icon

Hľadám radu na ďalší krok vo vzťahu

23. sep 2025

Ahojte, poraďte mi ako ďalej. Mám priateľa, mám ho veľmi rada, ako človeka, ako muža. Naozaj ho ľúbim, aj si rozumieme na 80% vo všetkom. Ale sú nejaké dôvody, pre ktoré spolu nebudeme ešte nejaký čas a nebudeme si budovať spoločnú budúcnosť. Možno si ju nebudeme budovať nikdy, to dnes neviem. Preto sme nazvali náš vzťah iba priateľstvo.
Na druhej strane si chcem nájsť niekoho, pre koho ja budem prioritou číslo 1. Chcem sa snažiť s niekým zoznámiť. Avšak nejde to úplne, lebo môj priateľ, aj keď je už iba v statuse kamarát, tak s tým nie je ok. Nechcem o neho prísť, ako o človeka v mojom živote. Na druhej strane nechcem prísť o šancu niekoho spoznať. Neviem ako z toho von... Zaregistrovala som sa na FB zoznamke. Uvedomujem si, že ma tam môžu vidieť jeho kamaráti.

Strana
z2
anonym_93ff8e
23. sep 2025

To je co za zlataninu? Lubim ho, ale hladam dalsieho😃😆
Inac, to si ty, co jej vyvoleny zije u mamy a stretavate sa, len ked ona je prec? Uhadla som? 🙂

gribka1
23. sep 2025

A to prečo si sami komplikujete život? To náhodou, či naschvál? Existuje iba sme spolu a nie sme spolu. Tak sa treba zariadiť. No a načo ti ho v živote, ak ťa ako kamarát obmedzuje?

domkakvet
23. sep 2025

@anonym_autor zabudni na neho, zbytocne s nim budes stracat cas.

dvoncb
23. sep 2025

Nerozumiem tomuto vôbec ,miluješ ho ,nechceš ho ,ideš hľadať iného ,čo vlastne chces?

anonym_d5bde5
23. sep 2025

To ste vy, co chlap nikde nechce chodit a travite cas len v detskej izbe😁cudujem sa ti, ze si s nim kontakt komplet neprerusila.Bude ta tahat dole a za takychto ookolnosti tazko niekoho normalneho spoznas.Ukonci definizivne jedno a potom hladaj, a nenechávaj si zadne vrata otvorene, je to chrapunstvo

kavasmliekom
23. sep 2025

@anonym_autor zmeň jeho status na bývalý. Aj bývalý kamarát a pohni sa ďalej. S čím on súhlasí alebo nesúhlasí, je jeho problém.

maranta_leuconeura
23. sep 2025

Nerozumiem, tak je to priatel ci kamarat? Nemozete byt spolu preco? Tak ked spolu nie ste, tak preco ti rozprava do toho s kym sa stretavas?
Mne toto pripada velmi manipulativne z jeho strany, ked ta nemoze mat on tak nech ta nema nikto?! Kaslala by som na neho a uplne ho odstrihla.

autor
23. sep 2025
@anonym_93ff8e

To je co za zlataninu? Lubim ho, ale hladam dalsieho😃😆
Inac, to si ty, co jej vyvoleny zije u mamy a stretavate sa, len ked ona je prec? Uhadla som? 🙂

@anonym_93ff8e nie, nežije u svojej mamy, teda neviem o tom. A to by som asi vedela. Ale nejde to, nebudem to komentovat viac. Mozno raz to pojde. Ale ja nechcem cakat...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
23. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub on vie, ze ho lubim. Ako ja ja viem, ze on lubi mna. Ale do urciteho casu spolu nebudeme. Povedala som mu, ze priatelmi mozeme ostat. Budem velmi rada, ak bude v mojom zivote a nezmizne z neho. On vsak nesuhlasi s tym, aby som si hladala niekoho ineho. Toto nie je o suhlase alebo o nesuhlase. To je o tom, ze ja nebudem cakat navzdy.

anonym_ce5599
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_93ff8e nie, nežije u svojej mamy, teda neviem o tom. A to by som asi vedela. Ale nejde to, nebudem to komentovat viac. Mozno raz to pojde. Ale ja nechcem cakat...

