icon

Je písanie si s opačným pohlavým nevyspelé, keď je človek vo vzťahu?

Dnes o 14:10

Ahojte,
Som zadaná už pár rokov. Mám 2 kamarátov, ktorých poznám od detstva. S jedným si píšem len cez sviatky-zagratulujeme si navzájom k narodeninám, meninám, poprajeme si krásne sviatky(vianoce,veľká noc). S tym dalsim sa občas stretávame spolocne aj s priateľom, kedze ho pozná. Avšak v poslednej dobe začalo priatelovi prekážať to ,ze si s nimi vôbec občasne napíšem. Že ja si nemam co pisat s opačným pohlavím, kedze som zadaná. Vraj som ešte detinska a kym sa s nimi uplne neprestanem kontaktovať a nepochopím to,nevezme si ma za ženu, lebo ze ziadna zena v jeho okoli si nepise s chlapmi a nema kamaratov. Mám sa na to pozrieť z jeho strany. Ja mam na to,ale iný pohlad a tak ma zaujíma vaš pohlad na vec. Ďakujem za každú spravu.

Strana
z2
olimuc
Dnes o 16:23

Stacilo by, ak by vetu sformuloval … nezoberiem si ta za zenu, ak si s nimi neprestanes pisat… mne by vyskocil riadny red flag. Co bude dalsie… nebude spokojny, ked budes mat kolegov v praci a na vianocny vecierok si budes pytat povolenie? A bude eobit cirkus, ked niekam pojdes bez neho a budes sa balit do plachty? Pre mna by to bol koniec … zadana nezadana … napisat niekomu k sviatkom je prejav slusnosti a nechapem to obmedzovanie

anonym_1e66ab
Dnes o 16:35

Ja nemám mužských kamarátov a manžel ženské kamarátky ale toto mi príde zo strany tvojho frajera extrém. Je to občas, nevylievaš si druhému mužovi srdiečko a nechodíš s ním sama na vínko. Takže zbytočne to hrotí.

cimage
Dnes o 16:47

Ja pisem kamaratovi na sviatky, vianoce, atd. Ale odkedy je zenaty, tak sa skoro vobec nestretavame. Nevidim na tom nic zle, nie je to kazdodenne vypisovanie.

katarinka963
Dnes o 16:49

tak to je riadny blb. on ta ani nikdy o tu ruku nepoziada. napr.som vydata a idem s kamaratom na firemny ples. ten tvoj by ti to nedovolil

anonym_c5dc49
Dnes o 17:08

@anonym_autor nie som zastancom kamaratenia sa s opacnym pohlavym , ked som vo vztahu...ale, ak by som kamarata poznala skor ako partnera, tak by som ho urcite nevymazala zo svojho zivota len preto, ze sa to nepaci frajerovi. Vlastne, by som takeho frajera ani nechcela, keby mal poziadavku nech zabudnem na niekoho, na kom mi zalezi ...Takze adios frajer...
Pocas vztahu nenadvazujem znamosti ani kamaratstva.

wolf_
Dnes o 17:17

Ja za nevyspelé považujem skôr zakazovať partnerovi/partnerke kamarátsky kontakt s opačným pohlavím. Nevidím dôvod prečo by malo partnerovi také písanie vadiť (a rovnako samozrejme aj opačne). A tiež nevidím dôvod prečo by som mala pretrhať kamarátske vzťahy s ľuďmi opačného pohlavia len preto, že "patrnerovi to vadí" - v preklade za mňa lebo "partner má nízke sebavedomie" alebo "partner si do mňa projektuje seba a teda tam niečo ok nebude hlavne z jeho strany".

anonym_2fe24b
Dnes o 17:24

@anonym_autor kamarat taky rad, mas priatela venuj sa jemu.

siska53
Dnes o 17:32

@anonym_autor Ved to su tvoji kamosi z dost davnych cias. Divny je on, ziarlivec sa z neho vykluva.
Nevidim dovod nebyt v kontakte so starymi kamaratmi. A aj novymi. Ved si nevyznavame/nevyznavate lasku. Na tvojom mieste by som zvazila, ci toto chces do buducna.

Strana
z2