icon

Je normálne pomáhať kamarátovi zbaliť dievča?

22. feb 2025

Je normálne že môj priateľ pomaha kamarátovi cez správy zbaliť nejaké dievča lebo je ešte panic a je mu ho ľúto?

Strana
z2
domkakvet
22. feb 2025

Ako pomaha, ze jej pise on v jeho mene, alebo mu hovori co ma napisat, nieco blizsie k tomu napis.

autor
22. feb 2025

@domkakvet ano že jej niečo písal v jeho mene

gribka1
22. feb 2025

Keď to je tak ako si predstavujem ja, je to v pohode.

autor
22. feb 2025

@gribka1 no to neviem príde mi to divné

koniarova
22. feb 2025

Keď máte 15, tak je to normálne.

moonlight1210
22. feb 2025

Je to hlupost. Potom pride k slovu konecne panic a dievca zisti, ze je zalubene do sprav od tvojho partnera, a tento panic jej nevyhovuje.
Co urobia potom?

Moze mu davat rady, ale nemal by pisat za neho. Inak oni dvaja nevedia, ci si vobec vyhovuju.

K tomu dievca sa namota, vsetko super, zacne byt otvorenejsie, uprimnejsie o svojej osobe, intimnejsie a nakoniec zisti, ze sa zdoverovalo, vyznavalo a doverne bavilo o svojom sukromi s niekym uplne inym, kto to mal ako džob ju zbalit pre kamosa?

Bude sa citit oklamna a podvedena. Hned na zaciatku im to napokon krachne na hlupom napade.

gribka1
22. feb 2025

A koľko to majú rokov? Myslela som si, že mu niečo normálne radí. Snáď už panic vie písať aj sám. Ale keď mu píše on za neho, tak áno je to divné.

autor
22. feb 2025

@moonlight1210 áno presne tak ako píšete máte pravdu aj som mu to písala že sa to môže stať
A sa aj bojím aby on sa na ňu nenamietal a mňa kvôli nej nenechal

autor
22. feb 2025

@koniarova nie nemáme 15 ani 18

marca12
22. feb 2025

@moonlight1210 Ale sa do nej buchne jej priatel cez spravy a to este len bude zabava,ked bude kamosovi aj priatelke vysvetlivat,ze je koniec medzi nimi

domkakvet
22. feb 2025

Nic zle na tom nevidim, skor mi pride divne, ze ju chce zbalit na nejake reci o sexe, alebo intimnostiach, cize snad mu chce naozaj len pomoct ju zbalit. Ak to je tak, je to v poriadku.

zuzanita1609
22. feb 2025

Tak toto je dobrá výhovorka,chalan je výmyselník 😁. Pomáha nezištne kamošovi v jeho mene. Dobré 😉

koniarova
22. feb 2025

Keď nemáte 15 ani 18 je to prinajmenšom smiešne. Lebo dospelý, rozumný človek toto nerobí. Neviem, čo by som si pomyslela o chlapovi,krby sa mi priznal, že dlhý čas za neho písal kamarát. Vlastne viem. Že je to magor.

gribka1
22. feb 2025

Tak zase asi 30 ročný nie je panic😂

autor
22. feb 2025

@gribka1 noo 25🤣

mantilka
22. feb 2025

Celé je to trápne. Ma 25 rokov a je panic a preto má komplexy. Koľkým babám to vôbec nevadí a možno aj zalichoti.
Ten chalan by si mal dať iba poradiť a nie niekto zaskakuje za neho. Odkaz mu, že nech sa netrápi a sebavedomejšie vystupuje. Každý raz začína, to nie je chýba.

autor
22. feb 2025

@mantilka no že on vobec nevie zo ženou nadviazať kontakt tak chce pomôcť 🤷‍♀️

mantilka
22. feb 2025

Ale toto nie je pomoc. Pomoc=rada. Takto sa nenaučí komunikovať.

andreatytler
22. feb 2025

Ha, ha, mysli si ze je Cyrano? Sorry neverila by som mu ani slovo. Pristihla si priatela pri tom ako si pise s babami a vyhovoril sa na neschopneho kamarata.

Uvazuj... to ten kamarat tvojho priatela chce dievca rovno hned na sex? Lebo chapem ze nevie nic o sexe, ale zo zaciatku sa predsa bavim s dievcatom o zalubach a tak vseobecne. Debata o sexe padne ovela neskor. To by ten kamarat tvojho priatela musel byt bez prstov aby potreboval pomoc pisat niekomu spravy cez zoznamku hned na zaciatku spoznavania sa.

michal_dr
23. feb 2025

@autorka

Nie, nie je to normalne... 🙄🤦
Pomoha "zbaliť", to už môže šikovný kamatát pomocť i "pretiahnuť" (odpusť úprimnosť...)

Pomôcť sa dá tak, že ich zoznámi a potom už je len na chalanovi, aby dievča zaujal, vytiahol ju von, aby mu dala príležitosť "šancu"...

Divim sa, že mu to nie je trapne... 😉😎

januska12323
23. feb 2025

Pomáha zbaliť a pritom jej píše tvoj frajer? Dobre to obkecal a ty mu ešte veríš.

h2
23. feb 2025

@andreatytler 😃 Tiež mi hneď Cyrano zišiel na um. Len aby to nedopadlo rovnako!

dudos
23. feb 2025

Tiež sme pomáhali kamarátovi pri zapôsobení na jednu ženu, a to sme mali už dosť po dvadsiatke všetci.
Sú spolu 15 rokov a majú dve deti.
Vždy sa na tom smejeme aj s jeho manželkou. Sú nám krtsní synovi.

svokrinjazykmonika
23. feb 2025

Preboha never mu veď je to blbosť 😂 normálne si vypisuje a ty si mu to našla že?

jozinzbazin22
23. feb 2025

A ty si pis s tym jeho kamosom,a davaj mu rady ako to baby maju radi,co ma a nema robit,mozno tvojmu chlapovi sa to nebude lubit ako toto tebe.

autor
23. feb 2025

Nie zle ste to pochopili on písal ale cez toho kamaráta cez jeho účet nie cez svoj

gribka1
23. feb 2025

A bol ten kámoš pri tom?

autor
23. feb 2025

@gribka1 áno bol

gribka1
23. feb 2025

A nevie písať, či nerozumiem? Normálne je poradiť ako komunikovať, ale on to písať nemusel. Možno by bolo lepšie, keby si mu poradila aj ty.

autor
23. feb 2025

@gribka1 ja toho jeho kamaráta nepoznám oni sú spolu v práci

Strana
z2