icon

Je muž, ktorý šetrí a kričí, ideálny partner?

15. sep 2025

Co si myslite o chlapovi, ktory:

- je samostatny, zodpovedny (ma svoj byt, auto, vie varit, upratuje), dokaze si vsetko kupit, setri si peniaze, nepyta partnerku peniaze na najom, energie ALE zbytocne svoje peniaze nemina a prepocitava kazde euro. Partnerku neberie casto na rande alebo na nejake vylety, niekedy jej vsak kupi nejaku malickost. Ked nieco spolu kupuju, tak sa partnerky opyta: "Kto ide platit?" a akoby cakal, ze ona to zaplati,
- da sa na neho spolahnut - ked ma nejaky problem niekto z jeho okolia tak to vie vyriesit ALE niekedy najprv hundre, ale potom to urobi,
- pri hadkach sa vie lahko rozculit, je vybusny, krici, potom je ticho a nekomunikuje a caka ze sa partnerka ospravedlni,
- obcas je protivny a prekruca ocami, nadava, je nervozny za volantom,
- doma ma zbran na sportove ucely. Ma to legalne.
- niekedy ma jeho partnerka pocit ze viac uprednostnuje svoju mamu pred nou.

Pozitiva vo vztahu: sex maju fajn, je starostlivy, niekedy su aj dobre dni - je mily, pozorny, milujuci.

Strana
z3
enmery
15. sep 2025

Niekedy sú aj dobré dni? 😂

anonym_4fd384
15. sep 2025

a okrem sexu ju má na čo?

minenkaa
15. sep 2025

@anonym_autor chudáci chlapi,som zvedavá či ta partnerka je dokonala

pribinak
15. sep 2025

Kričí, potom nekomunikuje a čaká, že partnerka sa ospravedlní 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

petamich
15. sep 2025

Tuto rybicku treba pustit spat do vody....presne o takychto su tu kazdy den desiatky tem

lindous
15. sep 2025

Pre mňa by to ideálny (ani len dobrý) partner nebol ani zďaleka, ale však každá nech si vyberie podľa seba... hádam vieš, či ti život s ním vyhovuje alebo nie... a ak píšeš o nejakej kamoške, tak to nechaj na ňu...

vilma7
15. sep 2025

Tak treba sa s nim stretávať len "niekedy, ked ma dobre dní;)

januska12323
15. sep 2025

To nie je partner ale chlap na sex keď má ten dobrý deň.

kavasmliekom
15. sep 2025

@anonym_autor veľmi málo pozitív na funkčný a dlhodobý vzťah.

anonym_5207ec
15. sep 2025

No baby ťažko povedať, tiež poznám v rodine zgrlaka na každú korunu,dovolenky málo a šetriť, nekupovať zbytočnosti
a potom na staršie kolená sveta žiť lebo parádne našetrené,
ked rodina potrebuje tak nieje problem, dôchodok nieje problém,pre deti a vnúčatá nieje problém, výlety,dovolenky nieje problem
Takže ako sa to vezme,jednoducho ked chlap je v najlepších rokoch šetrí na tie horšie časy alebo ked už nebude vo forme ....a verte je to na nezaplatenie

autumn1
15. sep 2025

Myslim si, ze z popisu je nerovovo labilny drzgros. A cely popis ma na mile daleko od toho ako si predstavujem idealneho celozivotneho partnera.

anonym_535aec
15. sep 2025

A má aspoň zlatú cicku? Lebo inak nestojí ani za zamyslenie.

anonym_ac7332
15. sep 2025
@anonym_5207ec

No baby ťažko povedať, tiež poznám v rodine zgrlaka na každú korunu,dovolenky málo a šetriť, nekupovať zbytočnosti
a potom na staršie kolená sveta žiť lebo parádne našetrené,
ked rodina potrebuje tak nieje problem, dôchodok nieje problém,pre deti a vnúčatá nieje problém, výlety,dovolenky nieje problem
Takže ako sa to vezme,jednoducho ked chlap je v najlepších rokoch šetrí na tie horšie časy alebo ked už nebude vo forme ....a verte je to na nezaplatenie

@anonym_5207ec lenže on je aj agresívny, mamičkár a čaká, že ušetrí aj pri partnerke, keď za neho zaplatí.

beronsche
15. sep 2025

@anonym_autor ty máš veľmi, veeelmi nízko nastavený štandard..
Nie, to nie je ideálny chlap ani len náhodou.

