icon

Hľadám kamarátku ITčkárku s ozajstným záujmom o počítače

pentium3_net
27. mar 2025

Ahojte, nemám žiadne kamarátky a snažím sa nájsť nejakú, ktorá by sa zaujímala o počítače. Mám pod 20 rokov, zo sociálnych sietí mám jedine Discord a Matrix.
Už neviem čo mám robiť, hľadala som v IT komunitách a tam som našla jedine ženy, ktoré si robia certifikácie lebo chcú prácu ale nemajú o to veľký záujem ako o hobby. :(
Na mojej stránke pentium3.net je o mne viac informácií, zatiaľ je ale rozbitá na mobiloch.
Nemám problém poprípade zaučiť niekoho do počítačov, konkrétne Linuxu, mám prácu na IT pozícií.

veklipo
27. mar 2025

Skusila si cez AjTYvIT?

pentium3_net
autor
27. mar 2025

@veklipo
Áno, majú Discord server a ten je skoro mŕtvy.

black_wolf
27. mar 2025

Poradila by som ist na VS technickeho smeru a tam sa socializovat, popripade v praci s niekym zacat rozhovor 🙂 zien programatoriek je pomenej, no najdu sa, avsak najviac technicky zdatne inklinovali vzdy viac k introverzii (empiricka skusenost).

veklipo
27. mar 2025

@pentium3_net len tak na okraj, ja robim 22rokov v IT a nikdy som nemala kamaratku z IT. Naopak, beriem to ako obohatenie, ze sa stretavam s ludmi z inej sfery. Lepsie rozumiem svetu.

pentium3_net
autor
27. mar 2025

@black_wolf
Na vysokú školu ísť nechcem, už mám kariéru a som rada, že som vôbec zmaturovala. V práci ženy nie sú na technických pozíciach.

pentium3_net
autor
27. mar 2025

@veklipo
Mne to chýba, že nemám kamarátky, ten ženský pohľad na svet je predsa len odlišný od mužského. Kamarátov mám ale oni sú iní.

guudy
27. mar 2025

@pentium3_net ahoj, odkial si?
Trojsten poznas?

pentium3_net
autor
27. mar 2025

@guudy
Od trnavy, pracujem v BA, Trojsten nepoznám.

guudy
27. mar 2025

@pentium3_net pisem sukromne 🙂

queendixie
27. mar 2025

z coho si maturovala?

pentium3_net
autor
27. mar 2025

@queendixie
Slovenčina, angličtina a odborné predmety, bola som na individuálnom učebnom pláne, škola nemala nič spoločné s informatikou.

sevrin
27. mar 2025

Parádna stránka, zaspomínal som si na svoje internetové začiatky niekedy v 90. rokoch.

queendixie
27. mar 2025

napis mi ak chces 🙂