icon

Je moje sklamanie dôvodom zmeny pocitov?

7. máj 2025

Ahojte spoznala som sa s jedným chalanom v januári, no už nie sme asi mesiac v kontakte..vyvinul sa z neho maximálny sukničkár a ja som sa tak trochu namotala dosť som sa sklamala, ale prejdem k veci s jedným chalanom čo som sa minulý rok spoznávala (býval odo mňa 500km) tak sme sa na to vykašľali, lebo to nemalo zmysel, tak ten chalan sa tento mesiac presťahoval do môjho mesta, dostal veľmi dobrú pracovnú ponuku a predvčerom som ho asi po pol roku videla absolútne nič som ku nemu nič necítila a predtým áno..myslíte, že to je z toho, že som momentálne sklamaná a keď sa budete stretávať sa to môže zmeniť či už nie? Tento je veľmi zlatý..zaujima sa, píše mi atď a hlavne je úplne normálny naozaj, že chlap do života..ďakujem ❤️

ukgirls
7. máj 2025

ved nemusis s nim hned do postele a [planovat buducnost ..chodte sem tam na kavu na vylet a uvidis akos a to bude vyvijat ...

lindous
7. máj 2025

A čo by si chcela cítiť? Veď sa ledva poznáte podľa toho čo píšeš... normálne sa zoznamujte, keď teraz máte príležitosť a uvidíš...

autor
7. máj 2025
@lindous

A čo by si chcela cítiť? Veď sa ledva poznáte podľa toho čo píšeš... normálne sa zoznamujte, keď teraz máte príležitosť a uvidíš...

@lindous bolo to myslené tak, že keď som sa s nim predtým stretla, volali sme, písali som to cítila úplne inak..teraz to je ako obyčajné kamarátstvo

kavasmliekom
7. máj 2025

Ako dlho ste si predtým písali, stretávali ste sa? A podľa mňa zostanete len kamaráti. Lebo ináč by si niečo cítila.

enmery
7. máj 2025

Prečo musíš za každú cenu s niekým byť? Kamarátstvo je mnohokrát viac ako láska. Také to pravé.

guudy
7. máj 2025

Troll…..maximalny suknickar a zaroven normalny, chlap do zivota🙄

autor
7. máj 2025
@guudy

@guudy jasne troll 🤦🏻‍♀️

aliziana
7. máj 2025
@guudy

@guudy to sú dvaja rôzni...

isis234
7. máj 2025
@guudy

@guudy zo "sukničkárom" sa rozišla a "normálny chlap do života" sa presťahoval do ich mesta. Predtým býval o 500 km ďalej, Veď čítaj.

guudy
8. máj 2025

Ups, sorryyy🤭
Autorka, nic k nemu necitis…ked tam nie je chemia na zaciatku, tak uz ani nebude…

autor
8. máj 2025
@guudy

Ups, sorryyy🤭
Autorka, nic k nemu necitis…ked tam nie je chemia na zaciatku, tak uz ani nebude…

@guudy hah v pohode nič sa nedeje 😊
predtým tam chémia bola aj sme spolu niečo mali, ale ako som sa sklamala v tom chalanovi, ktorého som spoznala v januári odvtedy nemám chuť si písať ani sa stretávať so žiadnym chlapom..

sova7
2. aug 2025

Obyčajne kamarátstvo je lepšie ako nahovno vzťah. A stále je to cudzí človek. Spoznavate sa. Treba čítať menej cukrikovych kníh život je inde