icon

Hľadáme starých rodičov

21. júl 2025

Hľadáme z manželom starých rodičov pre naše deti máme 4,5,10,16 a 18 ročné deti . Pravdaže najviac pre tie najmenšie. Ani jeden z nás nemá rodičov ani sme nemali. Radi aj pomôže s nákupný prípadne k lekárovi .... Takých ku fórum môžme na na návštevu alebo vy k nám. Žilina a okolie. Vieme je to divné ale nám chýba tak ťa prítomnosť starých rodičov oboch nás vychovali babky len tie už nežijú.

anonym_b89563
21. júl 2025

Ja hladam mamu na prenajom... Prisla som o rodicov a marne sa snazim bez nich fungovat, nejde mi to. Tak vemi by som chcela zavolat mame, spytat sa jej na jej nazor, vypocut si ju, aby sa mi postazovala, ako velmi ju bolia krize a ako ju otec "neposlucha". Tak velmi by som si chcela dat jej halusky a turecku kavu a pozriet si s nou relaciu o zahradkarceni a objednat jej online nejake kvietky do zahrady. Dnes tu sedim, na jej mieste, kde sedela ona, pijem kavu s jej hrnceka a slzy mi stekaju po tvari. Nikdy mi ju nikto nenahradi. Napriek tomu citim, ze by som potrebovala starsiu mudru zenu do mojho zivota. Ktorej by som aj ja mohla byt oporou.

anonym_1a2544
21. júl 2025
@anonym_b89563

Ja hladam mamu na prenajom... Prisla som o rodicov a marne sa snazim bez nich fungovat, nejde mi to. Tak vemi by som chcela zavolat mame, spytat sa jej na jej nazor, vypocut si ju, aby sa mi postazovala, ako velmi ju bolia krize a ako ju otec "neposlucha". Tak velmi by som si chcela dat jej halusky a turecku kavu a pozriet si s nou relaciu o zahradkarceni a objednat jej online nejake kvietky do zahrady. Dnes tu sedim, na jej mieste, kde sedela ona, pijem kavu s jej hrnceka a slzy mi stekaju po tvari. Nikdy mi ju nikto nenahradi. Napriek tomu citim, ze by som potrebovala starsiu mudru zenu do mojho zivota. Ktorej by som aj ja mohla byt oporou.

@anonym_b89563 kolko mas rokov?

anonym_4e3195
21. júl 2025

@anonym_autor Čo si veľa pozerala seriál Mama na prenájom ? ...

billy_jean
Autor odpoveď zmazal
nika11103
21. júl 2025
@anonym_b89563

@anonym_b89563 ach …. Po týchto slovách si musím vážiť moju mamu , i keď mi veľakrát “lezie na nervy” i keď sa veľakrát nezhodneme … ale toto 😭😭😭😭

anonym_f99a35
21. júl 2025
@anonym_b89563

@anonym_b89563 koľko máš rokov ? Ja som prišla o mamu v 15 tich ak chces pokecať ozvi sa veľmi ťa chápem

anonym_b89563
21. júl 2025
@anonym_f99a35

@anonym_b89563 koľko máš rokov ? Ja som prišla o mamu v 15 tich ak chces pokecať ozvi sa veľmi ťa chápem

@anonym_f99a35 43

kristinka92
21. júl 2025

jeeej to je milá tema 🙂 držím palce, starším ľudom to tiez možno dobre padne mat “vnucatka” a niekoho kto sa z nich teší

anonym_418b3d
22. júl 2025

Toto podľa mňa fungovať nebude.

bubu62
11. dec 2025

Ak by niekto chcel kamošku,som k dispozícii..