Je normálne, že muž zanedbáva spoločný čas?
Je to normálne aby si muž po 15rokoch manželstva našiel partiu kamarátov ale že o 20e starších..a nemal už záujem tráviť čas spoločne ,výlety aj keď dobre zarobí?
čo znamená o 20e starší?
Ziarlit na partiu kamaratov? Asi nie. Ale mrzelo by ma, ze uz nechce travit cas spolocne. Patrala by som po dovode.
Ale na druhej strane, vedela by som sa zariadit aj sama, bez chlapa. Nie je povinnost travit cas iba spolu. Kazdy by mal vediet stravit cas aj bez toho druheho. A plnohodnotne.
(a uplne a celkom nechapem co ma s tym jeho zarobok, to fakt)
@biba_18 55+vek
Nežiarlila by som, ak majú spoločné záujmy, témy na rozhovor na veku nezáleží, ani príjem v tomto nie je rozhodujúci.
Snažila by som sa zladiť jeho záujmy so svojím programom - keď je s kamarátmi, venujem sa sebe
zároveň by som využila čas, keď je doma a vtedy riešila spoločné aktivity - výlety a pod.
Nepíšeš či máte deti ?
@viestta som sklamaná. Tu nepomôže ani dohovor aby sme ako rodina fungovali máme škôlkara ešte a mám pocit že si všetko odpikam len ja . Všetky starosti a panko si ide kde chce
tak to je dost smutne, ked skor preferuje travit ten cas s nimi ako s vlastnou rodinou. dost sklamanie.
Možno by pomohlo dohodnúť si "harmonogram" kedy ide za kamarátmi, kedy sa venuje dieťaťu a voľno máš ty, kedy ste spolu..atď
Ziarlit ? Nie neziarlila by som , ako naco 😃. Ze uprednostni novych ludi pred rodinou?
Sklamana by som bola, najskor by som mu povedala svoje, chcela sa narovinu porozpravat a ked sa nezamysli, nebola by som s nim. A to ja ozaj niesom za rozchod skrz hoc aku somarinu. No spolocny cas je pre mna cislo 1
A co robis ty, aby mal zaujem travit nejaky cas aj s tebou?
@vanilkovazmrzka stará sa o ich spoločné dieťa, toto milujem žena nech sa rozloží na atómy len aby bol pán tvorstva spokojný
tak pana treba doma zamestnat
@lucka_ke starat sa o deti nie je to iste ako starat sa o partnersky vztah. A si dost naivna ak si myslis ze vztah je sam od seba pocas celej svojej zivotnosti funkcny. Na to aby bol, sa musia starat obaja partneri
Tak keď on nechce nič s tým neurobíš isto mu je lepšie s kamarátmi ako s tebou, no asi sa budeš musieť aj ty poobzerať po niekom inom s kým budeš tráviť voľný čas 🤷♀️
@vanilkovazmrzka no to mi aj povedal do očí že čo čakám po 20tich rokoch že či to bude také rovnaké a bude sedieť doma ako môj oco ..ten nechodil po krčmách
@vanilkovazmrzka vážne? na to by som sama neprišla 😝
No ste spolu 20 rokov a mate skolkara … to znie ako “prechodeny” vztah. Mas dieta, to co si chcela a daj pokoj. Neviem kolko mate rokov a kedy ste sa dali dokopy, ale mozno nahana stratenu mladost a pod. To, ze dobre zarobi je irelevantne snad zarobis aj ty a mate nieco vybudovane spolocne. Najdi si kamaratky a chod s nimi von a maleho mu nechaj. Tiez je otec a ma sa postarat. So skolkarom mozes ist kam chces .. nie je to male babo. Nechce ist na dovolenku tak chod Ty s kamaratkami a dietatom - ked je dobra partia je to dokonca lepsie
Mali by Ste si spravodlivo rozdeliť čas. Travit ho individualne ,každy po svojom ako mu vyhovuje (obohacuje to vzťah zazivat aj nieco ine mimo komfortnej zony vzťahu) a zaroven byt aj nejaký čas spolu s malym ako rodina. A ešte je podstatne ak je niekto introvert a niekto extrovert. To potom vyzera,že jeden by furt lietal vonku a druhy len viac doma sedieť .
@olimuc presne toto si myslím že ..mám čo som chcela a staraj sa a on si naháňa mladosť a chytá ho puberta 😏celkovo táto doba je divná . Pozerám že veľa párov chodí radšej s kamarátkou na dovolenku alebo každý si robí čo chce vo vzťahu
@romiada mám zvláštny pocit keď vidím vonku párik ako stále sú spolu s deťmi . U nás to tak nieje . To len ja chodím stále sama všade s malým ako slobodná matka si pripadám ozaj . Maximálne do obchodu ideme spolu
Nenechavaj si všetko na svojich pleciach (lekar s malym, skolka) . O to viac ak mate chlapca, ak som spravne pochopila. Čim bude starší ,tým bude väčší parťák na bicykel napr. Treba fakt bez ľútosti toho chlapa zapriahnuť. Ja som toto spravila po dlhych 17tich rokoch,že som si dovolila nechať muža v nemocnici s malym 8r. tyždeň. Poctivo som im nosila oblečko, navarene, ....To si mala ale vidieť na začiatku vyplakavanie, prosenie aby som ho došla vymeniť. Že on to nedáva.... neustúpila som. Moj muž mal pritom "uhorkovu sezonu" v robote a ja naopak kopec prace. Potom mi došla ďakovna sms, že ako to my ženy davame s deťmi (nemocnice, choroby, lekari) . Tak to mi ráčil napisať moj manžel po 17tich rokoch čo som si to sama odbila s dcerou ktora je už pomaly dospela. Je rovnako otec ako Ty a maly nie je malé bábo aby bol uz len s Tebou.

neziarlila by som, ale bola by som zrejme dost sklamana