icon

Je mazanie správ znamenie nevery alebo nedôvery vo vzťahu?

1. máj 2025

Ahojte včera večer priateľovi pípla správa od neznámej ženy ktorú on samozrejme pozná pracuje vo firme v ktorej on. (Ja ju poznám tiež lebo som s ňou v minulosti pracovala) Správy predtým boli vymazané. Tak som sa ho pýtala kde sú tie správy načo povedal že nevie. Potom mi povedal že sa jej len chcel spýtať nejakú otázku ohľadne práce ale jej odpoveď bola úplne na inú otázku ( ja som spala). Ja som akurát prišla z poobednej o 10 domov. Potom mi vyčítal že mu neverím a že prečo mu neverím a že vlastne preto vymazal tie správy lebo vedel ako nato budem reagovať že on si s nejakou písal. Že ho stále kontrolujem a podobne. Zastavil autom kým som mu nevrátila telefón ktorý som ja zobrala samozrejme na splátky čiže je moj ale o tom potom. Potom som mu povedala nech jej napíše aby poslala správy o ktorých ja neviem myslím že ako jeho priateľka mám právo nato vidieť čo si píše s neznámou ženskou. Ona ich doteraz neposlala len sa spýtala načo a ďalej ignor. Mám pocit že medzi tým jej napísal aby to neposielala a niečo o mne nakoľko tam bolo odpoveď že “môžem a odpoveď na ďalšiu správu ktorá bola vymazaná že môže si ist zapáliť” mám počuť že tie správy už neuvidím a ja to beriem ako forma podrazenia prečo by mal inak dôvod mazať tie správy keď tam nebolo nič také. Keďže som už raz zažila že má chlap podjebal tak som si neistá.

Sme spolu 3 roky z toho 2 bývame spolu čo mi tiež začal hádzať pred oči že či si myslím že by má podjebal keď bývame dva roky spolu a plánujeme kupovať dom.

Ďakujem za každý názor

tairyx
1. máj 2025

No a aký názor?
Vymazané správy a následné zapieranie a prekrúcanie nie je dosť?

bielasovicka
1. máj 2025

Fú, ty si dobrá sekera...ani sa mu nečudujem ze maže správy, keď ho takto kontrolujes.

gribka1
1. máj 2025

Keby ich nechal a nemazal, mohla reagovať podľa obsahu. Takto je jasné, že je tam niečo, čo nemala vidieť. Kóšer to nie je. Už len zhodnotiť aký je váš život, ak neriešite vymazané správy.

letfenixa
1. máj 2025

Nekontrolovala som nikdy partnerovi správy, môže si písať s kým chce.

danica2711
1. máj 2025

z toho, čo píšeš, mi pripadáš ako výkonná stíhačka, nečuduj sa, že ti poskytuje minimum informácií. Skús ho dať na dlhšie vodítko, možno sa mu uľaví a aj váš vzťah sa zlepší. Pretože toto je zjavne len vrchol ľadovca

kavasmliekom
1. máj 2025

Ty si sekera, on nevernik. Buď mu daj pokoj a co oči nevidia, to srdce nebolí... Alebo keď vieš, že sa to nezmení, ani z tvojej strany, ani z jeho, radšej sa rozísť skôr, ako budete mať záväzky.
Že si mu kúpila mobil, ťa neopravnuje mu ho brať a kontrolovať.
Zase on niečo skrýva, nepriznal sa. Ja by som už nedokázala veriť, a kde nie je dôvera, nemôže byť ani láska.

deti95060810
1. máj 2025

tak kúpu toho domu by som si dobre rozmyslela. dom je veľká investícia s človekom ktorému nedôverujem ... 😉
pozor na hypo, na zmluvu, na VŠETKO. aby si neprišla o všetko pri tomto zmrdovi ktorý ti klame do oči.
odpoveď na tvoju otázku - si myslím že je to znak nevery...

