icon

Ignorácia po piatich dňoch odlúčenia

Včera o 19:14

Ahojte, dnes som popoludní pricestovala domov po 5 dňoch. Bola to naozaj ťažká cesta, ale teda prišla som a pracovala som z domu ešte poobede. Priateľ býva neďaleka mňa, asi 5 minút pešo, možno ani to nie. Ja som prišla domov, hodila som si sprchu, umyla som si vlasy a pracovala som. Spýtala som sa ho, či sa u mńa zastaví, len na 10 min, nie viac. Má u seba aj jednu vec, ktorú mi vyzdvihol počas mojej neprítomnosti. Na čo mi povedal, že dnes nie, že je unavený, že nespal dobre a že si chce oddýchnuť. Zamrzelo ma to. Nevideli sme sa 5 dní a on si nenašiel ani chvíľku. Z cesty som mu kúpila nejaké drobnosti, darček. Zároveń mi už dopredu hovorí, ako toto bude ťažký rok a skúška mnohých vzťahov. Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo.

Strana
z2
enmery
Včera o 19:16

On ta neľúbi a má niekde. Ale prečo si s ním ty?Zúfalosť?

anonym_ab45e5
Včera o 19:18

no jak poznam toho mojho -iste by ma isiel cakat ... aj keby nemusel .. on je totiz zalubeny ... ten tvoj si nenasiel ani 10minut -a nie z ety za nim..ale on za tebou mal ist .. kazdopadne neviem z coho bol unaveny a ani kolko bolo hodin etc.. uvidis zajtra

autor
@enmery

On ta neľúbi a má niekde. Ale prečo si s ním ty?Zúfalosť?

@enmery ja ho ľúbim, nikdy som nebola s mužom zo zúfalstva. Na stanicu so mnou išiel, odprevadil ma, až do vlaku a volal mi každé dve hodiny.

mizoko

@anonym_autor volám sa Katka a mám 15 rôčkov 🤦🏼‍♀️ že test vzťahov lebo bude olympiáda,MS v hokeji atď.... A ty vyplackavas lebo fesi neprišiel na zavolanie lebo ty si bola 5 dní preč ... Prestávam rozumieť ľuďom. ...

isis234
Včera o 19:19

@anonym_autor viacerí sú unavení, málo spia. Netlač. Bude v pohode, príde. Alebo by si bola radšej ak tú chvíľu pretrpel u teba? Sme rôzny/i .
....Lebo bude za chviľu olympiáda, potom MS v hokeji, potom vo futbale a potom ešte niečo, už ani neviem čo...... budú fandiť športovcom. Pridaj sa k nemu.
My sme celá rodina pozerala olympiádu. Fandili sme.
Mysli pozitívne🍀

anonym_a6efea
Včera o 19:20

To je ten 40 ročný u mamičky? Čo v sobotu hrá hry oddychuje a len v nedeľu má čas na teba?

crazy_cat_lady
Včera o 19:22

Test vztahu lebo bude olympiada, MS v hokeji??? 😂😂😂 Toto nemozes mysliet vazne

autor
@anonym_a6efea

To je ten 40 ročný u mamičky? Čo v sobotu hrá hry oddychuje a len v nedeľu má čas na teba?

@anonym_a6efea neviem, v noci slúžil, chápem, že bol unavený, ale spal dopoludnia až do 14.00, tak som myslela, že sa zastaví na pár minút.

eleanor2510

@anonym_autor ked su prenho skuska vztahov sportove udalosti a ma viac ako 16 rokov, tak od neho utekaj co najdalej. Lebo myslenie ma maximalne na tych 16

anonym_04cfb0
Včera o 19:23

Som unavená, nechce sa mi, chcem si oddýchnuť boli výhovorky, ktoré som používala, keď už sa môj predchádzajúci vzťah rútil ku koncu a jednoducho som s ním nechcela tráviť čas, ale ešte som nemala gule to ukončiť... keď ľúbim a chcem byť s tým človekom, tak spolu aj oddychujeme, kľudne sme počas randenia prišli jeden za druhým, aj len aby sme spolu ležali, ale hlavne že sme pri sebe... jasné, každý sme iný a každý potrebuje občas čas aj iba pre seba, takže záleží či to bola výnimočná situácia alebo sa to bude opakovať aj v iných chvíľach... dávala by som si asi pozor na ďalšie náznaky, ale podľa toho ako ťa už dopredu varoval ako budú športové udalosti dôležistejšie ako ty, tak by som to nevidela najružovšie... pritom sa dá pozerať aj spolu, aj život beží ďalej