Skús porozmýšľať, aké životné traumy prip.nefunkcne rodinné vzťahy ťa poznačili natoľko, že to nevidíš aj sama, že toto je nezrely jedinec, obľubujúci pasívnu agresiu, nevhodný na plnohodnotný vzťah.

miadi
15. sep 2025

Vtipny nazov temy 2 negativa a otazka ci je to ideal 🤣

anonym_5207ec
15. sep 2025

Ale samozrejme to treba s ním riešiť ake ma vízie, plány, prečo šetrí a tak
Možno povie na svadbu,deti alebo vnúčatá
Ťažko povedať
Lebo pomaly každá žena to bere ,ak nemina na mňa tak je sebec a pritom vôbec to tak nemusí byť

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_ac7332

@anonym_5207ec lenže on je aj agresívny, mamičkár a čaká, že ušetrí aj pri partnerke, keď za neho zaplatí.

@anonym_ac7332 autorka pisala ze je to len pocit a ťažko povedať kontext aký majú vzťah atd atď
A hej aj ja pri hadkach vybuchnem a kričím lebo radšej diskutujem a niesom agresívna 🙂a hlavne je to chlap tak tiež netreba hned aby bol každý bábovka ale samozrejme v medziach
To je môj názor

sense
15. sep 2025

Nevadilo by mi že sa náklady delia alebo sa spýta kto bude platiť pri dlhšom vzťahu, nevadí mi áno šetrnosť pokiaľ to nie je lakomost.
Vadí mi kričanie a následne ticho a očakávanie že sa ospravedlni partnerka, rovnako nadávanie.... Vlastné toto boli dôvody prečo som sa rozviedla a áno zo začiatku som to prehliadala a brala že pol dňa mlčania, deň je ok na ukludnenie a utriedenie myšlienok, len neskôr sa tie dni mlčania predlžovalo až dospelí do doby keď som sa zatla a šla "jeho hru"až som prišla na to že ho nepotrebujem.
Takže z takéhoto vzťahu by som veľmi rýchlo vycúvala lebo on sa nezmení, resp zmení ale k horšiemu

dismonika
15. sep 2025

@anonym_autor ...a ty povazuješ TOTO za ideálneho partnera? Je TO všetko možné, len nie ideálny partner. Kde na takých chodíte? 🤦

anonym_e79324
15. sep 2025

@anonym_autor vie sa ľahko rozčúliť, je výbušný, má doma zbraň. No, mne by viac netrebalo. Podľa štatistík na SR zabije každý mesiac partner muž, svoju partnerku.To, čo predvádza teraz je len slabý odvar z toho, čo má prichystané pre teba po svadbe a deťoch.

anonym_5207ec
15. sep 2025

A s tými nadávkami,super ak nenadavate lebo v dnešnej dobe ženy, každé druhé slovo nadávka

viera012345
15. sep 2025

@anonym_autor Nervak a lakomec?Su to dobré vyhliadky do budúcnosti?

niki35
15. sep 2025
@anonym_535aec

@anonym_535aec zlatú cicku 😂😂😂

enmery
15. sep 2025

No ja sa nečudujem, že je tu kazdú chvíľu téma o mužovi ako tento. Realita je taká, že to s tými peniazmi znamená presne to, že to bude drzgroš, ktorý bude chcieť od zeny polovicu všetkého aj keď bude na materskej. A to urazanie a nehovorenie to iba potvrdzuje. V zivote by som nebola s blbom, ktorý sa vie len urážať, nevie a nechce komunikovať. Absolútne už vôbec nie, keď by som si sama napísala-su aj nejaké dobré dni🤷‍♀️ Ach ženy.

petronelag
15. sep 2025

Nemusí byť až taký držgroš, keď nepýta nájomné, energie a občas by mala aj partnerka na niečo prispieť to je úplne normálne, že sa jej ešte musí pýtať kto zaplatí? Hádam nechce, aby on platil úplne všetko.
Horšie je to s výbušnou povahou, treba partnera dlhšie spoznávať a potom sa ukáže, či to prekáža.

