icon

Je jeho správanie voči mne normálne?

18. sep 2025

Zaciatkom roka som stretla chlapa s ktorym sme si hned padli do oka a zacali sme randit. Hned na prvom mi povedal, ze vztah nechce, potom mi hovoril aj take ze ma este nieco s byvalou, ze nie som jeho jedina atd. Napriek tomu ako toxicky to znelo, sla som do toho. Niekedy bol ku mne mily, niekedy ma slovami dost zranoval, aj ked som potom uz ani ja nechcela vztah, teda nie s nim, presne preto ako sa spraval. Chvalil sa, kolko vela dievcat uz mal, hovoril mi ze vie ze som dobre dievca a dufa ze si raz najdem niekoho kto nie je ako on, alebo mi bezne povedal ked sme sa stretli ze vcera tu bola byvala, atd. Aj ten styl ako to hovoril, tak arogantne. Proste spraval sa nevhodne, raz som bola v nemocnici na par dni a miesto “skore uzdravenie” mi povedal ze by zo mna strhal oblecenie. Na leto odisiel pracovat prec a ja som si za ten cas nasla priatela, ktory sa ku mne sprava pekne a slusne a nikdy by mi take veci nepovedal. Teraz sa vratil, zistil to a zacal o mne hovorit ze som slapka, ze hned ako vylozi nohu z krajiny idem za inym. Celkovo ze som stetka a rozne ine nadavky, za to, ze som si nasla niekoho kto sa nesprava ako on. On bol ten ktory vztah nechcel, spraval sa ako totalny magor a teraz ked som si niekoho nasla od koho sa naozaj citim lubena, nie odmietana, tak som zla. Po novom mi zacal vypisovat jeho kamarat a zistovat odomna veci ohladom mojho vztahu. Vcera napisal mojej sestre a tiez sa snazil nieco zistit. Uz neviem ako mam na to reagovat. Je to podla vas normalne?

colsami
18. sep 2025

Nie je normalne ani to, ze si si s nim nieco "zacala" a pritom si jasne vedela do coho ides. To si musela byt riadne zufala. Ako hovoris, citujem Ta, "spraval sa ako totalny magor, vztah nechcel" ale Ty "Napriek tomu ako toxicky to znelo, sla som do toho."

A po druhe, ved naco s nim komunikujes? Zablokujem a neriesim. Vybavene. Nechodi Ti zvonit do domu asi...

Za mnohe z toho co pises si mozes sama, obavam sa ze tu je kazda rada zbytocna.

autor
18. sep 2025
@colsami

Nie je normalne ani to, ze si si s nim nieco "zacala" a pritom si jasne vedela do coho ides. To si musela byt riadne zufala. Ako hovoris, citujem Ta, "spraval sa ako totalny magor, vztah nechcel" ale Ty "Napriek tomu ako toxicky to znelo, sla som do toho."

A po druhe, ved naco s nim komunikujes? Zablokujem a neriesim. Vybavene. Nechodi Ti zvonit do domu asi...

Za mnohe z toho co pises si mozes sama, obavam sa ze tu je kazda rada zbytocna.

@colsami priznam sa ze ano, asi som na tom nebola najlepsie ked som do toho sla. Nie nechodi mi domov zvonit ale problem je ze mame vela spolocnych znamych, celkovo to proste nechcem.

sisska96
18. sep 2025

neni normálne, zablokovať všade a nereagovať, hotovo

ullala
18. sep 2025

Ved sa s nim nebav. Zablokuj ho kde sa da a hotovo. Zaujima ta jeho nazor na tvoj vztah a teba celkovo?

mirkam3
18. sep 2025

Zablokovať všade a vymazať zo života. Ignorovať, nepotrvá tu dlho. A do budúcna sa z toho hlavne poučiť, lebo do veľkej veľkej miery si za toto môžeš ty sama. Ale to už asi vieš

kvadrinkaaa
18. sep 2025

Prečo by si mala na to reagovať a ešte si prídeš pýtať rady. Máš už iného priateľa, ktorý ta ľúbi, tak už len kvôli nemu by bolo vhodné zablokovať jeho aj jeho kamaráta a sestra by mohla urobiť to isté. Teda, ak ho Ľuboš aj ty, lebo to si nespomenula.
Potom mi pripadá toto vŕtanie sa v tom, že prečo to robí a ako reagovať, ako keby si si chcela dokázať, ze niečo k tebe cíti!? Možno sa mýlim. Ale už len to, že si s takým človekom išla do vzťahu, kde si mala cenu rohožky pred dverami, hovorí o tom, že si slabá povaha a nemáš hrdosť. Troska by bolo vhodne aj na sebe zapracovať, aby sa ti nerozpadol terajší vzťah, lebo takéto ženy ako ty, také priťahujú ako magnet jedinci ako tvoj bývalí - ako keby ste podvedome potrebovali byt ponižované. Ak sa mýlim, budem rada.

dankovicova
18. sep 2025

uz len to prve, co ti povedal, by som brala ako cervenu vlajku a rozhodne by som do toho nesla. niektore zeny neuvazuju alebo ja neviem 🙂 blokni ho a bud rada, ze si sa takeho chlapa zbavila.

