Je normálne ísť s cudzími na koncert?
Dobrý,
je to divne ale rad by som vedel názor iných žien a ci je toto normálne.
V skratke:
minulý víkend moja priateľka (23) išla na pohovor do prahy a po pohovore mala ísť len prespať ku známym a ísť s nimi späť domov na SK. Vo vlaku spoznala nejakých starších chlapov ktorí išli na koncert do Prahy (scooter) a ako spolu kecali jej navrhli že mala by ísť s nimi a že oni jej kúpia lístok.
Dozvedel som sa o tom že bola na koncerte keď som videl Insta stories kde zdieľala videa z koncertu.
Kus neskôr keď sme volali mi o tom začala rozprávať po tom čo som sa jej opýtal aký bol koncert. Spomínala taktiež ešte že do rana niekde musela čakať pretože v noci už jej nešiel spoj ku známym. Takže niekde bola s tými chlapmi ktorých ledva pozná, aspoň vravela že len nejaký podnik aby prečkala do rana.
Dozvedel som sa o tom z po***** insta stories...
Jej odpoveď keď som jej napísal že to nie je normálne:
" Pozri nič sa reálne hrozne nestalo zbytočne si to cele nafukol ešte si sa aj urazil ako o čom sa chceš rozprávať
Proste je to o tom ze bud chceš alebo nechceš byt so mnou
vieš koľko je ľudí na zemi? A koľko z tých ľudí vytvorilo hudobné žánre a hudobné skupiny? A vieš koľko ľudí má rado hudbu a chodia na koncerty? Vieš aká je ekonomická situácia na Slovensku? Ja som mohla byť rada ze sa mi niekto v dobrom chcel poskladať na lístok len preto lebo mi chcel spraviť radosť...
Išla som na pohovor išla...spnila som si svoju úlohu bola s tým spokojná...mala som ešte nejaký čas tak som išla si vypočuť kapelu s tým ze mimochodom ani som nepila!!
Išla som do *** nakoľko som malej išla dat darček a bola som s nimi dohodnutá že ak by som niečo potrebovala kľudne môžeš dôjsť s tým ze mala som aj vybavený odvoz domov všetko je v poriadku prišla som domov žijem a fungujem
Jediný kto z toho robí vedu si ty
Vieš koľko ľudí mi povedalo že wau co by sme za to dali kebyže mozeme ísť na taky koncert "
Prosím povedzte mi aký mate na toto názor.
mlada dobre hazarduje... ist s cudzimi ludmi na koncert a este byt s nimi celu noc.. vztah je o dovere a u mna by tymto ziadna nebola.. lebo minimalne dopredu ti to povedat mohla plus ton akym sa potom s tebou o tom bavila.. ona ta ma v podstate v p.i si si -niesi hold niesi .. takze ju kopni do p.;e a najdi si taku kt na vztahu bude zalezat
@arci123456 a čo si chces prečítať ,že ty máš pravdu a ona nie?
No obaja mate pravdu a mate na to ina pohľad ,chces s ňou byt buď a ak ti vadí aká je chod inam
😊 za života spozná ešte veľa chlapov, ľudí vo vlaku. Je mladá baba a keď jej neveríš, nerieš😉
Očividne ste obaja ešte dosť mladí. A síce sa k nej ešte tak 10x vrátiš, potom zistíš, že váš vzťah fungovať nebude. Ona sa ešte nechce usadiť a z toho plynú aj jej názory a to “veď sa nič nestalo”. Nechce mať “viazanosť” vzťahu a ty ju svojim spôsobom ťaháš na dno, aj keď to myslíš dobre.
@arci123456 Raz môže na takéto ľahko nadviazané kontakty doplatiť , aj životom.
V terajšej dobe a ešte v Prahe by sa nemalo takto riskovať za nejaký lístok na koncert zadarmo.
@arci123456 a čo si chces prečítať ,že ty máš pravdu a ona nie?
No obaja mate pravdu a mate na to ina pohľad ,chces s ňou byt buď a ak ti vadí aká je chod inam
@minenkaa Hlavne som sa chcel uistiť či ja som ten vadny čo si mysli že toto by žena čo priateľa nemala urobiť alebo je to normálne... Roky popieram svoj zdravý rozum a zatváram oči lebo neviem pustiť
Tak áno spochybňujem všetko
@minenkaa Hlavne som sa chcel uistiť či ja som ten vadny čo si mysli že toto by žena čo priateľa nemala urobiť alebo je to normálne... Roky popieram svoj zdravý rozum a zatváram oči lebo neviem pustiť
@arci123456 prečo popieraš "zdravý" rozum? Ste mladí ľudia, keď ju nechceš púšťať vlakom,tak ju voz autom 😉.
