icon

Je normálne, keď matka kupuje synovi spodné prádlo?

11. sep 2024

Ahojte, aký máte názor nato ak matka kupuje svojmu zenatemu synovi po tridsiatke spodné prádlo ? Druhému synovi tiež, aj kondómy ? Len mne je to nechutne ?

Strana
z3
januska12323
11. sep 2024

Nechutné? Skôr by som prehodnotila čo za decko som si vzala keď si nevie sám kúpiť trenky.

dzescebuly
11. sep 2024

Svokra k sviatku a na Vianoce synom tiež kupuje spodné prádlo,nič zle nevidím na tom

zuzkavladko
11. sep 2024

Svokra kupuje mojmu manzelovi trenky na kazde vianoce a to ma davno po 40. Nic nechutne na tom nevidim 🤣

autor
11. sep 2024

@januska12323 samozrejme že sám vie, to skôr jeho mama ma pocit že je správne montovať sa vsade

lizatko1009
11. sep 2024

Nijaky, normalne aj mojho mama kupuje a aj mne, ale nie take z lidl, kupuje nam kvalitné skiny, armani atd. A nikdy som si nic nepomyslela ani ma to nenapadlo, pokial to ty nenapises

autor
11. sep 2024

@dzescebuly
@zuzkavladko
A vám by bolo ok keby vám otec kúpi gaťky? Alebo podprsenku?

autor
11. sep 2024

A kondómy ? To sa vám zdá tiež ok?

nuklia
11. sep 2024

Ja som kupila este aj bratovi 😀 na Vianoce dostali vsetci chlapi - muz, otec, brat a syncekovia odo mna sadu z dedolesu - ponozky a slipy.... A v pohode, vsetci sa pobavili... Komdony je pre mna uz ine, tie nekupujem ani muzovi... Ale kazdy v rodine ma inu mieru sukromia...

pralinka25
11. sep 2024

A porazilo by ta uplne ked ti napisem ze mne otec kupoval aj vlozky?
Neviem vobec by som sa nad tym ani len nepozastavila. Proste spotrebny tovar ako cokolvek ine. Co je na trenkach take nepristojne? Obycajny kus odevu.

sima234
11. sep 2024

Môj muž dostáva pravidelne od svokry trenky. Kupuje mu také, aké má rád. Nič čudné mi na tom nepríde, aj keď má po 40, je to jej dieťa. A čo sa týka kondómov, veď chce, aby bol zodpovedný a nespravil nejakú "nehodu".

svokrinjazykmonika
11. sep 2024

Spodné prádlo v pohode ale tie kondómy sú čudné

beata_k
11. sep 2024

Zjavne nechce aby mal s tebou dieta 🤪

autor
11. sep 2024

@sima234 chce aby bol zodpovedný a nespravil nehodu ? Ženatý muž po tridsiatke?

jaaty
11. sep 2024

Ak je to k nejakému sviatky, tak by som povedala, že je to OK. A kondomy kedy? Aj tiež k sviatku, tak to môže byt skôr z recesie….

autor
11. sep 2024

@jaaty nie z recesie a nie k sviatku. Len tak

uhnakova
11. sep 2024

Asi svokru baví nakupovanie, tak skrátka kúpi, čo vidí alebo čo jej napadne. Tie kondómy sú trošku moc, ale od toho je tu chlap, aby mamičke vysvetlil, nech sa mu nepletie do sexuálneho života. Trenky by ma nerozčuľovali.

jaaty
11. sep 2024

Tak to by si ju mal upratať manžel….

autor
11. sep 2024

Ona mu napríklad volá aj o 23 večer, ona nám rozpráva o svojich sexuálnych praktikách, všetko musí byť po jej inak šalie, na svadbu nám sama objednala veci čo sme si neželali a dala to tam doviezť...

uhnakova
11. sep 2024

Vy bývate u nej?

zuzkavladko
11. sep 2024

Takze v konecnom dosledku ani tak nejde o trenky ako o to, ze svokru proste nemusis.
Btw ked som este byvala doma, otec nemal problem mne ci sestram kupit vlozky, ked bolo treba.

sima234
11. sep 2024

Ja neviem prečo napíšete na úvod len to, čo vám vyhovuje a potom tu začnete vyťahovať podrobnosti. A ty si sa ho spýtala, či mu to vadí? Možno mu to vyhovuje, alebo ju o to požiadal. A inak rovno napíš, že svokru nemusíš. Prečo niektoré ženy majú pocit, že keď sa chlap ožení, tak jeho mama už nemá žiadne "právo" na svoje dieťa. Nemôže mu nič kúpiť, na nič sa opýtať, zavolať, ideálne aj návšvu ohlásiť aspoň mesiac dopredu 🤦‍♀️

januska12323
11. sep 2024

Však si mala rovno napísať o čo ide a nie len trenky a kondómy vytiahnuť. Divná je svokra aj muž.

crazy_cat_lady
11. sep 2024

ocividne su kondomy Vas najmensi problem, muz si s nou nevie urobi poriadok?

autor
11. sep 2024
lucia13022023
11. sep 2024

Tie boxerky a kondómy su asi len detail, u vás sa toho deje oveľa viac... Ale k otázke, mne by to nevadilo. Dokonca aj moja mama kúpila môjmu mužovi boxerky, objednávala ocovi zo zalanda calviny, tak zobrala aj môjmu mužovi a aj sestrinmu, bola dobra cena.. Môj otec byval a tromi ženami čiže nám kupoval tampóny/vložky keď akurát šiel na nákup a boli na zozname. Nikto to neriešil.

uhnakova
11. sep 2024

Však vypnem večer o deviatej mobil a hotovo, svokra sa nedovolá. Začne rozprávať o divných veciach, poviem, ze takéto osobné témy nechcem preberať. Ak nerozumie a melie ďalej, poviem, že ma to nezaujíma a idem preč. Nemusí byť všetko podľa nej, normálne si urob po svojom, ako sa s tým ona vyrovná, to ťa nemusí trápiť. Ale celkovo mám pocit, že tvoj muž drží s mamičkou, že? A to je tvoj hlavný problém.

maciatkoe
11. sep 2024

Podla mna by svokry mali dostat manual. Pisem si do zoznamu, ze slipy max do 18 mozem kupovat. Este, ze moje dieta ma iba 3 roky. Budem si priebezne doplnat zoznam. Ale kondomy mu urcite nikdy nekupim 😃.

tykat
11. sep 2024

Mozno dufa ze sa rozvediete 😅

katka700
11. sep 2024

Ak kupuje značku a veľkosť čo mu vyhovuje a syn je s tým ok prečo nie. Kebyže mu to vadí je na ňom aby sa ozval.

Nabudúce napíš skutočný problém nie nejakú zastupnu hovadinu.

animus
11. sep 2024

Bože rovno napíš že nenavidis svorku načo také okolky 😂 a áno, príde mi to normálne 😀 ja ešte svorke aj poviem keď je mužovi treba dokúpiť a nie len trenky ale aj ponožky 😂😂 pracuje v obchode s handrami a má to s výraznou zľavou tak prečo nie 😀 (a aby toho nebolo málo aj mne kupuje spodné prádlo 😂 ) neznášam nakupovanie a pre mňa je to doslova pomoc

Strana
z3