icon

Jazdili by ste 200 km do Rakúska každý týždeň len kvôli večeri?

Včera o 08:45

Caute baby. Bavilo by vas pol roka (cely cas spolu), raz tyzdenne sa terigat autom do rakuska 200km len kvoli tomu ze vas partner tam ma oblubenu restauraciu a chodievat tam na veceru? pridete domov a ste zasa hladne, cesta tam je dlha, cesta nazad dlha, velmi maly vyber a neustale jete to iste, ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet. Zo zaciatku sa clovek na to tesi, foti si kazdu porciu ale po case tam chodite s nechutou... Mali by ste na to nervy?

Strana
z4
anonym_7d4689
Včera o 08:47

a chodite len tam alebo aj niekam inam ?

anonym_85451a
Včera o 08:47

Nie.
Fakt toto absolvuješ 1x týždenne?🙉

viestta
Včera o 08:48

@anonym_autor dolezite je, ze ty uz na to nemas nervy, nie to ci by sme my mali alebo nemali. A ten tvoj uz vie, ze ti to vadi? Co na to povedal?

gejb
Včera o 08:48

@anonym_autor vzťah je o kompromisoch. Keď ti to nevyhovuje, navrhni tam ist raz za 2 týždne alebo raz za mesiac...

anonym_28fa15
Včera o 08:50

@anonym_autor nie, nešla by som 😅 nebavilo by ma to, a co na to povedal ten tvoj ?

anonym_3e3a4e
Včera o 08:50

Bud rada, ze tu oblubenu restauraciu nema na Islande.

biba_18
Včera o 08:51

mojmu by taká blbosť ani nenapadla ... a ja by som to určite neabsolvovala na pravidelnej báze. ani raz za 1/4 rok, nie že častejšie ...

0silvia0

@anonym_autor a kedy chodíte do tvojej oblúbenej reštaurácie?

anonym_adf0f5

@anonym_autor ja mám tiež oblubene miesto kde chodíme a muž tiež. Obe sú tam cca 150km od bydliska. Chodíme každé 2 týždne. On sa prispôsobil mne a ja jemu. 🤷🏽‍♀️ len to je všetko o komunikácii

autor
Včera o 08:52
@anonym_85451a

Nie.
Fakt toto absolvuješ 1x týždenne?🙉

@anonym_7d4689
@anonym_85451a ano je to stale ta ista restauracia a obycajne v piatok... uz v pondelok treba rezervaciu vytvorit Aj teraz mame uz zajednane.

biba_18
Včera o 08:54

fakt je niekto ochotný cestovať 150-200 km na pravidelnej báze kvôli reštaurácii? ja som v šoku ...

autor
Včera o 08:54
@0silvia0

@anonym_autor a kedy chodíte do tvojej oblúbenej reštaurácie?

@0silvia0 prevazne piatok, alebo ked su na slovensku sviatky a v rakusku bezny den.

crazy_cat_lady
Včera o 08:56

Nie, nebavilo by ma jednak cestovanie a jednak chodit stale na to iste miesto

o__o
Včera o 08:58

Nie, co si 😀

autor
@crazy_cat_lady

Nie, nebavilo by ma jednak cestovanie a jednak chodit stale na to iste miesto

@crazy_cat_lady akoze jedlo velmi chutne a pastva pre oci, ale uz sme vyskusali vsetko aj niekolko krat.

sisa_s

Viac ako cestovanie by ma na tom stvalo to, ze lipne na zvyku z predch.manzelstva 😀

0silvia0
Včera o 08:59
@anonym_autor

@0silvia0 prevazne piatok, alebo ked su na slovensku sviatky a v rakusku bezny den.

@anonym_autor a aké je trávenie vášho voľného času mimo plánovania reštaurácií? Lebo robiť takéto trasy kvôli jedlu, som v šoku tiež.

autor
Včera o 09:01
@0silvia0

@anonym_autor a aké je trávenie vášho voľného času mimo plánovania reštaurácií? Lebo robiť takéto trasy kvôli jedlu, som v šoku tiež.

@0silvia0 vsetko ostatne je uplne v pohode, i ked velku cast tyzdna travi v praci.

rozculena
Včera o 09:03
@anonym_autor

@0silvia0 vsetko ostatne je uplne v pohode, i ked velku cast tyzdna travi v praci.

@anonym_autor mňa by štvalo to,že on je zvykmi stále s predchádzajúcou ženou

0silvia0
Včera o 09:06
@anonym_autor

@anonym_autor veď mu povedz, že pol roka ok, už sa treba pozrieť aj do iných reštaurácií, že už je to okukané.
A nie, nemala by som na to nervy, ale zas ja nie som žiadny reštauračný labužník😍

anonym_13baa4
Včera o 09:09

@anonym_autor skôr by som povedala, že ho tam ťahajú spomienky

autor
Včera o 09:11
@0silvia0

@anonym_autor veď mu povedz, že pol roka ok, už sa treba pozrieť aj do iných reštaurácií, že už je to okukané.
A nie, nemala by som na to nervy, ale zas ja nie som žiadny reštauračný labužník😍

@0silvia0 toto je michelinska restauracia , je to nie iba zvyk z byvaleho vztahu , ale nieco ako vec prestize

mmia96
Včera o 09:16

Si si istá, že je vysporiadaný s rozchodom s bývalou ženou? Je to naozaj čudný zvyk povinne každý týždeň chodit na to isté miesto kde trávil pravidelne čas s ex. Toto by mne vadilo najviac. A cestovať takú diaľku len kvôli večeri a to pravidelne, to tiež by som mala na háku. Raz za čas ok ako spoločný výlet, ale nie pravidelne a povinne.

autor
Včera o 09:20
@mmia96

Si si istá, že je vysporiadaný s rozchodom s bývalou ženou? Je to naozaj čudný zvyk povinne každý týždeň chodit na to isté miesto kde trávil pravidelne čas s ex. Toto by mne vadilo najviac. A cestovať takú diaľku len kvôli večeri a to pravidelne, to tiež by som mala na háku. Raz za čas ok ako spoločný výlet, ale nie pravidelne a povinne.

@mmia96 stresujuce je na tom hlavne to stihnutie rezervovaneho terminu, nahanacky pred odchodom, ak je zapcha tak stres v aute . Ani na zachod niekedy nestiham.

sisska96
Včera o 09:20

Nie. Čo si taxislužba? 😅

anonym_98c149
Včera o 09:21

Nech by to bolo akokolvek prestizne, nebavilo by ma chodit stale do tej istej restiky a jest tie iste jedla.. to chce tak do konca zivota?

anonym_98c149
Včera o 09:22
@anonym_autor

@mmia96 stresujuce je na tom hlavne to stihnutie rezervovaneho terminu, nahanacky pred odchodom, ak je zapcha tak stres v aute . Ani na zachod niekedy nestiham.

@anonym_autor divné

monro
Včera o 09:22

Mne by sa to nechcelo ani keby som to mala za rohom. A nie, že sa ešte niekam trepať 200km....Sorry ale takýto zvyk nie je úplne normálny...a môže to byť aj najlepšia reštaurácia na svete.

sisa_s
Včera o 09:24

Vec prestize? 😀 tak to je dost obmedzenec, trepat sa 200km, aby si zdvihol ego...a ty si tiez divna, ze toto s nim pravidelne absolvujes

anonym_346907
Včera o 09:30

Preboha, to kolko miniete na jednu veceru? Spolu s cestou? To by ma teda zaujimalo....

Strana
z4