icon

Je možné, že sa mu páčim i napriek odlišnostiam?

23. jún 2025

Viem že to bude znieť akoby som mala 15 ale mala som v živote len jeden vzťah. Teraz ma chce jeden muž avšak jeho bývalé partnerky su úplný opak mňa. Nepoviem keby to bolo len vo farbe vlasov a podobné veci ale majú veľké prsia, veľký zadok, pekné postavy, krásne dlhé husté vlasy. Ja nemám zadok ani prsia, mám síce dlhé ale riedke vlasy. Celkovo som priemerne vyzerajúca. Prekvapilo ma že ma chce a to odmietam už veľmi dlho lebo si myslím že sa mu predsa nemôžem páčiť. Je šanca že sa naozaj páčim? Nechcem sa partnerovi páčiť len zvnútra, je pre mňa dôležité aby to bolo aj zvonku. Ďakujem za názory.

niki35
23. jún 2025

Možno mal bývalé partnerky krásavice s hustými vlasmi a veľkými prsiami, ale môže byť že do života preňho neboli vhodné po osobnostnej stránke. Možno ty budeš 🙂

sszuzu8
23. jún 2025

Len aby ta potom neporovnaval.. Ona bola taka mala toto vedela to a ono lepšie vyzerala v tom a tom lepšie. Sú takí hajzlici čo toto robia a zrazia ženám sebavedomie dole.

frflos_nespokojny
23. jún 2025

netreba nic riesit. zivot ti pretecie cez prsty velmi rychlo a jedneho dna zistis, ze uz je neskoro a ty si pre to nic neurobila

midka
23. jún 2025

ako ta chce po 1 rande,, po tyzdni pisania, alebo po 1/2 roku nekonecneho dobiedzania?

gribka1
23. jún 2025

To vážne toto riešiš? Porovnávanie? Lebo, že mal kopec partneriek, a prečo to skončilo, to by ma skôr zaujímalo.

moonlight1210
23. jún 2025

Mozes mu dat sancu, ale ak doteraz bol na uplny opak teba, tak sa mu mohlo zaziadat iba zmeny.

Druha vec, je ze ked sa niekto zalubi, tak mu je ten druhy hned sympaticky, krasny a dokonaly, bez ohladu na realny vzhlad. Pre zalubeneho chlapa si proste bohyna a je jedno, ze ostatni nechapu. Ani ze ty nechapes.

Tretia vec je, ze ho intenzivne odmietas a to nie si kraska, co si moze na kazdom rohu vyberat z dvadsiatich. A predsa mu davas najavo, ze nie.
To mozno este tak intenzivne nezazil. Cim viac sa vzpieras, tym mu prides lakavejsia. Kludne je mozne, ze ked povolis, po kratkom case presmeruje pozornost inde.

Stvrta vec - porovnaj si jeho a tvoje crty tvare. Ludia citia vyssiu pritazlivot k niekomu, kto ma podobnu stavbu tvare. (Take pary maju aj kusok vyssiu pravdepodobnost, ze spolu vydrzia.)

jagava
23. jún 2025

Je to možné a absolútne bežné. Ale ak to budeš takto riešiť, možno ho to prejde. Veciam treba nechať voľný priebeh a sama uvidíš kam to povedie. Je možné, že pošleš do plynu ty jeho... 🤷

letfenixa
24. jún 2025
@jagava

Je to možné a absolútne bežné. Ale ak to budeš takto riešiť, možno ho to prejde. Veciam treba nechať voľný priebeh a sama uvidíš kam to povedie. Je možné, že pošleš do plynu ty jeho... 🤷

@jagava "pošleš do plynu" ???

zelenina1
24. jún 2025

Kozy sa precenuju :P

ha_ha
24. jún 2025

🤦 Nie, určite ťa balí, napriek tvojmu opakovanému odmietaniu, práve preto, že sa mu nepáčiš.