Je normálne hovoriť o iných ženách vo vzťahu?
Potrebujem názor od vás milé ženy
Je podľa vás normálne ak chlap ktorý má ženu,deti ..máme normálny fungujúci vzťah..stále rozpráva o iných ženách?alebo točí o tom ako ho iné ,,balia,,ako sa na neho usmievajú atď a keby chce tak si ,, hocikedy,, nájde inú?
Lebo mne teda nie ..môj chlap tvrdí že je to normálne a že sú taký,, všetci,, chlapi
Áno,chlapi sú prasce ale nepríde mi vhodné a úctive aby takto hovoril predo mnou.On bol taký vždy ale posledne to už podľa mne prekračuje hranice .
Keď som povedala že mi to vadí tak som ja tá zlá a j.....á🤷
Kto z nás je teda ,,ten ,,vadný?
@anonym_autor Matka Zem.....to koľko má rokov? Pubertálne správanie nevyzreteho chlapca. Má nejaký komplex a tými rečami si ho kompenzuje.
@anonym_autor neviem ci by som to nazvala normalne, ale podla diskusii na mk celkom bezne. Kazdopadne len raz by ma chlap nazval jebnutou a najblizsie by ma videl na sude pri pojednavani o rozvode.
Ale nechaj ma hadat - mimo toho, ze takto slinta po inych a nadava ti do jebnutych, je to skvely chlap, gentleman, pozorny, laskavy, krasny telom aj dusou, uzasny otec vasich deti, dobre zarobi, stedry je, nic pri nom nechyba, skratka sen kazdej zeny, len tieto dve chybicky ma, ze?
Môj muž teda nič takéto nehovorí a už vôbec ma nenazýva je...ou.
Normálne to určite nie je, skôr len v hlavách takých " sedláčikov "
Tvoj chlap je riadne zakomplexovany a tym, ze trepe o tom ako sa mu zeny (vraj) vrhaju k noham si masti ego a riesi svoje nizke sebevedomie, pretoze vie, ze ta tym ponizi.
Len ty mu kludne povedz, ze ked je to tak, tak nech sa zbali a ide za tymi, co sa mu hadzu k noham. Tebe je to jedno, ty sa o neho nebudes bit. Uvidis, co bude nasledovat.
(Okrem toho, ze mu to povies mala by si si to aj uvedomit, ze ked moze mat lepsie ako si ty, tak takeho ti netreba. Nie si taka zufala aby si superila s tymi, co "ho chcu". Nenechaj sa ponizovat, ukaz mu kde je sever.)
Nie nie je to normálne a svojmu chlapovi odkáž,že tebe môže kľudne aj iný chlap ulahodiť, keďže to považuje za normálne 😏.
To je nejaký zakomplexovaný kus …
Dala by som mu kufor pred dvere a nech ide za všetkými tými čo ho balia, usmievajú sa na neho ….nech je s nimi šťastný a ty ešte šťastnejšia bez neho
Normalne to urcite nie je a vo vztahu uz vobec nie. Su aj „nudni“ chlapi na, ktorych sa nikto neusmieva (alebo si to nijak nevsimaju) a nemaju ani tendenciu hladat si inu, ani o zom hovorit … ty mas doma velmi vadny kus s velmi nizkym sebavedomim, na kt sa ulakomi max nejake velmi naivne stvorenie, kt zobere prveho trubu co sa na nu usmeje … teda pokial nemas doma nejakeho Adonisa s milionmi na konte …
Tak ako tu uz baby napisali, ten trtko ma komplex menejcennosti a takto si dokazuje, ze je chlap..... No ale nie je
@anonym_autor odkáž mu, nech už konečne nejakú príde ukázať, aby si mu uverila, lebo zatiaľ sú to len reči jedného neschopného, zakomplexovaného, chvastajúceho úbožiaka s malým vtákom a ovisnutými guľkami. A že pokiaľ ti nejakú naozaj neukáže, nech za tebou ani do postele nelezie, lebo ty s takým neschopným odpadom sexovať nebudeš.
Bol taký vždy- vedela si do čoho ideš. Normálne si si vzala korunovaného chuja bez sebavedomia- týmto spôsobom si ho dvíha . je to úbožiak ,ale to predsa vieš. nie, lepšie to nebude. Ešte viac ako to trapošenie a honenie si ega nad tebou by ma však trápilo, že žijem s človekom, pre ktorého som je..utá
@anonym_autor urcite nie su vsetci chlapi taki… co je to za debila… vsak co mu nepovies, nech si teda nejaku inu najde, ty tiez nepotrebujes takeho zufalca ako on… a co ta pri nom vlastne drzi, vsak to musi byt hrozny trtko!
