icon

Je harmonický vzťah medzi ženou strelcom a mužom blížencom?

14. jan 2025

Je tu taká čo ma aj harmonický vzťah?
Moc dobré ohlasy naňho nie sú.
Ten môj hádam budúci je vtipný a inteligentný...ale je pravda, že akoby schizofrenik a toho sa obávam

deti95060810
14. jan 2025

to je dobrá kombinácia...
https://horoskopy.blesk.cz/
aj na aktuality.sk nájdeš toho veľa...

vkatush
14. jan 2025

Na znamenia neverím, ale ja som strelec a manžel blíženec a máme už roky úžasný vzťah 😊
(Ale u nás som schizofrénik ja 😂)

nynia
15. jan 2025

Velmi nato neverim ako ked som citala na vacsinu ludi opis viac menej sedi na niektorych viac inych menej ale dost dolezity je aj ascendent nie len znamenie. Ale zeby som sa toho nejak drzala sa neda povedat riesila som aj vztah kde podla znameni sme boli uplne idealni a kebyze z toho by bolo viac asi by sme sa pozabijali 🤣 tak isto na druhej strane som mala s najmenej vhodnym znamenim pre mna ale vztah z toho vznikol super.

lujza123
15. jan 2025

Vo vzťahu spolu môžu skoncit akékoľvek znamenia, aj tie co sa spolu akoze nehodia 😶😉

Ja som blizenec a so strelcami si rozumiem veľmi dobre. Blíženci môžu pôsobiť ako schizofrenici, lebo raz tak a za dve sekundy inak, ale to iba koli rychlim myšlienkovým pochodom. Vo vážnych veciach vedia byt veľmi stabilní

lujza123
15. jan 2025

Ked nad tým tak rozmýšľam poznam celkom dosť takýchto párov. Môj ex bol strelec. Kamoska strelkyňa ma manžela blíženca, tak isto kamoš blizenec ma zenu strelkyňu, obidva pary sú spolu už dlho

jajka257
15. jan 2025

Ja som strelec, manžel blíženci. A sme teda spolu už veeeepmi dlho.

nairobi
15. jan 2025

Ja som strelec, manžel blizenec a veru zo začiatku to bol boj ale stanovila som jasné pravidlá,bud chces somnou byť alebo odchod a odvtedy je to uz 10r.by ma kazdy deň nosil na rukach

tamtamka26
15. jan 2025

aj ja som strelec a chlap blíženec. neviem, či je to len tým znamením, ale niekedy je naozaj ako schizofrenik - v začiatkoch vzťahu som nevedela, či mu šibe, keď raz povie tak, potom tak... už som si ale zvykla a len hodím rukou... niekedy sa ale vieme neskutočne pohádať.

mantilka
15. jan 2025

🤣...ži život a nekomplikujte si ho studovaním znameni a horoskopov.

damira90
15. jan 2025

Som baba blizenec logicky:D podla mena a mozem ti povedat ze strelec je super no neviem sa snim pohadat a ked aj tak sa aj tak bavime pocase lebo sa pochopime. A to aj kamosov aj baby strelkyne aj 38 rocne aj od zakladnej skoly som mala strelkynu babu chalanov tiez. Len neradim ti blizencom - tak strielat do cierneho byt ustipacna alebo mat poznamky zosmiesnujuce take ze surovo strielas alebo hresit blizenca sarkazmom a takym. Radi hovoríte surovo pravdu pozor nato, da sa to aj jemnejsie povedat. Jemu to ublizi raz ok urobis to druhy ok tretí krat ho stratis. A+ lasku nevieme dat moc najavo ale len vnutri horime k niekomu. Ale zial akoby to nevieme dat najavo. Vyzerame potom ze nemame zaujem...ale mame. :/ takze vela stastia. Snad aj fyzika pojde.

damira90
Autor odpoveď zmazal