosky.
Aby si nemusela ZIARLIT...akoze na koho????
Potom jasne ze to nchape ani tvoj partner.
Ale teda keby so mnou takto jednal akykolvek muz,toboz moj,tak toho by som uz vo svojom zivote nechcela.

domkakvet
6. jan 2026

@mubinka odist a cim skor.

viestta
6. jan 2026
@mubinka

@viestta nie.. ja som chcela vedieť kto bola tá žena, lebo on mi tvrdil že toho jej frajera pozná tak že videl video kde povedal že sa vyspal s jednou známou ženou ale nevedel mi povedať kto to je.. tak preto som to chcela vedieť .. ale áno samozrejme beriem že to bola totálna hlúposť a nemala som to čo riešiť

@mubinka tak si sa dozvedela vsetko. Uz vies s kym sa frajer kamosky vychrapal, mas na co alebo na koho ziarlit a este si aj zistila, ze nemas sa starat do druhych, lebo doma mas problemov tolko, ze na tri zivoty staci, kedze si si vybrala riadneho blbca. Tolko uspechov za jeden vecer sa nie vzdy zadari. Ale mam pocit, ze u vas je to Vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada. Jeden blbec, druha bez rozumu

petamich
6. jan 2026

Skusis mi to nakreslit? Lebo fakt nechapem kto s kym sa vyspal, preco ty by si mala ziarlit na frajera svojej kamaratky, na co si to zistovala, on totalny chuj...no vy asi obaja nie ste uplne ok 🤷‍♀️

any_soj
6. jan 2026

@mubinka bez preč. Ani mimo tohto isto nie je v pohode.

mubinka
autor
6. jan 2026
@petamich

Skusis mi to nakreslit? Lebo fakt nechapem kto s kym sa vyspal, preco ty by si mala ziarlit na frajera svojej kamaratky, na co si to zistovala, on totalny chuj...no vy asi obaja nie ste uplne ok 🤷‍♀️

@petamich takto.. rozprávali sme sa o frajerovi mojej kamošky a povedal mi že ho pozná skrz videa kde povedal že sa vyspal s jednou influencerkou.. tak som chcela vedieť s kým, on mi tvrdil že nevie že s kým ale že bola známa .. tak som sa spýtala mojej kamošky teda či to je pravda a napísala mi že áno a napísala mi aj s kým.. akonáhle sa to môj priateľ dozvedel tak sa stalo to čo som už vyššie písala. Proste to zobral tak že som sa zaujímala o toho jej frajera a nie o tu ženu.. no proste z totálnej debiliny takto vybehol a stalo sa to čo sa stalo

anonym_c4bbfc
6. jan 2026
@mubinka

@mubinka na čo ti bola tá informácia, kto sa s kým vyspal? A na čo si to hneď vyklebetila? Čo máš 14? A čo chceš vykomunikovať s vukgárnym primitívom? Buď rada, že sa vyfarbil tak skoro

anonym_39ca1f
6. jan 2026

@mubinka vytočila si ho, nemôže ti dôverovať, lebo si zvedavá trúba a všetko vytrúbiš, ale to mu nedáva právo na teba takto vyletieť. Nemáte si čo vyčítať.

thereisabear
6. jan 2026

Tak veď nech je šťastný. Aj ty budeš bez neho. Nechápem, ako v tomto vidí niekto žiarlivosť. Obyčajná zvedavosť, tiež by som sa to kamošky opýtala a nikto by z toho drámu nerobil. Veď to povedal verejne vo videu, nie je to tajomstvo.

simona20201309
6. jan 2026
@osky

Ja nechapem,preco ch es vediet s kym sa vyspal kamos tvojej kamosky.
Aby si nemusela ZIARLIT...akoze na koho????
Potom jasne ze to nchape ani tvoj partner.
Ale teda keby so mnou takto jednal akykolvek muz,toboz moj,tak toho by som uz vo svojom zivote nechcela.

@osky som sa zľakla že som jediná ktorá nepochopila 🙏

anonym_0ffe0a
6. jan 2026

Akoze ved aj ja by som to chcela vediet s kym sa vyspal. A netvarte sa tu vsetky. My sa s muzom doma bavime o vsetkom.

sevrin
6. jan 2026
@mubinka

@petamich takto.. rozprávali sme sa o frajerovi mojej kamošky a povedal mi že ho pozná skrz videa kde povedal že sa vyspal s jednou influencerkou.. tak som chcela vedieť s kým, on mi tvrdil že nevie že s kým ale že bola známa .. tak som sa spýtala mojej kamošky teda či to je pravda a napísala mi že áno a napísala mi aj s kým.. akonáhle sa to môj priateľ dozvedel tak sa stalo to čo som už vyššie písala. Proste to zobral tak že som sa zaujímala o toho jej frajera a nie o tu ženu.. no proste z totálnej debiliny takto vybehol a stalo sa to čo sa stalo

@mubinka no ešteže si to ešte raz vysvetlila, lebo v tej telenovele na začiatku som sa dva krát zamotal.
Načo sa montuješ do druhých vzťahov? Ale pozitívne je, že teraz vieš s akým blbom sa to vláčiš.

anonym_c4bbfc
6. jan 2026
@anonym_0ffe0a

Akoze ved aj ja by som to chcela vediet s kym sa vyspal. A netvarte sa tu vsetky. My sa s muzom doma bavime o vsetkom.

@anonym_0ffe0a dúfam, že to aj hned letíte dotyčnej napísať

anonym_d52886
6. jan 2026

@mubinka cize ruza pre nevestu dorazila aj na kona

osky
6. jan 2026

ja som chcela len vedieť s kým sa vyspal či mám dôvod žiarliť

Ja myslim,ze podstatou celeho problemu je tato veta.
Ak si to aj pred tvojim partnerom povedala takto,jasne ,ze ho to vytocilo.
Preco by si mala ziarlit na priatela tvojej kamosky?
Ja tomu stale nerozumiem...

anonym_8b905e
6. jan 2026

@mubinka a s kym sa teda vyspal?? Prezrad 😁

enmery
6. jan 2026

Ukončiť odísť. Ukázal ti svoju skutočnú tvár. Inak budeš žiť veľmi nešťastný život...zachráň sa.

wolf_
7. jan 2026

1. Nechápem prečo by si mala žiarliť na niekoho kto vlastne vôbec nesúvisí s tvojim frajerom
2. Nechápem prečo vlastne na teba vyletel. Čo ho podráždilo na tom, že si sa spýtala tvojej kamošky na info, ktorá sa teba, tvojho frajera, ani vášho vzťahu prakticky nijak netýkala.

V každom prípade - odísť.

ivik4
7. jan 2026

Ty tiez nemusis vsetko vediet nie? Co sa staras

A odkomunikovat ze Ta udrel ? Hej jasne aj dieta si s nim sprav.
To sa vazne pytas ? Kto by s nim ostal ?

mubinka
autor
7. jan 2026

Dievčatá.. píšete tu ako keby som neviem čo až vážne urobila že sa to nemôžem opýtať.. mám navyše 21 rokov ako poniektore písali že mám starosti až až.. mojou jedinou starosťou je výška .. navyše tá kamoska o tom vedela to nebola tajnosť ktorú som jej vyzradila a ďalšia vec oni spolu ani oficiálne nechodia len sa stretávajú, inak by som sa ju také niečo ani nepýtala.. ale i tak ďakujem za každý jeden názor a všetky máte vo svojej podstate pravdu len som to asi musela vidieť že naozaj nie je správne to čo urobil a ani to čo ja že som riesila hlúposti

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4