icon

Je možné fungovať vo vzťahu s nevyriešenou minulosťou?

tamarka1412
Včera o 12:31

Ahojte, môže podľa vás fungovať vzťah medzi dvomi ľuďmi, ktorí sú zranení z predchadzajúceho vzťahu ?? Viem, že do nového vzťahu sa má ísť, až keď ma človek všetko spracované, ale existujú výnimky ??
Dokážu sa dvaja spoločne liečiť, alebo si budú vždy len ubližovať ? Alebo to bude ako na horskej dráhe a bde ich to deptať ??

Píšem si s niekym, občas si aj zavoláme, ešte sme sa nestretli, lebo sme od seba veľmi ďaleko...a vlastne je to čerstvé, niečo vyše mesiaca... rozumieme si, máme spoločné záujmy, skoro rovnaké názory...sú aj rozdiely, ale to je normálne. Všetko je až príliš pekné. Lenže občas príde niečo, čo buď mne, alebo jemu pripomenie minulosť a nastáva problém... vždy to preberieme a vyriešime..lenže vyťahujeme obaja svojich ex a je to potom zvláštne..lebo neviem kde je to ešte o úprimnosti a kde už začína toxicita 🙈
Ďakujem 🙂

anonym_43dde1
Včera o 12:37

Pre niekoho je nový vzťah doslova liek. Pre iného ďalšia pohroma.
Je to prudko individuálne. Veľa závisi od mentálnej s psychickej výbavy toho človeka a je nesmierne dôležité neporovnavat

ujaju
Včera o 12:41

Súhlasím s tým názorom, že niekoho práve naopak nový vzťah vylieči, len treba dať pozor na to, aby ani jeden ani druhý neporovnávali!

anonym_11bfc5
Včera o 12:55

@tamarka1412 podľa mňa je to v poriadku. Navzájom sa podporovať, pohladiť….

ivicatolic
Včera o 13:09

@tamarka1412 ešte ste sa nestretli a máte spoločné záujmy?????.... virtuálné ? 😂.... keď vyvlekáte jeden aj druhý staré boľačky - ver že to nikdy medzi vami fungovať nebude....teraz sa tvári, že chápe a rozumie, potom , pri prvej príležitosti, ti to pekne natrie do tváre 👉👉👉👁️

anonym_f2eb09
Včera o 13:13

@tamarka1412 radšej by som išla do vzťahu už s vyliecenymi zraneniami. Tu nejde len o útechu, aby sa to zahojilo, ale najmä o sebapoznanie. O to, čo si z toho predchádzajúceho vzťahu zobrať, aké skúsenosti, ponaučenie, ktoré ma posunu ďalej, čo viem spraviť inak, ako citát signály, ako inak riešiť veci.
Pre mňa by bol vzťah ďalšia záťaž ešte pred uzdravením. V kontakte, spoznávať sa môžete, ale kvôli ďalším očakávaním, tlaku, záväzkom by som viac neriešila.

simona_racz
Včera o 13:28
@ivicatolic

@tamarka1412 ešte ste sa nestretli a máte spoločné záujmy?????.... virtuálné ? 😂.... keď vyvlekáte jeden aj druhý staré boľačky - ver že to nikdy medzi vami fungovať nebude....teraz sa tvári, že chápe a rozumie, potom , pri prvej príležitosti, ti to pekne natrie do tváre 👉👉👉👁️

@ivicatolic Presne tak. Toto nedopadne dobre. Človek je totižto zalúbený do predstavy o tom druhom. To je to vaše virtuálne. Teraz pritakáva že rozumie a to je tak celé. Tamaraaaa, takto sa to nerobí.

simona_racz
Včera o 13:29

@tamarka1412 stretnúť sa, presvedčiť sa, a potom sa mi ohlás. Rada ti poradím.

greywolf
Včera o 14:14

@tamarka1412 ano vzdy zalezi od osobnosti ako to vie ustat.

anonym_053c77
Včera o 16:24

Za mna nie , mala som chlapa , co bol rozvedeny, bez zavazkov. Ked bola prilezitost , byvalu spomenul a zacali porovnavacky, nemalo to zmysel. Poznate sa len virtualne, tam je len predstava , aky ten druhy je. Moze to byt uplne ine ako realita. To sa mi stalo asi pred polrokom. Chlap cez internet posobil slusne, inteligentne, milo a skutocnost bola uplne niekde inde. Stacilo raz vidiet a koniec.

natalka13
Včera o 16:37

Vytahovst svojich ex🙈 k comu je to dobre?
Ani jeden nieste pripraveny na novy vztah, ne zdali ste sa starych.

domkakvet
Včera o 17:15

@tamarka1412 za mna nie.

anonym_62753f
Včera o 18:41

@tamarka1412 ja som pri novom vztahu kde som bola spokojna, na ex ani nespomenula

anonym_5b46ba
Včera o 18:55

@tamarka1412 nechcela by som ist do vztahu kde si na seba vytahujeme minulost
Je v poriadku aby o tom ten druhy vedel ale do noveho vztahu by som to absolutne netahala
Kazdy si nesie svoj kufor so sebou ale v novom vztaju by som ho neotvarala
A spolocne zaujmy ? Ani kavu ste si nedali, nemal o tom velke ocakavania, dialka je za mna dalsie minus

la_dolce_vita
Dnes o 08:29

Skor by ma trapilo, ako bude fungovat vztah na velku dialku.