autor
Včera o 19:23
@crazy_cat_lady

Test vztahu lebo bude olympiada, MS v hokeji??? 😂😂😂 Toto nemozes mysliet vazne

@crazy_cat_lady on to dnes vtipne poznamenal na margo niektorých párov, keď som mu vravela o kolegovi. Že u niektorých mužov to bude test vzťahov. A nepriamo ma pripravoval na niečo...

crazy_cat_lady
Včera o 19:24
@anonym_autor

@crazy_cat_lady on to dnes vtipne poznamenal na margo niektorých párov, keď som mu vravela o kolegovi. Že u niektorých mužov to bude test vzťahov. A nepriamo ma pripravoval na niečo...

@anonym_autor ja som bola na vikend prec, dva dni aj s cestou a manzel ma prisiel cakat s kyticou na stanicu..tvojmu sa nechce ist k tebe ani na polhodinu, hoci byva pat minut od teba.. kolko ste spolu a preco este nebyvate spolu?

autor
Včera o 19:25
@eleanor2510

@anonym_autor ked su prenho skuska vztahov sportove udalosti a ma viac ako 16 rokov, tak od neho utekaj co najdalej. Lebo myslenie ma maximalne na tych 16

@eleanor2510 povedala som mu, že keby mal deti,bolo by treba obehať deti po krúžkoch, doniesť ich domov, učiť sa s nimi, a nie sedieť pri telke a dívať sa na hokej, na čo mi povedal iba... keby... ale nemám...

motylik2559
Včera o 19:25

@anonym_autor Take to je cele zvlastne od neho. Ked byvate taky kusocek od seba a tesil by sa na teba, tak si myslim,ze na tych 10 min sa mohol premoct. Ale tak uvidis zajtra s cim pride a ci pride za tebou. Mozno ozaj mal len taky onicom odpaleny den od rana. Ja ked som nic nenaspala pocas noci, potom praca a ked som dosla domov som bola rada,ze som a ani do obchodu na par krokov sa mi uz nechcelo🙈 Len zas na druhej strane ta skuska vztahov, to povedal ako srandu ci vazne? Kolko ste spolu vlastne? Mne sa toto raz stalo,ze nieco podobne mi partner povedal, lebo on je fanusik do hokeja a futbalu, to sme boli spolu kratko a podal to vtipne, ze som sa na tom zasmiala a "natrela" mu to spät,ze take MS v hokeji pozeravam aj ja rada, takze mozeme fandit spolu a bolo po probleme😄 Nenapisala si, ako to povedal, to je myslim dost podstatne. My ho nepozname a nemame si to ako vydedukovat🤷‍♀️

anonym_610331
Včera o 19:26

Mozno si ho mala ist prekvapit, ze zlato som doma.. ktovie ci by nebolo rovno aj ine prekvapko

autor
Včera o 19:26
@crazy_cat_lady

@anonym_autor ja som bola na vikend prec, dva dni aj s cestou a manzel ma prisiel cakat s kyticou na stanicu..tvojmu sa nechce ist k tebe ani na polhodinu, hoci byva pat minut od teba.. kolko ste spolu a preco este nebyvate spolu?

@crazy_cat_lady a prečo by sme mali hneď bývať spolu? Ja nie som ten typ, že hop šup. Nepotrebujem s mužom hneď spolu bývať. Ani po roku nie. Keď sa budeme chciež vziať, možno áno. Zatiaľ nad tým neuvažujeme.

crazy_cat_lady
Včera o 19:27

Spolocne byvanie je asi Vas najmensi problem

mizoko
Včera o 19:28
@anonym_autor

@crazy_cat_lady a prečo by sme mali hneď bývať spolu? Ja nie som ten typ, že hop šup. Nepotrebujem s mužom hneď spolu bývať. Ani po roku nie. Keď sa budeme chciež vziať, možno áno. Zatiaľ nad tým neuvažujeme.