@anonym_autor toto "možno raz" je taká chujovina. Buď spolu buďte s tým že ozaj spolu ste alebo mu daj pokoj a hladaj ineho. Nemozes mať zadok na dvoch koňoch. Keď si najdes chlapa a tento kamarat ti povie ze uz mozeme byt spolu tak toho prveho odkopnes? Nechces o neho prist, no tvoj buduci to ocení keď sa budes stykat s niekym s kym si chcela mať vážny vzťah 👍

autor
23. sep 2025
@anonym_ce5599

@anonym_autor toto "možno raz" je taká chujovina. Buď spolu buďte s tým že ozaj spolu ste alebo mu daj pokoj a hladaj ineho. Nemozes mať zadok na dvoch koňoch. Keď si najdes chlapa a tento kamarat ti povie ze uz mozeme byt spolu tak toho prveho odkopnes? Nechces o neho prist, no tvoj buduci to ocení keď sa budes stykat s niekym s kym si chcela mať vážny vzťah 👍

@anonym_ce5599 pozri zadok na dvoch stoličkách má momentálne skôr on. Ja to rešpektujem a chcem ostať v statuse kamarát, kým si to neuprace a nezariadi. Beriem do úvahy, že to tak skoro nebude. Preto neplánujem byť čakateľ. Chcem aj ja žiť svoj život. Ak sa raz situácia u neho vyrieši a bude to aktuálne, môžeme nadviazať na to, kde sme skončili. Ale ani nemusíme. Ja už možno budem niekde inde.

gribka1
23. sep 2025

Zaujímalo by ma to, čo vlastne nepovieš, čo je v poriadku, ale prečo sa dvaja ľúbiaci rozhodnú ukončiť vzťah. A vlastne koľko času by muselo prejsť, aby som bola pripravená hľadať nový vzťah s uboleným srdcom, že nemôžem byť s tým koho ľúbim.

anonym_ce5599
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ce5599 pozri zadok na dvoch stoličkách má momentálne skôr on. Ja to rešpektujem a chcem ostať v statuse kamarát, kým si to neuprace a nezariadi. Beriem do úvahy, že to tak skoro nebude. Preto neplánujem byť čakateľ. Chcem aj ja žiť svoj život. Ak sa raz situácia u neho vyrieši a bude to aktuálne, môžeme nadviazať na to, kde sme skončili. Ale ani nemusíme. Ja už možno budem niekde inde.

@anonym_autor čiže je ženatý a ty budeš čakať či sa rozvedie.

anonym_a851a1
23. sep 2025

No musíš sa rozhodnúť, buď alebo, ono je dosť blbé sa pozerať ako randí človek, ktorého ľúbiš a takisto, ak by si niekoho stretla, tak je zas blbé, že pri ňom čakáš na niekoho iného alebo už len to, že máš kamaráta s ktorým sa ľúbite… čiže za mňa, vykašli sa aj na to kamarátstvo… a nakoniec uvidíš, možno, keď uvidí, že ťa reálne môže stratiť a rozhybe sa… keď chcú dvaja byt spolu, tak sú, rozvedie sa, aj ak ma malé deti atd, proste čokoľvek čo tam je ako prekážka

autor
23. sep 2025
@anonym_ce5599

@anonym_autor čiže je ženatý a ty budeš čakať či sa rozvedie.

@anonym_ce5599 nerozvedie. Skôr je to čakanie, na niečo nevyhnutné, čo príde, skôr alebo neskôr. Ja si však nechcem stavať svoje šťastie na nešťastí niekoho iného.

bomba36
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ce5599 nerozvedie. Skôr je to čakanie, na niečo nevyhnutné, čo príde, skôr alebo neskôr. Ja si však nechcem stavať svoje šťastie na nešťastí niekoho iného.

