Je normálne mať po roku a pol stereotypný vzťah?
Je normálne aby vám vzťah po roku a pol prišiel stereotypný a prestal vás baviť? Alebo je to ešte skoro .. bývame spolu v spoločnej domácnosti rok
@janinka007 presne toto si aj ja myslim. My sme s muzom spolu 15 rokov a nezunoval sa nam jediny den.
čojaviem, podľa mňa to nie je dobré znamenie.. ja som v trojročnom vzťahu, niečo vyše dvoch rokov spolu žijeme, obaja pracujeme z domu, takže sme spolu často, každý má nejakú svoju individuálnu rutinu a máme aj nejakú spoločnú, ale že by mi vzťah prišiel stereotypný, to nemôžem povedať.. stále máme spolu nejaké eventy, projekty, často cestujeme, zveľaďujeme si byt a záhradku, chodíme spolu na bicykel, paddleboard, na výlety, do prírody, do spoločnosti.. nenudíme sa, stále sa niečo deje a stále si máme čo povedať. ale to nejde samo od seba, to musí byť aj nejaká snaha a ak ste obaja domasedi, nikam nechodíte, nič nerobíte a ani si k sebe trebárs nikoho nepozývate na stolné hry alebo grilovačky, tak jasne, že máte vo vzťahu nudu.
@levandula7 .. keď ja mám pocit, že v našom vzťahu plány.. čo kedy robiť vymýšľam len ja.. už som sa to snažila s partnerom aj riešiť niekoľko krát.. vždy povedal že mám pravdu, bude sa to snažiť zmeniť atd.. ja som človek aktívny.. on ako keby nie, rada sa rozprávam o rôznych témach a rada sa učím nové veci, cítim sa ako také dieťa vo svete, ktoré baví život.. no on to ako keby vo mne zabíja a je skôr úplný opak aj keď sa snaží tváriť že nie a hovorí mi, že ja len stále vymýšľam.. a toto v našom vzťahu v mojom ponímaní tvoji stereotyp a nudu a neviem sa toho pocitu zbaviť
@janinka007 na zaklade vyroku "mame po roku a pol stereotyp" si trufas povedat, ze nema spravneho partnera? 🙂 to je vcelku silny zaver, nemyslis?
Pripustas aj variantu, ze chlap je vo vsetkych inych ohladoch uzasnym chlapom a do buducnosti perspektivnym otcom? Stereotyp je vec na ktorej sa da pracovat. Vztah typu "aktivna zena" + "pasivny chlap" moze fungovat uplne v poriadku.
@zelenina1 no nemoze, o com je potom taky vztah. Donekonečna sa niekomu prispôsobovať? Jeden bude chcieť zit, druhy bude chciet trcat doma. Kto sa bude komu prisposobovat? Vzdy bude niekto trpiet a Raz to buchne.

Samozrejme. Rok až dva trvá zamilovanost. Potom nasleduje rutina, budovanie vzťahu, jeho udržiavanie.