icon

Je medzi vami silná láska?

1. sep 2025

Citite silnu lasku s partnerom? Taku ako napriklad z telenovely ze to az z vas srši??.. som s priatelom 2,5 roka a mame uz 5mesačne dieta .. zaciatky sme mali pekne vasnive laskave ..ale potom to akokeby opadlo ..sice sa lubime sme štastni ze mame babatko.. ale ja neviem mne tam chyba ta velka iskra ako na zaciatku.. často sa mi az sniva ze mam vztah kde je ta laska tak energeticka neviem ako to opisat proste ako z telenovely.. ako to mate vy? V kazdom vztahu po case opadne ta prvotma vasen?

anonym_bc09af
1. sep 2025

@anonym_autor po 9r spolu sme si na (cudzej) svadbe vypočuli od všetkých, že ako dokážeme byť tak zamilovaní a jediná jedna odpoveď je “lebo chceme” a naozaj je to o chcení ale z oboch strán .

Paradoxne pol roka pred touto svadbou som mužovi navrhla rozvod, lebo vzťah stagnoval a stratil iskru (sami sme si ju uhasili) 🙂.

anonym_25e7bb
1. sep 2025

@anonym_autor kup si ebonitovu tyc a lisci chvost a uvidis,tie iskry.Potom ich aplikuj do manzelstva.

anonym_559e25
1. sep 2025

@anonym_autor ste spolu krátko a zaľúbenost a chémia odpadla to je normalne.Laska až to srší😂tak to určite.Mame sa radi aj po 15 r, ale rozhodne z nás nesrsi láska a žiadna telenovela sa nekoná.Ja som v tomto realistka aspoň som nikdy nebola sklamaná.

barka1
2. sep 2025

Ako z telenovely? Wtf? Asi by to chcelo dospiet...
Je úplne prirodzene, ze prvotna zamilovanost opadne po roku až dvoch. Ostava láska, na ktorej treba pracovat, na oboch stranách. A je to tak v takmer kazdom vztahu.

Nie, život fakt nie je telenovela...

anonym_67f05d
2. sep 2025

Ja žijem v telenovele. Mám milenca, vieš aký pestrý život mám? Čistá telenovela.

anonym_a52e50
2. sep 2025

Sme 20 rokov spolu a láska sa postupne mení. Áno na začiatku to bola láska, ako z filmu. A aj, keď sme mali ťažké obdobia a manželskú krízu, vždy tam niečo bolo. Niečo čo nás s sebe priťahovalo. Strašne veľa párov okolo nás sa rozvádza. Dávajú na FB fotky s novými partnermi, akí sú zamilovaní. Ja som rada, že už mám kľud a zabehnutý život s niekým, koho reakcie už poznám.

anonym_58f69e
2. sep 2025
@anonym_67f05d

Ja žijem v telenovele. Mám milenca, vieš aký pestrý život mám? Čistá telenovela.

@anonym_67f05d mala som aj ja ale uz som to asi pred rokom stopla, sme sice v kontakte ale uz sa nestretavame a hej bolo to aj u mna tak iskry lietali😆 cítila som sa ako 15-ka ktorá prvykrat vidi chlapa..perfektne spomienky..nikdy nato nezabudnem 😍

anonym_eb149b
2. sep 2025

Nikto reálny po rokoch nemá lásku ako z telenovely 😂

anonym_67f05d
2. sep 2025
@anonym_58f69e

@anonym_67f05d mala som aj ja ale uz som to asi pred rokom stopla, sme sice v kontakte ale uz sa nestretavame a hej bolo to aj u mna tak iskry lietali😆 cítila som sa ako 15-ka ktorá prvykrat vidi chlapa..perfektne spomienky..nikdy nato nezabudnem 😍

@anonym_58f69e Ja keď som o tom rozprávala kamarátke, toľko sa smiala, že vážne čistá telenovela. Ako milenec utekal od manželky, vymýšľal si výhovorky, len aby prišiel za mnou a somariny okolo toho. Je to vážne taký iný adrenalín a o iskrách ani nehovorím. Stále sme spolu aj po rokoch a stále je to telenovela, teda pokiaľ ma nevyťahá za vlasy jeho žena, vtedy to bude iná kapitola v mojej telenovele.

madeincssr
2. sep 2025

@anonym_autor to je len TV/internetovy klam. Podla mna realny dlhodoby vztah musi mat pevne zaklady priatelstva (suzvuku v nazoroch, postojoch, aspon niektorych volnocasovych aktivitach), temperamentu, ucty, pohladu/nazoru na deti, ale aj suladnej "naruzivosti". A velku mieru trpezlivosti a tolerancie.

