icon

Je normálne mať len jednu kamarátku?

27. jún 2025

Ahojte, je tu niekto kto nemá kamarátov? Alebo nemá 5 kamaratiek?
Ja ak som bola v puberte tak sme mali partiu kde sme boli asi 20ti, žili sme, zabávali sa, proste stále nejaký program a vyplnení čas. Ale ako sme začali dospievať tak priateľstva sa začali vytrácať, každý si šiel svojou cestou, už sa ani nekontaktujeme, nie len ja s nimi ale všetci medzi sebou, už vôbec nie sme nikto s nikým v kontakte. Výnimočne ak niečo treba tak sa ozveme.
Ja momentálne mám len jednu kamarátku s ktorou sa viem porozprávať a tak to je už asi 5 rokov. No samozrejme mám muža ktorý mi je aj kamarát, hovorím mu všetko tak ako aj on mne dúfam.
Je to normálne že mám len jednu kamarátku? Ja ani nevyhľadávam nejako ľudí, mne je takto dobre. Mám dieťatko a muža a som spokojná. Len niekedy aj on mi zo srandy povie že nemám kamarátov v rámci reči, on kamarátov má s ktorými je v kontakte.
Myslím si že u mňa bol problém aj to že keď som skončila ZŠ, tak sme sa presťahovali do úplne iného mesta, tam som mala partiu tu ktorú som spomínala, a na strednú som tiež chodila 100km ďalej, bola som na internáte. Čiže veľmi som nemala ako budovať priateľstva keďže som stále bola inde... Teraz som už nas5 v meste v ktorom som mala tú partiu, ale každý má svoje životy. Mám 26 a prvé dieťa, muža. Každý má svoj život len niekedy mi je kvôli tomu smutno 🤷

autor
27. jún 2025

Som si tu vyliala dušu 😂

qrstxyz
27. jún 2025

Určite je lepšie mať čo i len jednu dobrú kamarátku ako veľa a falošných. Ak sa aj napriek tomu cítiš osamelo, skús cez záľuby alebo cez deti si nejaké nájsť, ale ak Ti aktuálny stav vyhovuje, tak na tom tiež nevidím nič zlé. Ja som v puberte tiež bola obľúbená, mala som kopu kamarátok, ale s odstupom času vidím, že to dobrí ľudia neboli a prirodzene aj tie kamarátstva zanikli. Našla som si nové kamošky, chvíľu to síce trvalo, ale po zážitkoch z minulosti som presvedčená, že je lepšie byť sama ako v spoločnosti zlých ľudí.

sszuzu8
27. jún 2025

Je v poriadku aj nemať Žiadnu 🤷‍♀️ počet kamarátov neurčuje hodnotu človeka. Veľa dobrých ľudí nemá partakov do života. Nie je sa za co hanbiť

natalifatali
27. jún 2025

Ja nemám ani jednu a je mi skvelo 😉

marca12
27. jún 2025

Ja nemam ziadnu blizku kamaratku. Mam zname,ale taku naj kamosku nemam a ani nechcem mat.

martina21
27. jún 2025

V dnesnej dobe je to normalne, ja tiez nemam kamaratku, s jednou co sme v kontakte od strednej ale len obcas ona ma dve malinke deti a ja mam syna skoro dospeleho, cize sa nam nejako minaju zivoty a jednu mam z byvalej prace s ktorou obcas skocim na kavu ale kamosku s ktorou by som isla von na nakupy alebo na vylety, zabavit sa nemam. Mam len priatela s ktorym travim vikendy.

michaelka_
27. jún 2025

Ja mám tiež len jednu kamarátku, raz som sa na 3 mes. odhlasila z facebooku, nikto mi nezavolal či som ok.

majus2323
27. jún 2025

Popravde som si prečítala len názov témy , možno napíšem od veci ale ...
Mala som veeela kamosiek ako mladá , ako čas plynul a ako starnem vidím, že mať jednu a poriadnu kamošku , je naozajstné zlato.
Zlato diamant zafír soľ drahokam poklad rubín....
Kto má skutočného priateľa aspoň jedného je naozaj bohatý 💎

bloger
27. jún 2025

Samozrejme aj jedna je ten najväčší poklad.

otvorena
27. jún 2025

Podobne na Zš kamošky na SŠ a odvtedy len známe "

trisha_r
28. jún 2025

Lepšie jednu poriadnu ako veľa na hovno ... Aj ja mám iba jednu a som rada , v podstate mi veľa netreba , nemám rada ľudí .