Hľadám kamarátku ITčkárku s ozajstným záujmom o počítače
Ahojte, nemám žiadne kamarátky a snažím sa nájsť nejakú, ktorá by sa zaujímala o počítače. Mám pod 20 rokov, zo sociálnych sietí mám jedine Discord a Matrix.
Už neviem čo mám robiť, hľadala som v IT komunitách a tam som našla jedine ženy, ktoré si robia certifikácie lebo chcú prácu ale nemajú o to veľký záujem ako o hobby. :(
Na mojej stránke pentium3.net je o mne viac informácií, zatiaľ je ale rozbitá na mobiloch.
Nemám problém poprípade zaučiť niekoho do počítačov, konkrétne Linuxu, mám prácu na IT pozícií.
@veklipo
Áno, majú Discord server a ten je skoro mŕtvy.
Poradila by som ist na VS technickeho smeru a tam sa socializovat, popripade v praci s niekym zacat rozhovor 🙂 zien programatoriek je pomenej, no najdu sa, avsak najviac technicky zdatne inklinovali vzdy viac k introverzii (empiricka skusenost).
@pentium3_net len tak na okraj, ja robim 22rokov v IT a nikdy som nemala kamaratku z IT. Naopak, beriem to ako obohatenie, ze sa stretavam s ludmi z inej sfery. Lepsie rozumiem svetu.
@black_wolf
Na vysokú školu ísť nechcem, už mám kariéru a som rada, že som vôbec zmaturovala. V práci ženy nie sú na technických pozíciach.
@veklipo
Mne to chýba, že nemám kamarátky, ten ženský pohľad na svet je predsa len odlišný od mužského. Kamarátov mám ale oni sú iní.
@pentium3_net ahoj, odkial si?
Trojsten poznas?
@guudy
Od trnavy, pracujem v BA, Trojsten nepoznám.
@pentium3_net pisem sukromne 🙂
z coho si maturovala?
@queendixie
Slovenčina, angličtina a odborné predmety, bola som na individuálnom učebnom pláne, škola nemala nič spoločné s informatikou.
Parádna stránka, zaspomínal som si na svoje internetové začiatky niekedy v 90. rokoch.
napis mi ak chces 🙂

Skusila si cez AjTYvIT?