Ignoruje ma kvôli mojej sestre? Má záujem o ňu?
Poprosím vás o váš názor. Je mi to kus aj trápne ale cítim sa divne. Cez sestru som sa spoznala s jej kamarátom. Začal mi neskôr aj písať a volali sme si cez videochat. Predvčerom sa ma spýtal ci sa mi páči a ja na to ze možno. Sestra mi hovorila totiž to ze on chce vraj ju. Tak som mu nepovedala ze sa mi páči. Chalan ma nechal na videnom. Dnes sme sa zase stretli lebo prišiel so sestrou a tak sme šli na kávu ale chalan sa stále pozeral iba na ňu a so mnou sa ani nebavil. Takže neviem ale mala som pri ňom divný pocit. Viac mi nepísal. Je možné že sestra mala pravdu? Ona je prelietava páčia sa jej x mužom a jeho nechce. Myslela som si ze si my dvaja rozumieme však sme si aj volavali po nociach a zrazu sa zo dňa na deň tak odmlčal a som pre neho ako vzduch.
@januska12323
@januska12323 tak toto mi nepomôže ja som sa pýtala na niečo
Ale otázka, koľko máš rokov,je úplne aktuálna. Lebo ak tak do -nást,tak chápem,že toto riešiš. Keď už máš ale cez -dsat,tak je to už divne.
Už keď má oči pre sestru, maj hrdosť a kašli na neho.
si pre neho vzduch,ozaj nemáš ani štipku hrdosti?
chlapec si chce.... a je mu jedno kt z vas to bude-berie tu co prva da a ak neda sa ti zas ozve ..
Jediné čo na tebe si cením, je tvoja sestra kvôli nej sa mením...
Tak sa pýtam pre ktorú mi srdce bije
kvôli tebe dýcham, no kvôli sestre žijem
A jedno čomu verím sú tvojej sestry pery
A jedno čo ma mrzí - si ty a tvoje slzy
Pozerám sa ráno z okna vidím teba, sestru
neviem prísť na to ktorú vezmem za nevestu.
😁🎶
Mozno ho nechcela tak si vravel ze berie aj Teba ked uz nic ine a teraz sa mohlo stat ze mu dava zrazu sancu
Pusti si pesnicku od no name "ty a tvoja sestra" 🙂
Ja by som k tomu napisala jedine,,ziadny nestoji za to aby ste sa este kvoli nejakemu chlapcovi pohadali so sestrou. Ak to je jej kamarat ruky prec, hotovo, bodka. Vybavene.
Mozno je to tvrde, ale smeruje to presne k tomu, ty ho budes chciet, mozno aj on teba ale sestru to naštve, budete sa hadat. Alebo nejako naopak. .. nic dobre z toho nezvnikne
Pýtam sa preto lebo takéto výrazy používajú ľudia na strednej a inak budem radiť nedospelej osobe ako dospelej ale ak nechceš povedať nechaj to tak, ak bude mať záujem budeš to vedieť aj bez blbých otázok.
Jasne ze sestra ma pravdu ved to zena vie ked ma o nu Niekto zaujem , bud rada ze si mu odpisala len Mozno a nie rovno ano. On by aj tak mal oci len pre nu. Skor ta chcel len dako vyuzit cez teba sa k nej dostat blizsie Alebo dufal ze sestra bude ziarlit a zrazu ho bude chciet ked ty onho budes mat zaujem . O teba uprimny zaujem nikdy nemal len sondoval .
Ano tvoja sestra ma pravdu.
Nie je to ocividne?
Sestra mu neprejavila záujem, tak skúšal s tebou, nočné hovory a iné ťahy, ale stále ho to ťahá za sestrou, ty si bola iba pokus a lavička k nej..
Chcela by si byť II. trieda, alebo mať chlapa II. triedy ?
Stojíš o B keď si zaslúžis A ?
Prepáč, som úprimná, ale fakt sa pýtaš ako pubina

Koľko máš rokov?