Ja už nevládzem: Diskusia o partnerských nezhodách
Keď vám chlap povie ,že už 3 roky tá živim ,mala by si pi.u držať , a ty si ešte aj p.cu rozdrapujes.
V preklade ,nechcelo sa mi ísť v 40 stupňových teplotách k svokrovcom 🤷sa tam ísť potiť..
@babovka2321 sme spolu 13 rokov , nebol taký
@babovka2321 vážne nebol, u nás sa všetko pokazilo keď som pribrala ..
Kladivom po hlave, nemáš ruky mu drbnut a ústa mu to vrátiť
@veklipo nebol veď sa choval normálne ku.mne ,máme spolu dve deti, nehnuteľnosti,nebol taký ... momentálne máme aj nejaké finančné problémy..
Jeho sere že som pribrala, a že máme finančné problémy ..a tak hádže do mňa koľko sa zmestí
Pracujes?
A preco ta zivi? Si na RD?
@veklipo nebudem ho obranovat,ale teda nechoval sa tak .veď som s ním 13 rokov
To je hrozne 🙈😪 A ty si chora a mas horucku 40- tku?
Nie nepokazilo sa to tym, ze si pribrala. On sa len prestal pretvarovat a teraz ho vidis v jeho skutocnej podobe.
@larinka552 nie ona nechcela ist v tomto teple k svokrovcom.
@zooeynka
@slniecko66 nezivi má 3 roky , to povedal v Tom zápale že som nechcela ísť k svokrovcom,je to pár mesiacov ..asi 6..
@larinka552 tak ako napísala
@slniecko66
@viestta vieš čo možno máš pravdu ,ja už neviem
no nezavidim. ze az teraz sa prejavil.
To je domace nasilie, tyranie, dokonca to ma sklony sa stupnovat 🙁 Neviem ci existuje pre teba lepsia moznost nez odist.
@bublinka1426 lenže ja vôbec neviem čo robiť , akoze vôbec , ja potrebujem nájsť spôsob ako sa od neho citovo odpútať..lebo každá napíše ,že zbaliť a odísť, ale mobil znesie veľa..ja tu možnosť nemám momentálne..
@larinka552 možno raz ale teraz možnosť odísť nemám
Co ta nuti zostavat pri nom? Ja by som urobila vsetko aby som nemusela zit v toxickom prostredi.
@larinka552 nemám možnosť odísť.
Vždy je možnosť odísť a to teraz nepíšem len tak
Mate financne problemy lebo si na rodicaku? Tak za to ty nemozes, predsa si doma s vasim spolocnym dietatom. Toto panovi nedopina, ze nemas prijem lebo sa staras o jeho dieta? Zamestnaj sa, bdete mat viac penazi ale neverim, ze toto vas problem vyriesi. Pretoze on je chybny od prirodzenia, nie kvoli tvojej nadvahe, tomu, ze mate nizsi prijem
A bol to povedzme jednorázový skrat alebo je takýto k tebe už dlhšie? Je pre neho bežné používať vulgarizmy v hádke alebo dokonca bežne, vykrikovať ti, že ťa živí?
@morusha práveže mi nevykrikuje že má živý , normálne akoze nejak to bral ..ale chápeš ono to vzniklo z toho že sa mi nechcelo ísť k jeho rodičom ..kvôli teplu, lebo tam sedieť na terase na úpeku o 3 poobede bohviečo nie je..keď máš doma bazén a klímu..z toho vznikol problém ..
@morusha živí prepáč
@viestta vieš čo takto nie som na rodicaku , mám firmu ,ktoru chcel silou mocou on , MOJI rodičia mu na ňu dali peniaze ,aby ju mohol odkúpiť , rozbiehame sa pomaly , ale už to je lepšie avšak on buď ten začiatok úplne neodhadol alebo čo ..nie sme kvôli tomu zadlžený , keďže ju platili naši 🤷..

Blahozelam k vyberu partnera.. ?