icon

Hrabala som sa mu v telefóne

sunnyday1111
2. aug 2025

Ahojte. 4roky smd spolu mame 2,5rocnu dceru, nie vzdy to bolo idealne, najma po narodeni dietata, ustali sme to.
Pracujem od 6m veku dcerky,robim vsetko v domacnosti sama.
Od zaciatku nasho vztahu je partner nonstop na mobile, ked sa narodila dcera mal “kamaratku” - byvalku,ktora mi od zaciatku vadila, vedel ze mi vadi pisanie s nou.
Aktualne som mu nasla v mobile spravy,aj intimneho charakteru, neviem ci sa stretli/stretavaju, zije 200km od nas s muzom a synom, spravy ma “stisene”, opakovane premazavane.
Priznali by ste sa ze o tom viete?

Strana
z3
petamich
2. aug 2025

Samozrejme, aj tak ti je taky chlap na nic - od 6M pracujes, v domacnosti nepomoze, snad je aspon dobry otec. A bez toho aby som rypala, len ma to uprimne zaujima, kto dobrovolne pokracuje vo vztahu niekym, kto uz ma vztah s mobilom? 🤷‍♀️ vtedy ti to nevadilo?

anonym_527922
2. aug 2025

Priznala nepriznáva to nie je podstatne. Mal by kufre pred dverami

anonym_c942bb
2. aug 2025

@sunnyday1111 áno, priznala. Ale ja by som si to odfotila najprv do svojho, lebo viem akí sú niektorí zakerni a hodia to na ženu, vraj hysterka, vymýšľa si, hľadá zamienky...a potom ešte by som ich poslala aj jej manželovi, nech vie, čo si doma chová.

colsami
2. aug 2025

To naozaj by sa tu niekto "nepriznal" a tvaril by sa ze vsetko je v poriadku a v pokoji krasne si zijeme na kopke a lubime sa...?

Bez ohladu na dieta vztah pracu, hocico. Raz ked ma moj partner pomer s inou alebo si vypisuju intimity a taha ho to k nej, naco som tam ja? Akoze "lebo uz sme spolu"? To nie je vztah.

zmrzlinka2021
2. aug 2025

@sunnyday1111

Čo ťa drží vo vzťahu s týmto frajerom?
Prečo neukončis túto frašku?

Frajer ťa neľúbi, len mu je ľúto ťa vykopnut, keďže si mu porodila dieťa. Urobil si z teba slúžku v domácnosti.

Zbal sa a dieťa, to máš do 5 hodín a bye bye exfrajer

tramtada31
2. aug 2025

Správ screeny, pošli si to k sebe a povedz mu, že ti to niekto poslal a že ti dotyčný chce poslať aj fotky. Takto nebudeš zla v tom, že si sa mu hrábala v telefone, ale bude zla ona, lebo ti to musela poslať “ona”

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@anonym_527922

Priznala nepriznáva to nie je podstatne. Mal by kufre pred dverami

@anonym_527922 a byt je koho?

sunnyday1111
autor
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@sunnyday1111

Čo ťa drží vo vzťahu s týmto frajerom?
Prečo neukončis túto frašku?

Frajer ťa neľúbi, len mu je ľúto ťa vykopnut, keďže si mu porodila dieťa. Urobil si z teba slúžku v domácnosti.

Zbal sa a dieťa, to máš do 5 hodín a bye bye exfrajer

@zmrzlinka2021 je to moj byt

petulda333
2. aug 2025

Tak dcera ci syn?
Ano,ja by som mu to splechla do tvare a pobalila mu hned aj veci

tramtada31
2. aug 2025
@colsami

To naozaj by sa tu niekto "nepriznal" a tvaril by sa ze vsetko je v poriadku a v pokoji krasne si zijeme na kopke a lubime sa...?

Bez ohladu na dieta vztah pracu, hocico. Raz ked ma moj partner pomer s inou alebo si vypisuju intimity a taha ho to k nej, naco som tam ja? Akoze "lebo uz sme spolu"? To nie je vztah.

@colsami priznanie je poľahčujúca okolnost, ale istý trest. Tiež si všímam v okoli mužov, že radšej klamu a zapieraju aj v úplných blbostiach (naposledy kamarat, keď stratil sluchatka a frajerke tvrdil, že sú u rodicov, aby mu nenadavala, že ich stratil), ten by neveru zaprel urcite

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@sunnyday1111

@zmrzlinka2021 je to moj byt

@sunnyday1111 tak čo ho nevypoklonkujes?

Proste máš čas do 15 augusta a hotovo.

sunnyday1111
autor
2. aug 2025
@petulda333

Tak dcera ci syn?
Ano,ja by som mu to splechla do tvare a pobalila mu hned aj veci

@petulda333 ja mam dceru,ona syna

tamitamitami
2. aug 2025

Poslala by som správy jej manželovi (nech si aj on môže doma spraviť poriadok), zbalila mu veci a vyhodila ho.

