icon

Hlasové správy ako prvá správa na zoznamke

28. máj 2025

Haluz. Otvorím zoznamku a hneď úvodná správa od chalana bola krátka hlasovka. Nedávno sa mi to stalo aj na turistickej zoznamke. Ide o novú módu, že chalan pošle prvú správu miesto textu hlasovku? Prišlo mi to milé ale neviem čo si mám o tom myslieť. Máte s týmto skúsenosti?

simona1998
28. máj 2025

Je to milé 😆 😊

domkakvet
28. máj 2025

Je to teraz v mode posielat hlasovky, ale mne osobne sa to nepaci, ale nic zle na tom nie je, kazdeho vec.

ibrunova
28. máj 2025

Asi sa bojí, že ťa odradí jeho pravopis 🤣

diewcatqoo
28. máj 2025

Jezis, ja neznasam hlasovky. 🙄

denkabemommy
28. máj 2025

Digitálna doba ide zas dopredu (alebo do zadu) a ľudia chcú byť viac v spojení, takže od písmeniek sa prechádza znovu k “rozhovorom” aj keď už vo svojej digi podobe. 🙂

mirola
29. máj 2025

nie je to mile, je taky hnily, ze sa mu uz ani pisat nechce
ň

anketkarka
29. máj 2025

Aspoň hneď počuješ, či sa vie vykoktať a určite môže viac zaujať. Za písaním sa dá lepšie schovať. Hlasovka a telefonát Ti prezradí viac ako textovka. Mne by sa to celkom páčilo.

svokrinjazykmonika
30. máj 2025

Mňa by to odradilo a milé by mi to neprišlo. Pomyslela by som si že nevie písať.

konecneteplo
30. máj 2025
@svokrinjazykmonika

Mňa by to odradilo a milé by mi to neprišlo. Pomyslela by som si že nevie písať.

@svokrinjazykmonika obmedzenosť. Práve naopak. keď pošle hlasovku aspoň druhá strana vie, ci je jej sympaitcky jeho hlas a z hlasovky vieš vyčítať aj náladu a celkovy dojem..Práveže pisanie je obmedzujúce a častokrát vznikaju pri pisaní nedorozumenia, lebo nevieš ako to ten druhý myslel.

ika11123
30. máj 2025

Začjna to hlasovkou a potom budú fotky 🤣90% čo začali takto komunikovať nič nerobili len pýtali fotky ....

konecneteplo
Odpoveď bola odstránená