Je odignorovanie spolužiačky nevhodným riešením?
Ahojte, mám na vás otázku. Ide o to, že som si myslela, že s jednou mojou spolužiačkou na výške sme celkom kamarátky, ale z jej strany už asi nie. Na seminároch sa už nestretávame toľko, čo minulý rok, lebo sme teraz v iných skupinách. Písala mi ešte v novembri, keď niečo potrebovala vedieť ohľadom školy, napísala som jej slohovku s odpoveďami na jej otázky, ani bú, ani mú. Len videné a odvtedy nič. Ja som čakala, že sa možno ozve a vybehneme na kávu alebo aspoň si zavoláme (ja som ju zvykla volávať, ale po čase mi začalo prekážať, že volám len ja ju…). Ozvala sa mi opäť až dnes, keď zasa potrebuje niečo do školy. Neviem, ale mňa to celkom mrzí, že takáto ostala a nemám chuť jej už ani odpisovať… Myslíte, že by to bolo odo mňa blbé, keď jej už odpisovať nebudem?
....ani by som sa neunuvala jej písať....zjavne ťa len využíva....
vykašľala by som sa na ňu... ale však odpíš stručne o 3 -4 dni.
ja by som odpisala-sorry nevim,..alebo nemam cas
Nie, ignoruj ju ako ona ignorovala teba
Ja som bola vždy taka hlúpa a každému radila, pomáhala až som ostala sama, každý sa ozval iba keď niečo. Určite jej nepíš, načo? Pochopí to.
ma ta zrejme v kategorii "ozvem sa ked nieco potrebujem"
Ak ju ghostnes, bude to blbe. Vsak jej normalne napis ze nie a hotovo.
Nie, nebude. Kludne ak chces, odpis az o par dni, ze sorac, nestiham. Nic viac.
Daj videné a hotovo.
Ja by som odpísala, že nie. Nerada dávam videné 🤣
nemám rada vypočítavých ľudí, neozvala by som sa
Tvrdý IGNOR, nastav jej zrkadlo.
veď ona teba ignoruje už dlho, len vrátiš požičané
Od takej využivačky by som bočila na kilometre.ONA ťa nepovažuje za kamarátku len ked potrebuje pomoc ak nepotrebuje pomoc tak ťa ignoruje.Hádaj prečo sa ozvala ako píšeš potrebuje pomoc ak by nepotrebovala od teba nič ani sa TI neozve.Ignoruj neznašam take typy že ak nič nepotrebuje kašle na teba a ak potrebuje pcha sa do riti.nemám rada riťolezcov.
Ďakujem za názory. Máte pravdu, nebudem sa jej ozývať.
Tak sa zdá, že sa ozýva len vtedy, keď niečo potrebuje. A to nie je kamarátka. Len Ťa využíva. Ani by som nereagovala.
Má tvoja kamarátka zdravé ruky aj nohy. Ťukať do mobilu vie? A aj odpovede má napísané v zošite. Tak nech sa páči. Nech nie je lenivá. Prečo by si ty za ňu mala robiť veci. A vieš čo, pozri si správu a nereaguje. Nech jej docvakne že toto sa nerobí. Nenechaj sa využívať
Nie nebude to blbe dokonca jej mozes aj napisat, ze ta len vyuzivala, ja som to tak spravila u jednej spoluziacky ... zablokovala som si ju a hotovo, kedze mi stihla napisat potom este par stavnatych spraviciek. Napisala vzdy len ked nieco potrebovala. Normalne si aj u druhej spoluziacky dala pisat seminarky.. tiez to tu babu potom mrzelo, kolko jej pomohla a spravala sa ku nej hrozne.

nie, nebude to blbé