Je môj partner aktívny na Only Fans?
Ahojte. Všimla som si na Instagrame, že môjmu partnerovi pár fotiek olajkovali dievčatá, na ktoré keď som klikla na profil, tak na profile nemali nič - 0 príspevkov, 0 sledovateľov a možno len pár sledovaného. Čo tam ale mali, bol link na svoj Only fans.
Prosím Vás - dá sa to nejak rozumne vysvetliť, alebo je to jednoznačné, že môj partner chodí na Only fans?
Chodí
@markusrasford Tak to chodim na OF potom aj ja. V nejakej inej realite. 😁
Lebo na insta mi tieto boty rovno posielaju ziadosti o sledovanie (kedze nemam fotky, videa, story, nic - nemaju co lajkovat).
A to som nikdy na OF nebola.
Sú to boti.
Nemám IG, tak nemôžem mať ani OF? :D
Takže existuje na to aj normálne vysvetlenie. Ok, tak teda nejdem robiť drámu z toho 🙂
drama by bola, keby zarabalna OF a tebe by nic nekvaplo 🙂
Nemyslim si že, ženy ktoré sú na OF by ešte aj mimo OF sledovali svojich predplatiteľov 😅 takto si len zrejme skúšajú naháňať "zákazníkov"
su to boti ktori lajkuju jeden profil za druhym s planom, ze olajkovany uzivatel klikne ne fotku a z fotky na link. Nahanaju zakaznikov. Inak by sa uzivatelia nemali sancu dostat na OF odkazy, pokial sa o to aktivne nezaujimaju.
@lija22 Haha, tak to by bola mega dráma 😅
Nie cosi ved to aj mne pisu take ucty a som zena😂 ze oh dear i have pressent for you a tam cecky a rit😂😂😂😂 pozri si svoj spam na messenegri alebo ig ostanes v soku tiez😂🫶🏻
Prečo by to tie ženy z OF robili? 😀 Jasné, že je to blbosť.
Nelajkujú mu to oni kvôli tomu aby si ich ,,všimol?" Ja by som to chápala tak.. aj tebe keď lajkne niekto cudzí tak pozrieš kto to je, odkiaľ sa poznáte.. jednoducho lajknú a čakajú že pozrie ich profil, tam nájde ich OF, zaujme ho a budú mať nového ,,zakaznika" = €€.. takto rýchlo a jednoducho zháňajú mužov.. jednoduché vysvetlenie, NO stres 🙂
Je na only fans samozrejme
Jednoznacne je ze si poriadna stihacka

Da sa to rozumne vysvetlit ze to mohol byt tzv. Bot. Pokial on ich nesleduje vobec by som to neriesila. Aj mne niekedy take ucty pozru stories a to som zena a OF na 100% nemam.