@anonym_autor takže má chorú ženu a čaká kedy zomrie, aby mohol dediť?

autor
23. sep 2025
@bomba36

@anonym_autor takže má chorú ženu a čaká kedy zomrie, aby mohol dediť?

@bomba36 nie, neopustí ju, stará sa o ňu a stojí pri nej. Ani by som nedovolila, aby ju opustil, v časoch, kedy ho potrebuje najviac.

anonym_ce5599
23. sep 2025
@anonym_autor

@bomba36 nie, neopustí ju, stará sa o ňu a stojí pri nej. Ani by som nedovolila, aby ju opustil, v časoch, kedy ho potrebuje najviac.

@anonym_autor ja nechápem, on má chorú ženu s tebou sa vída a pritom ti nechce dovoliť mať iný vzťah?

maranta_leuconeura
23. sep 2025

A ten vztah si navrhla ukoncit ty?

autor
23. sep 2025
@maranta_leuconeura

A ten vztah si navrhla ukoncit ty?

@maranta_leuconeura áno, navrhla som, aby sme sa stretávali iba ako priatelia, boli si oporou, ale že ja sa chcem posunúť ďalej. Nemôžem takto predsa čakať. Príde mi to morbídne. On však o mňa nechce prísť, ale odísť nemôže.

maranta_leuconeura
23. sep 2025
@anonym_autor

@maranta_leuconeura áno, navrhla som, aby sme sa stretávali iba ako priatelia, boli si oporou, ale že ja sa chcem posunúť ďalej. Nemôžem takto predsa čakať. Príde mi to morbídne. On však o mňa nechce prísť, ale odísť nemôže.

@anonym_autor ,,odist nemoze" je najvacsia vyhovorka a chrapunstvo v jednom. Ano mohol by, keby naozaj chcel. A keby chcel chranit svoju terajsiu zenu, akoze byt jej oporou, ak ochorela pocas vasho vztahu, rozchod by navrhol on!
A ked zena bude zit este 5 rokov alebo sa uplne vylieci, tak co? Ty budes aka taka krava na neho cakat?

viestta
23. sep 2025
@anonym_autor

@mirokub on vie, ze ho lubim. Ako ja ja viem, ze on lubi mna. Ale do urciteho casu spolu nebudeme. Povedala som mu, ze priatelmi mozeme ostat. Budem velmi rada, ak bude v mojom zivote a nezmizne z neho. On vsak nesuhlasi s tym, aby som si hladala niekoho ineho. Toto nie je o suhlase alebo o nesuhlase. To je o tom, ze ja nebudem cakat navzdy.

@anonym_autor tk to ukonci uplne. Ziadne ostavanie v zivote. Pozdravit na ulici sa mozte, nemusite sa jeden druhemu vyhybat, ale jednoducho uz bidete zit kazdy svoj zivot nezavisla od toho druheho.
Preco odist nemoze, musi pockat kym ho pustia z basy alebo kym sa rozvedie? Ziadna ina moznost mi nenapada... Vsetko ostatne su vyhovorky.

viestta
23. sep 2025

Jaj, uz som docitala. Takze on caka kym manzelka zomrie. On je taky charakter, ze podvadza choru manzelku... 🙄

autor
23. sep 2025
@viestta

Jaj, uz som docitala. Takze on caka kym manzelka zomrie. On je taky charakter, ze podvadza choru manzelku... 🙄

@viestta neboloa chora, chcel od nej odist, planovali sme spolocnu buducnost. Potom pred viac ako rokom ochorela. Je logicke, ze ju neopusti, takto sa to neda. Ano ja by som to nechcela. Ale tento stav moze trvat aj niekolko rokov. Aj ja to uz takto nechcem. Tiez ma pravo byt stastna.

