Instagram - fotky žien a muži

15. máj 2024

Vadí vám/vadilo by vám, keby váš muž dáva like-y ženám na instagrame a prípadne im píše ešte obdivné komentáre? Teda ten môj len v angličtine, zahraničným babám. 😀 Viem že nič s nimi nemá. Mne to nevadí, ale asi som divná v tomto.

mamamasama
15. máj 2024

Jemu by vadilo, ak to robíš ty? Všetci máme hranice posunuté odlišne. Mne by to vadilo.

esterr_ka
15. máj 2024

Mne to príde trápne.

lindous
15. máj 2024

Tie komentáre by mi asi vadili, ani nie tak kvôli žiarlivosti, ale skôr mi to vždy prišlo úplne trápne a primitívne a na druhej strane obrazovky si vždy predstavím nejaké úplného zúfalca, keď niečo také vidím - a to naozaj nie je muž, ktorého chcem mať po svojom boku 😅

gribka1
15. máj 2024

Divní ste obaja. Ale ak to vám nevadí, čo koho do toho.

babovka2321
15. máj 2024

Hanbila by som sa zanho, je to trapne.

thirstymonk
15. máj 2024

Čo by na tom bolo trápne a divné? Sľubovali sme pri sobáši vernosť, nie slepotu. S manželkou tiež obdivujeme krásnych mužov a ženy (obidvaja obidvoch) a snažíme sa inšpirovať, ja dobre vypracovaným telom, manželka napr. oblečením, líčením, nechtami a pod... Myslím, že za mňa je úplne ok povedať o krásnej žene, že je krásna, aj keď je človek ženatý. Je to pravda, tak čo?
Ale jasne, že najkrajšia na svete je moja manželka <3

jaskolka
15. máj 2024

To akože úplne cudzej žene píše, aká je pekná, sexi a neviem co?Lebo ak áno, tak mi to príde úplne strelene, cudzej osobe písať? (neviem, ako ten Instagram funguje, nezaoberám sa tým).

lindous
15. máj 2024

@thirstymonk nejde o to, že sa pozrie, ani že vníma inú ženu ako krásnu, ja to spravím tiež a v konečnom dôsledku mi je jedno, či si pobrnká pri pornhube alebo Instagrame, ale z úlisných komentárov venovaných úplne cudzím ženám mi je proste bluvno a z mojej skúsenosti ich vypisujú len naozaj zvláštni chlapíci, žijúci v trošku inej realite 😅 ale ono sa to prejavuje aj v iných veciach, takže by som sa s niekým takým asi ani nedala dokopy

pralinka25
15. máj 2024

@thirstymonk tak asi zalezi co pise. ale tak ak by aj zena pisala muzovi boze ty si taky krasny uzasny, mas nadherne ABS, tu tvoju ritku by som zjedla, mas sexi usmev, si ako boh, tak je to trapne rovnako ako ked podobne pisu muzi zenam.

vanilkovazmrzka
15. máj 2024

Ked ti to nevadi naco mas potrebu sa tym zaoberat na fore?

thirstymonk
15. máj 2024

@pralinka25 No tak toto ano :D to by ma ani nenapadlo, že niečo také by bol schopný napísať chlap hehe. Ja by som napísal priamo. Napr. máš fajné kozy. Ale jedine na takúto fotku :D https://www.euroekonom.sk/wp-content/soplik1.jpg (klik na vlastné riziko)

pralinka25
15. máj 2024

@thirstymonk a inak vies ako napisal si ze to ze je pekna je pravda tak co. no v dnesnej dobe filtrov a uprav je tazko povedat ci je pekna. ani nemusi byt skutocna.

thirstymonk
15. máj 2024

@pralinka25 Akože takto... po nete moc na cudzie ženy nečumime, to je nuda. Keď ideme do obchodu a vidime dajaku šupu, alebo dajakeho kanca, tak vtedy si všimame random cudzích ľudí. Ale komentujeme si to len medzi sebou. Viem si predstaviť takého chlapa, jak by prišiel v obchode k náhodnej sexici a povedal jej, že by jej zédol riťku? :D

pralinka25
15. máj 2024

@thirstymonk 😀 mohlo by to byt celkom zaujimave nie?

thirstymonk
15. máj 2024

@pralinka25 No to by bolo fakt trápne. :D

pralinka25
15. máj 2024

@thirstymonk no ale ked si vezmes tie komentare na insta tak su podla mna rovnako trapne. vies nazivo si to nikto nedovoli ale potom vo virtualnom svete robi take k.k.t.iny a mysli si ze aky borec.

autor
15. máj 2024

@vanilkovazmrzka aby som zistila, že som nenormálna 🤣

vilma7
15. máj 2024

Neviem ci by mi to vadilo. Môj to zrejme nerobí, IG nemáme ani jeden. Ja by som hlavne ani nasledovala, komu a čo lajkuje a píše.