Hľadám spriaznenú dušu: Hľadanie priateľky na celý život
Ahojte,
Rada by som si našla spriaznenú dušu - kamarátku, ktorá je na tom podobne ako ja. Nedávno mi zomrel jediný dospelý človek, ktorého som mala, mama. Zostala som úplne sama s 12r synom. Je to ťažké keď vám odíde druhé ja a už nikto neni. Viem, takých ľudí je málo, čo nemajú rodinu(alebo sa roky nerodinuju s tou vzdialenejšou) a málokto to pochopí, ale predsa skúsim. Som sympatická, empatická, praktická žena s veľkým srdcom. Som silná osobnosť, ktorá si vie so všetkým poradiť. Nehľadám len nejakú kávičkovú kamarátku, ale takú, ktorá príde na návštevu, pohostim ju, pojde s nami na chatu. Je jedno, či máš dieťa, aj vekovo, uvitam aj staršiu, ja mám 44, čiže 40 až 80😀 sedí.
Jasné, že v dnešnej dobe neni ľahké si sadnúť názorovo, ale to zistíme pri stretnutí. Bez rovnakého pohľadu na svet to nejde.
Ak si sama a smutná, napíš mi správu.
Zdravím. Je to smutné. Chápem pohnútky hľadania. No trochu mi tu chýba kde cca bývate? Aspoň okres. Podľa mňa to pomôže. Držím palce a prajem zdravie obom.
Ahojte, som z Bratislavy
Ahoj, úprimnú sústrasť 🖤.
Ja som na tom podobne, mne tiež zomrela nedávno mamina....je to ťažké, zostane tam navždy prázdno....ale to je život..
Veľmi rada si s tebou pokecám...je fajn, že máš malú aspoň nie si sama a lepšie to zvládneš.
Smutné,ak chces ozvy sa
@natiba Ahoj.Odkial si?

@natiba tiež by som sa opísala ako Ty. Nemusíš ani na chatu, stačí prísť ku nám 🙂