princkrason
18. sep 2025

zase dalsi zo zlatou cickou? to uz je treti tento tyzden

motylik2559
18. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, bola velka hlupost, ze si isla s plnym vedomim do takeho vztahu, ak sa to vobec da tak nazvat, kedze on vztah ani nechcel. Teraz tazko plakat nad rozliatym mliekom a hlupostou tvojho konania. Bolo by dobre, kebyze ho vsade zablokujes, od soc.sieti az po tel.cislo v mobile a toho jeho kamosa co vyzveda tiez. Preco si ostala este aj v tomto hlupa,ze s nimi komunikujes? Ked ho stretnes na ulici a nieco na teba bude mat, tak mu povedz razne,ze ved on bol ten, ktory ti prial lepsieho chlapa a odid a viac s nim nehovor. Svojim znamim co mate spolocnych povedz,ze vas vztah skoncil a sam ti prial ineho lepsieho a ze ti naublizoval dost, tak si sa posunula, ako ti sam radil. Ak su tí znami ludia s rozumom, bud mu dohovoria aby ta nechal tak a ze nech si ta nevsima a ak rozum nemaju tak zial mu uveria ale aspon vies, ze sa mas na nich vykaslat a nestoja ti za nic. Asi by bolo fajn,keby si sa porozpravala aj s tvojim aktualnym, ked este o tom nevie, aby neostal zaskoceny, kebyze ho niekto zacne atakovat. Neviem, kde byvas, ale ked na nejakej dedine alebo v malom mestecku,ze na seba narazate a toto neprestane, tak mu vonku ked na teba bude mat pindy pohroz policiou,ze nahlasis obtazovanie..mozno sa chlap umudri,ked sa zlakne. Ak byvas vo velkom meste, tak urcite nenatriafate na seba denne a tak ti moze byt ukradnuty ak ho stretnes raz za dlhy cas, pripadne sa sprav,ze ho nepoznas zacni mu vykat a ze zavolas policiu, on si takto spravi na verejnosti hanbu. Takze ale nezabudni na krok cislo 1 -zablokovat v tel cislo aj soc.siete a toho jeho dobreho kamosa tiez! Boze, ved nebud tak hlupa uz konecne ako ked si s nim zacala🙏 Drz sa a vela stastia🙂

anonym_d4abd3
18. sep 2025

@anonym_autor ja sa ťa opýtam len jedno... Vadí ti, že ťa kontaktuje? Alebo ti to aj lichotí a možno sa s ním ešte aj stretneš, aby z teba strhol ešte aspoň raz to oblečenie? A odpovedz mi úprimne, nepoznáme sa a všetko je anonymné.

sevrin
18. sep 2025

Odpoviem na názov témy:

Áno, je!

Normálna žena by taký vzťah zrušila už priamo na prvom rande.
Vy dvaja ste sa našli, ani jeden z vás normálny nie je, ale z vášho pohľadu sa to neguje, takže správanie vás oboch je normálne. Smelo do toho.

lauruska_sumienka
18. sep 2025

no, vsetci robime blbosti. teraz uz cas nevratis, tak musis zabojovat za seba. porozpravaj sa ci so sestrou ci s partnerom, ze nejaky posahanec ta obtazuje, tak aby sa vedeli zariadit a nebavit sa s nimi, ignorovat, blokovat. maximalne im napisat ze nech ich obtazuju a ak budu pokracovat tak to budu riesit s policiou. pokial bude tebe nadavat tak pokial neprestane, tak to budes tiez riesit s policiou. viac teraz neurobis. ostava uz len hasit a nabuduce budes vediet ze ked vlaje red flag tak zdrhaj ;)

mirokub
Odpoveď bola odstránená
viera012345
18. sep 2025
@anonym_autor

@colsami priznam sa ze ano, asi som na tom nebola najlepsie ked som do toho sla. Nie nechodi mi domov zvonit ale problem je ze mame vela spolocnych znamych, celkovo to proste nechcem.

@anonym_autor Spoloční známi poznajú Vás i dotyčného a podľa mňa veľmi skoro pochopia, že dôležitejšie je vnímať, že kto tvrdí niečo a nie to,ze čo tvrdí.Dotycneho ignorujte, časom ho omrzí ohovárať Vás... ak náhodou nie, oznámte mu,ze ho zazalujete za poškodzovanie Vášho dobrého mena

vilma7
19. sep 2025

Prosím ťa koľko máte rokov? Toto sme nerobili ani v puberte.

sova7
23. sep 2025

Normalne nie je že si si začala z magorom čo ta od začiatku varoval že si s ním zacinat nemáš. A tiež je na hlavu že si mala šťastie a po psychopatovi stretla fajn chlapa a ty ešte stále riešiť toho trtka. Tato zenska logika a snaha zničiť čo funguje mi príde úplne nepochopiteľná. Ty ho zablokovať nevieš? Môžem ti to ukázať. Aj jeho kamarátov môžme bloknut. Či? Jaj ty ho ľúbiš aha tak nič. Chudák tvoj súčasný priatel. Niekedy sa chlapom už ani nečudujem keď si o ženách myslia svoje

enmery
23. sep 2025

Normálne to nie je. Ale ani Tvoja reakcia. Zablokovať alebo rovno mazať. Zakukala si sa do psychopata. Je to svojím spôsobom tiež porucha, keď si žena myslí, že kvôli nej sa zmení, nepozrie na inú a bude ju nosiť na rukách. Hľadáš v tom potvrdenie svojej hodnoty. Pritom on Ti aj priamo povedal, aký je. V živote by Ti nebol oporou, priateľom, ničím-je to trvalá charakterové vada a je mi ľúto každej ženy ako ty, ktorá ho nevysmeje a neignoruje až do smrti vedľa dobrého muža. Daj sa dokopy a vyhľadaj pomoc, keď riešiš narušené nulového muža. Tvojmu frajerovi prajem super babu, ktorá niečo o psychológii vie a vie, aké je vzácne v dnešnej dobe stretnúť nepokriveneho chlapa. A ty si snívaj o psychopatovi, ktorý je emocionálne plochý a nezmenil by si ani kvôli Mwgan Fox v jej najlepších časoch, nieto kvôli Tebe.