motylik2559
23. sep 2025

@anonym_autor Ahoj. Tento tvoj pribeh je horsi ako mexicka telenovela...prepac. Jedinej osoby,ktorej mi je luto,je jeho zena. Lebo vy dvaja sa udajne lubite...to je fakt "krasne" voci nej. Dobre, odhliadnuc od tejto inak velmi dolezitej veci...ako si chces najst dalsieho, ked teraz lubis ineho? To sa zrazu z minuty na minutu odlubis,ked niekoho najdes? Moja rada je taka, ze radsej bud urcite sama, kym sa nespamätas z toho chlapa,ktoreho lubis...idealne v tvojom najlepsom zaujme by malo byt,ze sa odstrihnes od neho uplne, aby si raz dokazala ist do noveho vztahu s cistym stitom. Alebo to vazne chces nejakemu chlapovi ublizit,ked ho vyuzijes ako naplast, ked silou mocou chces dalsieho a uz si na zoznamkach? Ty si nechces zakladat stastie na nestasti inych, ale presne tak sa pritom chovas a aby sa ti to este dobre nevypomstilo🤷‍♀️

autor
23. sep 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj. Tento tvoj pribeh je horsi ako mexicka telenovela...prepac. Jedinej osoby,ktorej mi je luto,je jeho zena. Lebo vy dvaja sa udajne lubite...to je fakt "krasne" voci nej. Dobre, odhliadnuc od tejto inak velmi dolezitej veci...ako si chces najst dalsieho, ked teraz lubis ineho? To sa zrazu z minuty na minutu odlubis,ked niekoho najdes? Moja rada je taka, ze radsej bud urcite sama, kym sa nespamätas z toho chlapa,ktoreho lubis...idealne v tvojom najlepsom zaujme by malo byt,ze sa odstrihnes od neho uplne, aby si raz dokazala ist do noveho vztahu s cistym stitom. Alebo to vazne chces nejakemu chlapovi ublizit,ked ho vyuzijes ako naplast, ked silou mocou chces dalsieho a uz si na zoznamkach? Ty si nechces zakladat stastie na nestasti inych, ale presne tak sa pritom chovas a aby sa ti to este dobre nevypomstilo🤷‍♀️

@motylik2559 nedá sa mi úplne odstrihnúť, sú tam väzby a v ich živote vždy budem. Len by som rada ostala iba v dobrom a ja si hľadala svoju cestu ďalej.

motylik2559
23. sep 2025
@anonym_autor

@motylik2559 nedá sa mi úplne odstrihnúť, sú tam väzby a v ich živote vždy budem. Len by som rada ostala iba v dobrom a ja si hľadala svoju cestu ďalej.

@anonym_autor A ake väzby su medzi vami, ked sa odstrihnut nemozes? Este som nepocula take nieco, lebo kazdy clovek si moze vyberat s kym sa bude stretavat.

viestta
23. sep 2025
@anonym_autor

@viestta neboloa chora, chcel od nej odist, planovali sme spolocnu buducnost. Potom pred viac ako rokom ochorela. Je logicke, ze ju neopusti, takto sa to neda. Ano ja by som to nechcela. Ale tento stav moze trvat aj niekolko rokov. Aj ja to uz takto nechcem. Tiez ma pravo byt stastna.

@anonym_autor stale je to zadany chlap. Zadany bol aj ked ste si zacali. Naletela si na rozpravky. Ale takych rozpravkarov bolo, a aj takych, ktore im to zozrali

anonym_d5bde5
23. sep 2025

Uz viem kto si aj ked si zamerne nieco zmenila.Si to ty ktorej frajer sa stara o svoju choru mamku.Chodia spolu do mesta, kaviarne.Tebe sa takmer vobec nevenuje.Ked ste raz za cas spolu, mamka mu stale vola alebo on jej.Je to chory vztah.
Dievca zlate, ukonci to definitivne, on iný nebude.Mamka môže este zit i 20 rokov.
Ty si tak ci tak nepodstatna, otvor oci, mamka je priorota

Strana
z2