@arci123456 najdi si jednoducho ženu čo bude mať nato ten istý pohľad
Podľa mňa v tomto nie je ani jeden z vás vadny a obaja mate pravdu
@arci123456 no tak jej odpis, ze ked ty stretnes baby, co ta niekam zavolaju, tak prostes nimi pojdes. Nebudes rozmyslat, ci by jej to mohlo mozno aj vadit.
A ze sa to ona dozvie iba mimochodom odniekial, bude jej probem. Vyrobila precedens medzi vami. A ten plati ako pre teba, tak i pre nu.
Ale tato veta "Proste je to o tom ze bud chceš alebo nechceš byt so mnou" je velmi pravdiva, lebo hovori o tom, ze rozhodnutie je skutocne iba na tebe.
Ak s nou chces byt, prijimas ju aj s jej nazormi. Bez diskusie.
Ak ti jej nazory vadia, nie si povinny s nou byt. Mozes ist.
NIKTO nie je povinny sa zmenit, len preto, ze ty s nim chces byt, ale niekore vedci ti vadia, tak tie by mal preto odstranit, aby TEBE vyhovoval.
Nikto nie je povinny.
Toto musis pochopit.
Vztah nie je o meneni toho, kto sa nam paci. Len preto, ze nas pritahuje, nie je povinny sa prisposobit nasim ocakavaniam.
Vztah je tom, ze hladas osobu, ktora je k tebe kompatibilna sama o sebe. Bez zmien.
Takze ak ti vadi, ako ona chova a ako pristupuje k veciam, nechaj ju ist.
Ak ta trapi, ze s inym by jej mohlo byt lepsie, nez s tebou, a preto neodides, vedome tym (masochiticky) ublizujes sebe, ale vinu za to chces hadazat na nu.
A to je chore.
@arci123456 Toto leto som bola vo velmi podobnej situacii s tym rozdielom, ze ja mam 30. Bola som na vikend navstivit sesternicu pri mori a uplne narychlo sa mi naskytla moznost ist na koncert jedneho velmi uznavaneho interpreta. Frajer sa o tom tiez dozvedel az ked som mu odtial poslala fotky s dvoma chalanmi, s ktorymi som sa tam zoznamila. Ano, je to uplne normalne, tvoja partnerka je dospela svojpravna osoba a ocividne nechce len sediet doma na zadku. Ak si natolko insecure, ze ta rozhodi takato situacia navyse s ludmi, s ktorymi sa pravdepodobne nikdy viac nestretne, tak sa s nou rozid a hladaj si inu zenu s inymi vlastnostami. Fakt si neviem predstavit, ze by moj partner takto nad tym nariekal na nejakom fore.
ďakujem za názory
@arci123456 nechaj ju žiť a ty si nájdi takú, pre ktorú budeš to "prvé aj posledné, jediné na svete"
ďakujem za názory
@arci123456 urob si výlet na nejaký koncert kapely, ktorá sa ti páči. sám. vlakom. bez nej. uži si tam celú noc. a ju nerieš. to je jedna možnosť.
iná možnosť je, že to preglgneš, ale správne tu zaznel príspevok, že keď to ona urobí ešte 10x (myslím pointu, nie že to bude ako cez kopirák, skrátka "uletí" a nebude ju zaujímať, čo ty na to), tak sa s ňou rozídeš potom. alebo nikdy a celý život budeš za ťuťmáka, lebo ona ťa za neho očividne má.
Ďalšia možnosť je, že jej kopni do zadku hneď. máte iné priority, ty zrejme uprednostňuješ vzťah a človeka v ňom, ktorý na také aktivity pôjde s tebou ako parťáčka, priateľka, milenka v jednom a že si spoločne také niečo užijete. ona to vníma diametrálne inak a nemá ani toľko chochmesu, aby ti dala o tom vedieť vopred. nepíšem, aby si pýtala povolenie, to by ma tu zožrali, ale mohla ti aspoň zavolať, vysvetliť situáciu a oznámiť. aspoň za to si jej mohol stáť..
rozhodnutie je na tebe, čo ďalej urobíš...
No ja sa az cudujem ako toleratni vieme na tom Modrom Koniku byt 🙂
Mne by to teda pekne vadilo, nie ze sa spontanne rozhodla ist na koncert, to vobec nie, to uz predpokladam vies davno aky typ mas doma. Mne by vadilo, ze som sa to dozvedela z Instagramu, ocakavala by som, ze mi aspon da vediet, ze niekam ide, nie pytat si povolenie to vobec nie, len informovat toho druheho, ze tam ide a o pohlade, ze 23 rocna mlada zena isla vlastne stravit noc s dvomi cudzimi chlapmi ani nehovorim a to to nemyslim z pohladu ziarlim na cudzich chlapov ale kto so zdravym rozumom toto spravi, minuly tyzden tu riesili Bolt sofera, co mozno chcel zenu uniest a co ja viem co sa riesi a tvoja draha len tak ide het s dvomi starymi cudzimi chlapmi a nikomu o tom nepovie, teda verim, ze niekomu povedala, pre pripad, ze by sa po nej zem zlahla.