autor
1. máj 2025

Myslíte že mám napísať ja jej? Či by mi to nemohla poslať? Jemu to zázrakom nechce poslať a hrá ignor

vikisisi
1. máj 2025

Preboha, prečo sa chceš takto ponižovať ?

gribka1
1. máj 2025

To je trapas, správanie vás oboch. Keď mu nedôveruješ, konečná.

sisska96
1. máj 2025

Ty si riadna stíhačka. Dlho s tebou neostane....

kavasmliekom
1. máj 2025

Potrebuješ dôkazy k tomu, čo si myslíš? Nemyslím, že ti pošle, čo si písali, ona o tebe vie, neboj a aj jej to vyhovuje. A aj on je pripravený. Možno jediné, čo nebude čakať, že ho pošleš do riti.

moonlight1210
1. máj 2025

Keby si mne napisala, nech ti poslem spravy, co si pisem s tvojim partnerom ako kolegyna (kezde si ich on z dakeho dovodu u seba vsetky zmazal), tak ti ich neposlem.
Lebo neviem, o co ide u vas a nechcem sa do toho pliest.

Ale napisem ti, ze ak mu neveris, tak je bud on s nespravnou zenou, alebo ty s nespravnym muzom. A aby ste ma do tohto vasho zivota netahali a vyrieisli si to doma sami.

Ak mu neveris, nekupuj s nim dom, nepredlzuj s nim vztah, nestracaj dalsie roky. Co tym dosiahnes?
Ze o dom a desat rokov neskor mu budes vykrikovat, kde si ty mohla byt, keby si s nim vtedy neostala? Ze si mu aj tak nikdy neverila? Ze si vzdy vedela, ze ta podvadza?
A co z toho? Medailu za vydrz?

Problem je, ze ty s nim chces ostat a nechces odist. Len chces, aby bol iny. Iba tvoj.
Ale tlakom zvonka to nezmenis (ani kontrolou, ani branim telefonu, ani kontaktovanim domnelych sokyn.). To musi chciet on. On sa musi chciet sam rozhodnut, ze iba ty a ziadna ina.
A to dosiahnes iba tak, ze sa zmenis ty. Aby bol nuteny reagovat. Chciet sa zmenit.

Nic ine nefunguje.

romiada
1. máj 2025

Dožadovať sa od inej ženy aby Ti poslala obsah správ písaných s Tvojim frajerom? O.k.poniž sa ,urob to. Ak to bude trapošina "a la nákupný zoznam" tak Ti to pošle, ak nie, tak máš odpoveď na všetko. A čím skôr sa to dozvieš ,tým lepšie . Inak budeš za 5 rokov živiť právnika aby Ti pomohol čo s napoly kupenym domom. Ale nie kvôli pravde ,ale kvôli tvojej neistote. Tu už máš teraz. V sebe.

chestnut
1. máj 2025

Nestrapnuj sa tak, ze budes pytat spravy, ktore on vymazal, byt tak na mieste tej zeny pomyslela by som si, ze si psycho a tiez by som neposlala nic

barbie79
1. máj 2025

Nie to sa potrebuješ takto ponížiť ???
Nič jej nepíš

hortenziaj
1. máj 2025

Ste spolu iba tri roky, nemáte deti,dom nič spoločné, veľmi by som pouvažovala čo s takýmto vzťahom ďalej, keďže máš neistoty. Rozísť sa v tvojom prípade nebude vôbec ťažké. Zidi z kratsej cesty

bielasovicka
1. máj 2025

To sa fakt chceš takto ponizit? Preber sa. Ináč, to sa hneď môžeš rozlúčiť aj s frajerom.

domkakvet
1. máj 2025

Ak chlap ktory ta podviedol je tento isty, tak uz vtedy si sa s nim mala rozist, co cakas ze teraz ti bude verny?

misanthropicdann
2. máj 2025

Ukončí vzťah.
S takýmto prístupom co máš ho onedlho ukončí aj tak on