Dobry den nie niesom "prasca". Jem priborom, nenadavam. Manzel nema pravdu.
Obidvaja...on že to rozpráva a ty že si s takým debilkom ostala.
Neviem či všetci, ale môj nie. Sme spolu vyše 20 rokov a teda taku sprostosť nikdy nevyslovil. A ty si si ho zobrala a máš s ním deti. 🙈 No krásny vzor budú mať. My sa teda doberame a robíme si zo seba srandu, ale toto
v živote, ani zo srandy nepovedal. Aj, keď obaja vieme, že, keď sme boli mladí a pekní, sme si mohli vyberať. Teraz sme už len to druhé.😅A to ešte počítam, že ten tvoj je "strašný " krásavec ", čo si honi na tebe ego a v robote čuší a šucha nohami.
ma obrovske komplexy, povedz mu, ze si si nevsimla za tie roky, ze by ho nejaka chcela a nech s tym prestane
Ma velke komplexy zo seba.Zamerne znizuje tvoju hodnotu a sebavedomie.Testuje tvoju reakciu, chce vyvolat ziarlivost .V kazdom prípade nema k tebe uctu, velmi nezdravý, toxicky vzorec spravania.A tou nadavkou to zaklincoval.
Ja si neviem predstaviť, že by som svojmu partnerovi rozprávala také veci. Sama by som sa cítila úboho. Mala som takého "chlapa" ktorý stále mlel len o ženách, všade kam sme spolu šli tak doslova čumel na ženy, raz nás skoro zabil v aute lebo sa nesústredil na šoférovanie ale na ženy, ktoré šli po chodníku. Sociálne siete plné stránok polonahých žien, denno denne reči ako by ktorú po...toto... A popri tom všetkom si myslel, že každá jedna žena ho chce, každá ktorá sa na neho pozrie tak sa jej páči.
Takže za mňa nie, nie každý chlap je taký a zdravý sebavedomý muž toto svojej žene rozprávať nebude.
Pokiaľ tvoje motto je že chlapi sú prasce, tak máš doma presne to čo si zaslúžiš 👍
strašný manipulátor ... ak by chcel, tak ich má. ale on ich nechce!! chce teba. takže by si mohla byť rada, na rukách by si ho mala nosiť, pierkami ovievať ...
Nie, nie su vsetci chlapi taki. Poslala by som ho do pecka, nech si ide za tymi druhymi, no mne do spalne viac nepachne. Hnusilo by sa mi spat s takym hovadom. A ak by pokracoval, tak by som mu povedala, ze aj Fero od susedov ma vtaka vacsieho ako on, ze nech si da pozor,aby si neodisla skor ;)
pri takomto debilovi by som bola rada, keby si nejakú inú našiel. Lenže zjavne tie "iné" nie sú také blbé, aby ho chceli, tak mu ostávajú len tie trápne reči
@anonym_autor hádať sa s tupcom dlhšie ako minútu, tak to už sa hádajú dvaja. Podľa toho sa zariad. A keď si je...á , tak na to mu povedz : aký išiel, takú našiel. To je len jeho zrkadlo.
@anonym_autor Ahoj autorka, NIE, nerobia to chvalabohu vsetci chlapi. Neviem co za utkvelu predstavu on ma, ale tymto ti ocividne chce len zalepit oci a usta. A mas pravdu, je to neuctive. Kedze uz bol taky aj predtym a napriek tomu si s nim stale je zas tvoja chyba, ze s tymto vedomim pokracujes vo vztahu. Ono to nie je len neuctive, ale aj ponizujuce voci partnerke. Za mna ked toto tvoj chlap robi je obycajny idiot, ktory si potrebuje neustale hladkat svoje nizke ego takymito recami. Kludne mu daj moju odpoved aj precitat, keby sa dalo, aj sa pod to podpisem, co som napisala.

@anonym_autor robia to len trtkovia bez sebavedomia, môj to nerobí a nikdy nerobil, keby takéto somariny trepal, tak ho pošlem za tým zástupom fanyniek, nech sa o neho pobijú.