S takymto partnerom by som teda ja nebola, nabuduce sa z Instagramu dozvies co?
Mne by to teda pekne vadilo, nie ze sa spontanne rozhodla ist na koncert, to vobec nie, to uz predpokladam vies davno aky typ mas doma. Mne by vadilo, ze som sa to dozvedela z Instagramu, ocakavala by som, ze mi aspon da vediet, ze niekam ide, nie pytat si povolenie to vobec nie, len informovat toho druheho, ze tam ide a o pohlade, ze 23 rocna mlada zena isla vlastne stravit noc s dvomi cudzimi chlapmi ani nehovorim a to to nemyslim z pohladu ziarlim na cudzich chlapov ale kto so zdravym rozumom toto spravi, minuly tyzden tu riesili Bolt sofera, co mozno chcel zenu uniest a co ja viem co sa riesi a tvoja draha len tak ide het s dvomi starymi cudzimi chlapmi a nikomu o tom nepovie, teda verim, ze niekomu povedala, pre pripad, ze by sa po nej zem zlahla.
@petamich MK sa zmieta väčšinou v dvoch extrémoch. mimoriadna nevraživosť a útoky verzus mimoriadna tolerancia 😀 😀 málokto tu diskutuje v normálnych medziach. dokonca ani po požiadaní sa nedokážu mnohé skľudniť. v poslednom čase aj mnohí...
@petamich MK sa zmieta väčšinou v dvoch extrémoch. mimoriadna nevraživosť a útoky verzus mimoriadna tolerancia 😀 😀 málokto tu diskutuje v normálnych medziach. dokonca ani po požiadaní sa nedokážu mnohé skľudniť. v poslednom čase aj mnohí...
@amdornik casto sa nad tym pozastavujem, v niektorych temach nerozumiem za co dokazu autora pod zem zniest a tu nam pride normalne, ze by moj muz siel na pohovor do Prahy a len tak mimochodom si odskoci s dvomi cudzimi zenami na koncert, ktory mu zaplatia a prakticky s nimi stravi noc, mne to nepovie a dozviem sa to z Instagramu...ak by som to takto napisala do inej temy, tak ti garantujem, ze by som sa rozviest mala 😂 ale v tejto, uplne okej to je, nechapem, co autorovi vadi 😬
No mne by to určite tiež vadilo, a nemyslím si, že si vadný.. keby to bolo opačne, pochybujem, žeby tak reagovala.. no keď sa to týka jej, tak je to v pohode..
Keď ste vo vzťahu, človek by mal myslieť aj na toho druhého.. a nie že ja chcem a čo chceš ty to ma už nezaujíma... vieš koľko je ľudí na svete?
inak, raz som si vypočula taký pekný citát dajme tomu.. týkal sa síce svadby, ale nevadí..
otázka: chceš byť v manželstve šťastný/á? Neber si ho/ju.
Chceš, aby bol/a v manželstve šťastný/á? Ber si ju.... jednoduchý príklad, že sa máme starať aj o šťastie druhého, nie len o to svoje..
@arci123456 nie si vadny ani ty, a nie je vadna ani ona. Len mate na niektore veci zasadne ine pohlady, takze bud prijmete kompromis alebo sa rozidete. Nic ine na tom nie je. Aj ona ma svoju pravdu, tu svoju mas aj ty. Smola je, ze su tie pravdy tak rozdielne
@amdornik casto sa nad tym pozastavujem, v niektorych temach nerozumiem za co dokazu autora pod zem zniest a tu nam pride normalne, ze by moj muz siel na pohovor do Prahy a len tak mimochodom si odskoci s dvomi cudzimi zenami na koncert, ktory mu zaplatia a prakticky s nimi stravi noc, mne to nepovie a dozviem sa to z Instagramu...ak by som to takto napisala do inej temy, tak ti garantujem, ze by som sa rozviest mala 😂 ale v tejto, uplne okej to je, nechapem, co autorovi vadi 😬
@petamich možno preto, že zatiaľ je to len frajerka 😀
Ako asi to mnohí nepochopili ale áno hlavne mi išlo o to že ani len som nemal tušenie kde čo ako a s kým...