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@tamitamitami

Poslala by som správy jej manželovi (nech si aj on môže doma spraviť poriadok), zbalila mu veci a vyhodila ho.

@tamitamitami z kade máš že jeho druhá frajerka je vydatá?

sunnyday1111
autor
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 je vydata

sunnyday1111
autor
2. aug 2025

Vela veci vo svojom zivote riesim so svojou mamou,je mi ako najlepsia kamaratka, aj toto by som rada, namiesto riesenia na MK.
Ale hanbim sa… zanho

gribka1
2. aug 2025

Keď si skoro na všetko sama, on je očividne debil, načo si s ním? Už len z tvojho popisu, by ho žiadna nechcela ani zadarmo. A ty si sa obetovala za všetky? Kopni ho zadku, aj vykopni z bytu a s pánom bohom. Takže otázka, či by sme sa priznali? Áno, použila by som to na to, aby vedel prečo som s ním skončila.

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@sunnyday1111

Vela veci vo svojom zivote riesim so svojou mamou,je mi ako najlepsia kamaratka, aj toto by som rada, namiesto riesenia na MK.
Ale hanbim sa… zanho

@sunnyday1111 to on sa má hanbiť za seba! Nie ty.

Prosím ťa, sama vidíš že vás vzťah nie je naplnený s harmonicky. Neostávajú v nom a zbytočne sa netráp.

Byt je tvoj, on je vďaka Bohu len frajerom, nemáš voči nemu žiadne záväzky.

tamitamitami
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 Veď píše autorka že dotyčná žije s mužom a synom.

anonym_dd6601
2. aug 2025
@sunnyday1111

Ale hanbim sa… zanho

@sunnyday1111 Ty sa nemáš za čo hanbiť! To je jeho hanba! On je dospelý človek, otec, ma byt vzorom. A v skutočnosti je iba zbabelý úbožiak, ktorý podvádza. Nie si povinná mu ani nič dokazovať, keď mu zbalíš kufre pred dvere so slovami “užívaj milenku a čau” tak to úplne stačí. Nie sú povinná mu neveru ani dokazovať ani nemusíš mat žiadny “dôvod” na rozchod.

januska12323
2. aug 2025

Ty sa môžeš hanbiť akurát za to, že udržuješ vzťah s chlapom očividne nevhodným. Máš vlastný byt, pracuješ, doma nič nerobí už toto stačí aby si sa ho zbavila.

sunnyday1111
autor
2. aug 2025

Riesili by ste to hned? Alebo trochu “s chladnou hlavou”?

gribka1
2. aug 2025
@sunnyday1111

@sunnyday1111 Hneď mysliš teraz, či s chladnou hlavou zajtra? Kľudne porozmýšľaj nad tým ako to urobíš, nie, či to vôbec urobíš.

petulda333
2. aug 2025
@sunnyday1111

@sunnyday1111 ja ako sa poznam hned. Ja by som nevydrzala byt ticho

sunnyday1111
autor
2. aug 2025

Napadlo mi , ci neposlem screenshoty jej muzovi a jej… a nech sa to dozvie od nich ze to viem a ja zareagujem s “chladnou hlavou”

xena0
2. aug 2025

Buď rada, že je len frajer. Poslala by som ho kade ľahšie

petulda333
2. aug 2025
@sunnyday1111

Napadlo mi , ci neposlem screenshoty jej muzovi a jej… a nech sa to dozvie od nich ze to viem a ja zareagujem s “chladnou hlavou”

@sunnyday1111 toto by som nerobila. Ty si mas riesit vas vztah,nie ten ich

janagem
2. aug 2025
@sunnyday1111

@sunnyday1111 úprimne, v dnešnej dobe ak by ti veril (bez toho aby mal podozrení sám) tak o jej mužovi poviem, že je blbec. Taký screenshot konverzácie mám urobeny za 2 minúty, ai aj rýchlejšie. Takže podľa mňa posielat fotky je na nic

gribka1
2. aug 2025
@sunnyday1111

Možno to u nich prehrmí alebo im to vyhovuje a ty budeš za najhoršiu. Načo toto. Rieš seba.

anonym_dd6601
2. aug 2025
@sunnyday1111

@sunnyday1111 Podľa mna tyzden pockaj…ak to vydrzis, premysli si ďalšiu stratégiu- screenshoty, financie, ďalšie kroky ako súdne poriesene pridelenie dieťaťa, povedz o tom mame nech máš oporu, a potom by som vyriešila chlapa. Uvidis či budeš chcieť riešiť aj ju, ja by som to jej mužovi asi poslala, nech vie čo si doma živí chudak..

Strana
z3