20erika07
2. sep 2025

Vieš co, možno aj hej , zo začiatku samozrejme výbuch citov stale, jedno dieťa, druhe dieta , o vzťah sme sa naozaj málo starali, aj sme isli od seba po 11tich rokoch . Vydržali sme 2 mesiace poťažko sami, znova sa na seba "vrhli" (nemyslím v posteli) , teraz dalsich 8rokov je to laska, ktorú si pestujeme, vážime a naozaj si dôkladne vychutnavame to, ze mame jeden druhého . Vieme, ze ked sa nebudeme starať, znova to pochováme. Som rada, ze sme sa uvedomili. Je to naozaj o chcení, ale z oboch strán.

zoja_
2. sep 2025
@anonym_67f05d

@anonym_58f69e Ja keď som o tom rozprávala kamarátke, toľko sa smiala, že vážne čistá telenovela. Ako milenec utekal od manželky, vymýšľal si výhovorky, len aby prišiel za mnou a somariny okolo toho. Je to vážne taký iný adrenalín a o iskrách ani nehovorím. Stále sme spolu aj po rokoch a stále je to telenovela, teda pokiaľ ma nevyťahá za vlasy jeho žena, vtedy to bude iná kapitola v mojej telenovele.

@anonym_67f05d u nas to bolo zas opacne on slobodný a ja vydatá.

anonym_bd7a7a
Autor odpoveď zmazal
abigail88
2. sep 2025

@anonym_autor my sme s manželom spolu cez 17 rokov a mám pocit, že ho milujem čoraz viac. Áno samozrejme, že sú dni, keď sme obaja unavení z kolotoča deti, práca, domácnosť...ale napríklad teraz keď sme boli nachviľu sami cez prázdniny, tak sme si ozaj ten čas užili ako čerstvo zamilovaná dvojica.

petamich
2. sep 2025

Lasku ako z telenovely sme nemali nikdy, vdakabohu 😬

sense
2. sep 2025

Lásku ako z ktorej telenovely? Ked aspoň tie dve či tri čo som pred 30rokmi pozerala áno jedna nebola úplne dokonalá skôr áno , nie, ľúbim ťa, neľúbim ťa chcem byť s tebou nechcem byť s tebou, občas medzitým záchvev vášne a happyend až po nejakých tisíc častiach

sova7
2. sep 2025

Prestaň čítať picerovu pozerať telenovely a uzivaj si co máš.

madeincssr
2. sep 2025
@petamich

Lasku ako z telenovely sme nemali nikdy, vdakabohu 😬

@petamich to mi pripomina ten slogan (reklama na pivo) "Život je hořký, bohudík" 😁.

anonym_67f05d
2. sep 2025
@zoja_

@anonym_67f05d u nas to bolo zas opacne on slobodný a ja vydatá.

@zoja_ a ako to dopadlo? manžel nezistil?

luccija
2. sep 2025

@anonym_autor určite nie.To ani nie je reálne takú rozbušku chémie telo a mozog dlho nevydrží🙂myslím také začiatky, že každá myšlienka je na partnera, tešíš sa, vymýšľaš program, motýle v bruchu, sex atď...je to len hra mozgu s dopamínom to vydrží max pol roka, rok.
Potom to už je bežný život, nedorozumenia, očakávania.My sme dobrí kamaráti, máme dieťa, rodinu vieme cca čo môžeme od druhého čakať skôr taký pokojný prístav, bezpečie.Obcas búrka občas slnko ja som nikdy nebola veľký romantik láska až do smrti🤪nikto nevie čo bude o 5 r kríza stredného veku, dieťa odíde z domu podľa mňa ešte môžu prísť sakra ťažké roky a krízy.Mne sa teraz rozvádza v okolí veľa manželstiev okolo 50 tky aj ich chápem😂zase to čaro nového, druhá puberta

lucka_ke
3. sep 2025

nájdi si na googli ako dlho trvá fáza zamilovanosti a ako sa vyvíja vzťah, je o tom veľa článkov ak chceš nájdeš, telenovela je vymyslený dej, realita nebýva taká

anonym_ae691b
6. sep 2025

@anonym_autor sme spolu vyše 11rokov, pred rokom nastúpil ku nám do roboty a všetci si mysleli že sme sa tam zoznámili a sme čerstvo zamilovaní. Niekedy máme ozaj že motýliky v bruchu, niekedy sa nenávidíme, ale chémia stále funguje. A nikto ma nedokáže naštvať tak ako on

anonym_4642ea
9. okt 2025

A ktore telenovely myslis? Vacsinou na konci niekto umrel, alebo to skoncilo svadbou a uz neukazovali ako zili dalsie roky :D Asi tolko k tomu