Ohhh a veľa krát som jej vravel ako by sa cítila ona keby som to robil ja... len že ona veľmi dobre vie že nikdy by som priateľku nepodviedol aj pri nej aj pri EX boli možnosti a aj keď som bol na mol tak som sa radšej postavil a odišiel
takže tento argument nemá zmysel, skôr by sa bála že sa stena postaví a odíde
Áno bolo veľa problémov ale tak nebudem tu písať diplomovku a ako som hovoril zatváral som oči lebo som nedokázal pustiť
Proste stále hľadám možnosť ako by to mohlo fungovať ale ako bolo povedane treba to nechať tak a prestáť sa ničiť navzájom
@petamich Ale vezmi si opačnú verziu. Že by napísala žena, že jej chlap šiel niekam do Prahy, stretol 2 ženy, čo mu preplatili koncert, bol s nimi aj niekde vonku a super sa zabavili a nechápe, prečo to babe vadí. Však to jej je problém, čo je aká netolerantná, veď on sa bol len zabaviť. A on preháňa a robí z toho kovbojku.
To by bola nálož na toho chlapa.
Ale keďže tu to urobila žena, tak chlap má byť ako ťuťko, byť doma ticho a všetko tolerovať, čo si mladá zamanie. Bez ohľadu na to, že má partnera.
Za mňa je toto na rozchod. Obaja ste úplne inde a nie je tam dôvera. A podľa mňa oprávnená. Asi to nie je prvý krát, len to už dosiahlo tvoje maximum. Pošli ju do prdele.
Inak, predstavme si scenár: Môj priateľ šiel na koncert s neznámou holkou, a keď som ho konfrontovala tvrdí, že o nič nejde a preháňam.
Tipujem, že odpovede by vyzerali takto:
- tak hádam nie si naivmá, že s ňou išiel len na koncert?
- rozchod, rozvod, vymeň zámku, odstrihni ho, zablokuj... zabudla som niečo?
Vynadali by ste autorke, že má doma debila, ale keď vystrája ženská, tak ok. Treba aby jej dôveroval, čušal a šúchal nohami, však je mladá a je to normálne.
Ja asi čítam niečo iné ,ale kto tu píše ,že chlapík ma byt ticho a ešte suchat nohami
@petamich Ale vezmi si opačnú verziu. Že by napísala žena, že jej chlap šiel niekam do Prahy, stretol 2 ženy, čo mu preplatili koncert, bol s nimi aj niekde vonku a super sa zabavili a nechápe, prečo to babe vadí. Však to jej je problém, čo je aká netolerantná, veď on sa bol len zabaviť. A on preháňa a robí z toho kovbojku.
To by bola nálož na toho chlapa.
Ale keďže tu to urobila žena, tak chlap má byť ako ťuťko, byť doma ticho a všetko tolerovať, čo si mladá zamanie. Bez ohľadu na to, že má partnera.
@unicornlady presne 🙂 uplne si to viem predstavit v akom duchu by bola taka diskusia
Toto je krastne 😁 keby to bolo v opačnom garde, tak by sa to tu len tak hemžilo redflagmi a okamžitým rozchodom. Ale toto je v pohodičke 🤣
Za mňa absolútne nie. Toto sa v zrelom vzťahu nerobí. Ja by som to neprekusla
Toto nie je jediná situácia, ktorá ti nevyhovuje tak sa podľa toho zariaď a nechci z nej robiť niekoho iného.
@petamich nebudem sa zbytočne opakovať a písať znova čo už tu je, takže sa len podpisujem pod tento príspevok, do bodky súhlasím
no ja teda neviem, ale mne to normalne nepride.
resp. z jej pohladu v jej veku, ano, mladost pochabost, nedomysla veci, co vsetko sa moze stat a ako vselijako to moze dopadnut. A kedze to nastastie dopadlo dobre, tak sa citi na koni, aka je zasna a skvela, a preco z toho ty robis kovbojku, ved o nic nejde.
No pohladom z mojho veku, je to nezodpovedne, pojasene, mlade a hlavne hlupe teliatko, ktore malo viac stastia ako rozumu. Nabuduce to, ale tak dobre dopadnut nemusi. Aka by bola hrdinka, keby ju okradli, prepadli, nebodaj znasilnili...
A aka by bola nadvecou, keby si jej to iste urobil ty? Predpokladam, ze by urobila scenu, a bola ofucana a zduta este mesiac. Ale ked to spravi ona, tak - co riesiiiis? pohoda, ved sa nic nestaaloooo.
Necuduje sa ti. Ani trosku. A necudovala by som sa, ani keby ju kopnes do zadku. Lebo ine si ani nezasluzi.
Toto keby mi spravi niektora dcera, tak pri navrate domov dostane taku, ze jej stena da druhu. Dospela, nedospela...

@arci123456 je to taká volnomyslienkarka mladosť pochabost prišla výzva a chopila sa toho.Len či by bola taká spokojná, ak by si sa ty spoznal vo vlaku s babami a trávil s nimi koncert a noc.Na mňa je príliš spontánna a vadilo by mi aká je ovplyvnitelna