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_e79324

@anonym_autor vie sa ľahko rozčúliť, je výbušný, má doma zbraň. No, mne by viac netrebalo. Podľa štatistík na SR zabije každý mesiac partner muž, svoju partnerku.To, čo predvádza teraz je len slabý odvar z toho, čo má prichystané pre teba po svadbe a deťoch.

@anonym_e79324 áno podľa opisu je budúci vrah
Neviem no baby
za to ze je neohrabany,nevie sa hádať v kľude
málokto sa vie hádať v kľude
Setrí pritom jej platí za byvanie a v obchode sa opýta kto platí
....
A ja poznám prípady kde práve taký chlap ma cenu zlata
Na čo sa hádať ked treba sa rozprávať
Nech šetrí lepšie ako keby celý život nemal co do úst
Nech ma dobrý vzťah s mamou super ze si cení rodinné väzby
A že hresi?to tiež sa dá s tým pracovat

dismonika
15. sep 2025
@anonym_535aec

@anonym_535aec taký by ani so zlatým koncom nestal za zamyslenie 😂😂🤦

anonym_e79324
15. sep 2025
@anonym_5207ec

@anonym_e79324 áno podľa opisu je budúci vrah
Neviem no baby
za to ze je neohrabany,nevie sa hádať v kľude
málokto sa vie hádať v kľude
Setrí pritom jej platí za byvanie a v obchode sa opýta kto platí
....
A ja poznám prípady kde práve taký chlap ma cenu zlata
Na čo sa hádať ked treba sa rozprávať
Nech šetrí lepšie ako keby celý život nemal co do úst
Nech ma dobrý vzťah s mamou super ze si cení rodinné väzby
A že hresi?to tiež sa dá s tým pracovat

@anonym_5207ec asi si myslíš, že tebe sa nikdy nemôže stať, že by si bola každá štvrtá. Každá štvrtá žena je na SR týraná. Emocionálne, finančné, sexuálne, fyzicky. A asi ani nečítaš príbehy na MK o ženách čo skončili zle. Kľudne môže autorka ignorovať všetky znaky zlého chovania voči nej a tváriť sa, že jej sa to netýka. Že jej muž bude dobrý a že zlí muži žijú v inej galaxii. Veď aj muž, čo dá žene jednu po papuli je vlastne dobrý, síce len niekedy, ale vie byť aj dobrý, chodí do práce nepije, nefajčí, takže sa vlastne nič zle nedeje. Idem ďalej.

anonym_5207ec
15. sep 2025
@anonym_e79324

@anonym_5207ec asi si myslíš, že tebe sa nikdy nemôže stať, že by si bola každá štvrtá. Každá štvrtá žena je na SR týraná. Emocionálne, finančné, sexuálne, fyzicky. A asi ani nečítaš príbehy na MK o ženách čo skončili zle. Kľudne môže autorka ignorovať všetky znaky zlého chovania voči nej a tváriť sa, že jej sa to netýka. Že jej muž bude dobrý a že zlí muži žijú v inej galaxii. Veď aj muž, čo dá žene jednu po papuli je vlastne dobrý, síce len niekedy, ale vie byť aj dobrý, chodí do práce nepije, nefajčí, takže sa vlastne nič zle nedeje. Idem ďalej.

@anonym_e79324 môže ale o týraní nieje reč

isis234
15. sep 2025

Xixi jedného takého poznám😉😂 ... s ním jedine "v rukavičkách".
Šetrí... zrejme sa na niekom, niečom popálil. Prečo by mal zbytočne vyhadzovať peniaze?
Prísť na jeho slabé stránky..... inak, nie je ideálny partner.

Strana
z3