Je minulosť dôvod na ukončenie vzťahu?
Ahojte...
spoznala som sa s jedným mužom a je nám spolu super.. Problém je ten, že som zistila, že poznám jeho kamarátov a s jedným z nich s ktorým si je blízky som sa pred 6 rokmi stretávala, randili sme, raz sme sa bozkávali a videl ma nahú, lebo som uňho spala ale nič sme spolu nemali.. Bola som vtedy mladá proste a bolo mi jedno. Bojím sa, že keď sa to dozvie, že ma kvôli tomu nechá..
Povedz mu prvá, že ste mali s jeho kamarátom krátky románik. Dozvie sa to určite a keď to budeš zatĺkať, môže sa to otočiť proti tebe. Je to minulosť, aj on mal asi iné vzťahy, prečo by sa mal s tebou rozísť?
Povedz mu to skôr než mu povie inú verziu ten jeho kamarát
Povedz mu,ze si randila s tym chalanom pred 6 rokmi. Nerozoberaj nic pokial sa nebude pytat len strucne a vecne oznam. Naco mu mas hovorit,ze si bola naha pred nim. Nemyslim si,ze by kvoli tomu ukoncil stretavanie s tebou. Ak je dostatocne vyzrety,tak nema preco ukoncit.
@anonym_autor Hold, keď je pacient, tak ťa kvôli tomu nechá. Ak je emocionálne zdravý muž, nie. Čo je na tom strašné?
A súhlasím, povedz mu to prvá. Podľa jeho reakcie zistíš, či je ok alebo...
@anonym_autor Hold, keď je pacient, tak ťa kvôli tomu nechá. Ak je emocionálne zdravý muž, nie. Čo je na tom strašné?
A súhlasím, povedz mu to prvá. Podľa jeho reakcie zistíš, či je ok alebo...
@enmery my máme s kamoškou nastavené tak, že si nerandíme navrzájom s mužmi, s ktorými sme niečo skúšali v minulosti ( a to mohlo byť aj bež sexu). 2x sa niečo podobné stalo a 2x to nerobilo dobrotu. Čiže akonáhle zistíme, že sme s nám niečo mali, tak nepokračujeme ďalej. Ja osobne by som nechcela chlapa, s ktorým niečo mala moja kamoška a "videla ho nahého" - čokoľvek si môžem pod týmto predstavovať.
Mne ex priatel az po roku ci 2 povedal ze jeho super kamoska zo strednej bola vlastne jeho prva laska . Ze mali vztah komplet vsetko. Ked ma snou zoznamil bola teho a akurat sa vydala . Vzdy bola mila a dost sa onho zaujimala zrazu to davalo viac zmysel . Este mal aj listy od nej odlozene . Kokos som stara 😂rucne pisane milostne listy . Kde mu vycitala tie iste veci co mi tiez vadili 😂 Tusim som ich nahodou nasla v krabici ked som upratovala . Dost sa ma to dotklo ze mi to nepovedal uz vtedy ked som ju stretla prvy x ( s jeho partiou kamosou som ju videla dost casto aj ked mala babo Niekto ho povaroval chodila von zurkovat ako pred tym) Dost ma to zranilo ze mi to nepovedal hnet a aj ta ex bola prekvapena ze som to nevedela ze sak to kazdy vedel ich minulost .. ale nerozisla som sa snim koli tomu Ved Jasne ze mal zivot nez ma stretol len mohol mi povedat . Rozisla som sa snim lebo sme kazdy chceli nieco ine od života on chcel karieru ja rodinu . Urcite lepsie ked mu tu story povies ty ako kamos .Ak je toto dovod na rozchod tak ti urobi sluzbu Lebo normalny clovek by to ako dovod na rozchod nevidel ,
@anonym_autor Moj kamarat ma partnerku, ktora kedysi chodila s jeho kamaratom a on zase kedysi chodil s jej kamoskou. Vyjasnili si to hned na zaciatku a dokonca aj s tym kamaratom a kamaratkou, ci su s tym ok. U vas to bola len zapletka, kamarata by som sa nepytala, ale povedala by som priatelovi, ak sa vsetci stretavate.
Mám kamarátku, ktorá no...chodila...viac menej iba spávala s kolegom - kamarátom svojho terajšieho manžela. Povedala mu to hneď na začiatku vzťahu a sú spolu doteraz. Treba byť úprimný.
@anonym_autor ja by som sa na to pozeral spôsobom
Ak by si mi to zatajila a zistil by som to veľmi by si to mala u mňa pokazené.
Ak by si mi to povedala ako prvá a ešte na začiatku absolútne by som mávol nad tým rukou.
ved mu to normalne povedz. Tiez som sa na VS chvilku stretavala s muzovym spoluziakom. My sme boli z jedneho mesta a chodili na rovnaku strednu, cize sme sa poznali roky. Muza som spoznala az po VS v praci. Svet je maly 🙂
@anonym_autor a on predpokladá, že si nepobozkaná panna? Aj on má svoju minulosť, že súčasťou tvojej minulosti bol jeho kamarát, je trošku smola, povedz mu to, ale bez toho, aby si z toho robila nejakú drámu a nebodaj sa za to ospravedlňovala, nie je za čo
a ty predpokladáš, že on práve opustil kláštor?? Kvôli tomuto by ťa opustil iba úplný magor
@anonym_autor ahojte, povedala som a povedal ze mu to je jedno a ze sme male mesto ze je s tym ok

Tak to priateĺovi povec ty sama skôr ako to urobi jeho kamoš. Uvidíš ako zoberie. Tu už nič nenarobiš, musíš znášať následky svojho konania. Žiaľ, to je údel dospelosti.