Hľadanie mužskej pozornosti
Ahojte, ani neviem, kde začať… potrebujem to zo seba dostať von. Niekedy mám pocit, že nie som príťažlivá žena. Nikdy som nezažívala, že by o mňa muži prejavovali záujem tak ako o moje kamarátky, a vždy ma to mrzelo. Poslednú dobu na sebe vidím, že veľmi vyhľadávam mužskú pozornosť. Necítim sa kvôli tomu dobre pripadám si ako niekto, kto je zúfalo hladný po pozornosti, a to ma trápi ešte viac. Rozhodla som sa začať chodiť do fitka a venovať sa aj iným veciam, napríklad čítaniu, aby som sa od tých pocitov trochu odpútala. Ťažko sa to opisuje, je to, akoby som strašne potrebovala mať pri sebe niekoho blízkeho. A keď vidím, že ma žiadny muž nechce, cítim sa o to horšie.Verím, že raz príde niekto, kto ma bude mať rád presne takú, aká som. Len nechcem, aby som sa stala závislá na prvom, kto sa o mňa prejaví záujem.
Mali ste už niekedy podobné pocity? Čo vám pomohlo, aby ste sa z toho dostali?
Pokračuj na svojom sebavedomí a na Tom že budeš rada sama so sebou , a vtedy to bude jednoduchšie pre teba prijať také veci,že aká si a tak. Ja nie som nejaká príťažlivá žena ,a som aj introvert,ale beriem to v pohode , a už si na Tom nezakladali a netrapim svoju dušu
@anonym_autor Mám to rovnako ale poslednú dobu pracujem na sebavedomí a poviem ti, že nie vždy je to o kráse. Teraz ako som si zvýšila sebavedomie a začala sa mať rada taká aká som tak mám okolo seba najviac mužov za celý život. Je to o tom, čo vyžaruješ
Ach co by sme dali za to mat vase moznosti. Muzi su na tom 10x horsie. Sami a ziadna ich nechce. Chceli by stretnut taku co hlada zaujem a pozornost ale nejde to. Plne zoznamky a ziadna neodpise a ked tak po chvilke prestane pisat. Kym nam ziadne same od seba nepisu u vas nestihate citat spravy. Zaujem je len si bud neviete vybrat alebo nedate ani malu sancu. Kamaratka ma pravidelne 100 neprecitanych sprav na instagrame a je sama. a ja sprava raz za 3 dni ale bez nejakeho zaujmu travit spolocne cas. postavu mam normalnu ziadne tucne brucho a stejne sa chcu vsetky iba kamaratit.
@anonym_autor možno na ten prvý pohľad to je len o výzore, ale na ten druhý pohľad je to už o niečom inom. Ja vyzerám tiež priemerne a ešte som aj pomerne veľká žena😃 a keď idem s nejakou atraktívnou ženou, muži sa nedívajú na mňa, ale na ňu. Ale potom, keď sa dám s niekým do reči, tak myslím, že už muža upútam (samozrejme nie každého), som sebavedomá a vravia mi, že som veľmi zaujímavá a inteligentná žena. Takže na druhý pohľad je to už o tom vnútri a osobnosti človeka. Treba popracovať na sebavedomí
Zdvihni si sebavedomie uprav sa namaľuj pekne obleč
Mala som to tak. A ano je to nizke sebavedomie, ale to sa nezvysi mavnutim carovneho prutika, to chce cas.
Ked som mala potrebu mat muzsku pozornost, tak som ju vyhladavala a nasycovala si, co mi chyba. Darmo som s tym bojovala, aj tak ma to dostihlo. Mala som zopar vztahov, kedy som bola na muzoch zavisla, bolo to narocne, ale presne to ma posunulo. Takze mne sa osvedcilo pomaly, postupne a hlavne nezakazovat si veci a necitit sa vinne. Postupom casu mi doslo, ze taketo zavisle vztahy nechcem a vlastne mi v nich ani nie je dobre. Ale chcelo to aj nejaku sebareflexiu a pozistovat preco mam veci tak ako mam.

@anonym_autor Ano, aj ta chapem. Tiez som to pomerne dlho takto mala. Zazila som totiz aj dost posmesky od chalanov, tak mi nejak dlhsie trvalo, nez som to prekonala a zistila, ze niektorym sa pacim
A ano, mam rada aj muzsku spolocnost, uzivam si to. Su muzi, ktorym sa prosto pacim alebo som sa im pacila, mala som nejakych frajerov, teraz mam partnera a deti, ale aj tak sa rada rozpravam s muzmi. Aj ma to tesi, ale aj ich svet mi pride zaujimavy, taky iny pohlad na svet, rada och pocuvam.