icon

Hľadám spriaznenú dušu: Hľadanie priateľky na celý život

natiba
10. jan 2025

Ahojte,
Rada by som si našla spriaznenú dušu - kamarátku, ktorá je na tom podobne ako ja. Nedávno mi zomrel jediný dospelý človek, ktorého som mala, mama. Zostala som úplne sama s 12r synom. Je to ťažké keď vám odíde druhé ja a už nikto neni. Viem, takých ľudí je málo, čo nemajú rodinu(alebo sa roky nerodinuju s tou vzdialenejšou) a málokto to pochopí, ale predsa skúsim. Som sympatická, empatická, praktická žena s veľkým srdcom. Som silná osobnosť, ktorá si vie so všetkým poradiť. Nehľadám len nejakú kávičkovú kamarátku, ale takú, ktorá príde na návštevu, pohostim ju, pojde s nami na chatu. Je jedno, či máš dieťa, aj vekovo, uvitam aj staršiu, ja mám 44, čiže 40 až 80😀 sedí.
Jasné, že v dnešnej dobe neni ľahké si sadnúť názorovo, ale to zistíme pri stretnutí. Bez rovnakého pohľadu na svet to nejde.
Ak si sama a smutná, napíš mi správu.

sashka22
10. jan 2025

@natiba tiež by som sa opísala ako Ty. Nemusíš ani na chatu, stačí prísť ku nám 🙂

luccyaa
10. jan 2025

Zdravím. Je to smutné. Chápem pohnútky hľadania. No trochu mi tu chýba kde cca bývate? Aspoň okres. Podľa mňa to pomôže. Držím palce a prajem zdravie obom.

adulikka
10. jan 2025

@luccyaa pani tam má Bratislava,no ďaleko od DK

natiba
autor
10. jan 2025

Ahojte, som z Bratislavy

natiba
autor
10. jan 2025

@sashka22 haha no ja mám práve tym smerom záhradu, možno aj niekde blízko teba🙂, takže aj taká je možnosť, že to môže byť aj niekto blízko mojej chaty, kde trávim veľa času.

efka77
Autor odpoveď zmazal
hesitka
11. jan 2025

Ahoj, úprimnú sústrasť 🖤.
Ja som na tom podobne, mne tiež zomrela nedávno mamina....je to ťažké, zostane tam navždy prázdno....ale to je život..
Veľmi rada si s tebou pokecám...je fajn, že máš malú aspoň nie si sama a lepšie to zvládneš.

nikita1109
12. jan 2025

Smutné,ak chces ozvy sa

nadchovnik
12. jan 2025

@natiba Ahoj.Odkial si?