@anonym_autor a ty sa divis že za tebou nepríde? Tebe netreba spoločné bývanie a jemu zjavne netreba teba

anonym_9706b4
Včera o 19:29

Akoby ti dopredu naznačoval čo sa možno stane.Aby nemal čas po takej dobe a chuť ťa vidieť keď má 5 minútovú cestu???Tam je to podozrivé

anonym_3d3ee0
Včera o 19:29

Podla mna tu uz toto bolo. Ale neviem presne, ktora to je, takych ignorantov tu je viac, uz sa mi to myli...

autor
Včera o 19:30
@anonym_9706b4

Akoby ti dopredu naznačoval čo sa možno stane.Aby nemal čas po takej dobe a chuť ťa vidieť keď má 5 minútovú cestu???Tam je to podozrivé

@anonym_9706b4 no veď to je jasné. On to obhajoval tým, že som unavená a mám si oddýchnuť. Ale paradoxne bol on unavený. Alebo ani nie. Len sa mu nechcelo. Mňa vidieť...

vler
Včera o 19:36

@anonym_autor nestojis mu za kratku navstevu hoci byva superblizko, az uz dopredu Ti hovori aby si v blizkej buducnosti znizila svoje ocakavania voci nemu. Stracas s nim cas

anonym_9706b4
Včera o 19:36
@anonym_autor

@anonym_9706b4 no veď to je jasné. On to obhajoval tým, že som unavená a mám si oddýchnuť. Ale paradoxne bol on unavený. Alebo ani nie. Len sa mu nechcelo. Mňa vidieť...

Podľa mňa nebol unavený vtom bude niečo iné .Veď je to blbosť, nezmyselná reakcia

autor
Včera o 19:41
@anonym_9706b4

Podľa mňa nebol unavený vtom bude niečo iné .Veď je to blbosť, nezmyselná reakcia

@anonym_9706b4 viem, že spal ešte poobede, potom mi volal, najedol sa išiel do práce.

anonym_9706b4
Včera o 19:45
@anonym_autor

@anonym_9706b4 viem, že spal ešte poobede, potom mi volal, najedol sa išiel do práce.

Aký máš stoho ty vlastne pocit ?spravil už niekedy niečo takéto ?

anonym_c69b75
Včera o 19:50

pozerajte spolu MS, aj olympiádu a pod.
my s mojim to isté.

autor
Včera o 19:53
@anonym_9706b4

Aký máš stoho ty vlastne pocit ?spravil už niekedy niečo takéto ?

@anonym_9706b4 v poslednom čase je stále unavený a veľa spí. Obávam sa skôr o to, aby nebol chorý. Nie vždy za mnou prišiel, čakal ma na stanici. Bol ma aj odprevadiť na stanici. Mám z toho pocit divný, ale myslím, že on si to vôbec neuvedomuje.

anonym_9706b4
Včera o 19:54
@anonym_autor

@anonym_9706b4 v poslednom čase je stále unavený a veľa spí. Obávam sa skôr o to, aby nebol chorý. Nie vždy za mnou prišiel, čakal ma na stanici. Bol ma aj odprevadiť na stanici. Mám z toho pocit divný, ale myslím, že on si to vôbec neuvedomuje.

Prepáč ale znie to dosť naivne.Len aby vtom nebola iná žena

blacki12
Včera o 19:54

@anonym_autor Ja len, že žiadne drobnosti, ani darček by som mu za daných okolností nedávala, ani to nepreháňala s iniciatívou.

kitycat
Včera o 19:56

A on je male dieta, ze mu treba nosit darceky zo sluzobnej cesty?

Mozno sa trochu zamysli kolko do vztahu davas ty a kolko on. Bol po nocnej a vecer zase do prace a ty po 5 dnoch v keli tiez unavena. Zase preco to silit aj ked je to blizko? Dohodol sa, ze dojde z tej dalsej sluzby?

Tieto ocakavania. A ked sa ti vyhyba, tak otvor oci a zamysli sa nad tym, ze darcekom si ho skutocne neudrzis

Strana
z2