icon

Je hľadanie partnera jediná cesta k šťastiu?

17. nov 2025

Čo si myslíte o žene, ktorá sa rozhodla, že jej jedinou cestou k šťastiu je nájsť životného partnera, a venuje tomu úplne všetok svoj čas a energiu? Nie je to však povrchné ani zlatokopské , ide o ženu, ktorej život postihli ťažké chvíle a osud ju nešetril. Po rokoch smútku a neúspechov sa vzmohla, pozbierala posledné sily a snaží sa konečne nájsť si životného partnera... iba aby mohla cítiť istotu a stabilitu. Snaží sa pri to robiť s citom, ale pre ostatných to často vyzerá, akoby šla cez mrtvoly , mnoho mužských sŕdc uz zlomila,lebo je krásna , jedinečna a hoci je k nim citlivá, nechtiac im ubližuje.. Je podľa vás takéto rozhodnutie pochopiteľné silou mocou, alebo je to prejav egoizmu a sebectva? Chce bytť šťastná..

enmery
17. nov 2025

Ak nie je šťastná sama so sebou, necíti istotu a stabilitu sama so sebou, bude sa celý život naháňať za niečím, čo nie je a v tom lepšom prípade skončí s nejakým vadným kusom chlapa...nikto nás neurobí šťastnými, pokiaľ to sami nevieme.

anonym_b03b76
17. nov 2025

@anonym_autor ale pre ostatných to často vyzerá, akoby šla cez mrtvoly , mnoho mužských sŕdc uz zlomila,lebo je krásna , jedinečna a hoci je k nim citlivá, nechtiac im ubližuje

co je to "nechtiac ublizit"? Co je to zlomit srdce? Ked clovek uprimne skusa vztah, ide na rande, zacne s niekym chodit, a zisti, ze to nie je ono, tak to ukonci... tak
proste sa nema za co hanbit. Je smutne, ze ten druhy sa citi zraneny a odmietnuty, je to pochopitelne, ale ved sa zachovala uprimne. Co mala
ostat vo vztahu a klamat, ze vsetko je ok?

Uplna ina tema je ze " jedinou cestou k šťastiu je nájsť životného partnera".
To je zase na inu debatu.
Partner je len clovek a bude sa menit a rast alebo aj zlyhavat a velakrat sklame. Dobre vztahy su velka sucast stastia pre vacsinu z nas, ale zaklad stastia je milovat seba, ci som sam a ci nie.

euka210
17. nov 2025

@anonym_autor ...ze takto to nefunguje. Stastie sa hlada vo vnutri, v tom co uz mam a nie, ze budem mat muza a budem stastna. Muz nie je ako cukrik za odmenu pre dieta.
A asi aj po vsetkom prezitom bude velmi narocna na vyber.

pralinka25
17. nov 2025

absolutne zly dovod na hladanie partnera. popis mi pride ako z lacnej telenovely. toto nema sancu skoncit dobre kym sa neprekopu zaklady

sszuzu8
17. nov 2025

Je to zúfalé a to bude mužov odradzat

rozculena
17. nov 2025

@anonym_autor nemyslím si nič,jej vec.Ako to ovplyvňuje mňa alebo teba,ak nie si tá žena?

anonym_c48ba5
17. nov 2025

@anonym_autor To si zasa ty, čo sa ti údajne zabil snúbenec, potratila si, odvtedy máš zdravotné a psychické problémy, zomreli ti rodičia aj najlepší kamarát, neustále tu píšeš výlevy a popritom chodíš zháňať chlapov po zoznamkách?
Už si tu dnes jednu diskusiu o mladom vdovcovi založila, nestačilo?
Nie chlapa, ale lieky, silné lieky ti treba - a nielen predpísať, ale ich aj pravidelne jesť!

anonym_b29624
17. nov 2025
@anonym_c48ba5

@anonym_autor To si zasa ty, čo sa ti údajne zabil snúbenec, potratila si, odvtedy máš zdravotné a psychické problémy, zomreli ti rodičia aj najlepší kamarát, neustále tu píšeš výlevy a popritom chodíš zháňať chlapov po zoznamkách?
Už si tu dnes jednu diskusiu o mladom vdovcovi založila, nestačilo?
Nie chlapa, ale lieky, silné lieky ti treba - a nielen predpísať, ale ich aj pravidelne jesť!

@anonym_c48ba5 a co ma znamenať že "to si zasa ty"? Aj keby 100x tu niekto písal, akým právom ju lustruješ a posudzuješ, po prvé to vobec nemusí byť ta zena , je veľa podobných príbehov, po druhé kazdy si pise koľkokrát chce, ak ho nieco trapi. Nechcem citat, preskocim

anonym_c48ba5
17. nov 2025
@anonym_b29624

@anonym_c48ba5 a co ma znamenať že "to si zasa ty"? Aj keby 100x tu niekto písal, akým právom ju lustruješ a posudzuješ, po prvé to vobec nemusí byť ta zena , je veľa podobných príbehov, po druhé kazdy si pise koľkokrát chce, ak ho nieco trapi. Nechcem citat, preskocim

@anonym_b29624 Ty sa tu nerozdrapuj! Keď tu môžu neustále písať psychicky narušené osoby, mám aj ja právo na ne upozorniť, nech s nimi ľudia nestrácajú čas.
A táto magorka je tu opakovane, zrejme má nejakú psychózu a potrebuje odbornú pomoc.

anonym_cda2bb
17. nov 2025

@anonym_autor skôr k nešťastiu

motylik2559
17. nov 2025

@anonym_autor Stastie si clovek nema budovat v druhom cloveku, ale v samom sebe. Takze cim viac to sili, tym neskor najde. Pretoze to zufalstvo, aj ked k nim je mila, moze byt z nej citit na míle🤷‍♀️

anonym_82980b
17. nov 2025

Mne sa po rokoch neúspechu, kedy som to prakticky už vzdala, podarilo nájsť si partnera. A bolo to presne takto, že som sa ešte vzchopila a snažila si niekoho nájsť. Bola som v dost zlom období svojho života a tento vztah ma veľmi posilnil. Takže nepotvzdzujem teóriu, že človek musí nájsť šťastie len v sebe samom a hľadať by mal len vtedy, ked je vyrovnaný a šťastný sám so sebou. Lebo možné je úplně všetko.