icon

Je písanie si s opačným pohlavým nevyspelé, keď je človek vo vzťahu?

Dnes o 14:10

Ahojte,
Som zadaná už pár rokov. Mám 2 kamarátov, ktorých poznám od detstva. S jedným si píšem len cez sviatky-zagratulujeme si navzájom k narodeninám, meninám, poprajeme si krásne sviatky(vianoce,veľká noc). S tym dalsim sa občas stretávame spolocne aj s priateľom, kedze ho pozná. Avšak v poslednej dobe začalo priatelovi prekážať to ,ze si s nimi vôbec občasne napíšem. Že ja si nemam co pisat s opačným pohlavím, kedze som zadaná. Vraj som ešte detinska a kym sa s nimi uplne neprestanem kontaktovať a nepochopím to,nevezme si ma za ženu, lebo ze ziadna zena v jeho okoli si nepise s chlapmi a nema kamaratov. Mám sa na to pozrieť z jeho strany. Ja mam na to,ale iný pohlad a tak ma zaujíma vaš pohlad na vec. Ďakujem za každú spravu.

Strana
z2
deedol
Dnes o 14:12

moj pohlad je, ze mam kamaratov aj kamaratky a pisem si, s kym chcem, samozrejme nic nevhodne, normalne kamaratsky. dokonca s kamaratmi chodim aj von a obcas som tam jedina baba, hrozne! takze tvojho priatela by som ja osobne nezniesla. ty sa musis sama rozhodnut, co chces tolerovat a ci chces cely zivot prezit v neslobode.

enmery
Dnes o 14:14

Takže tvoj drahý ma pekne za ušami a premieta to do teba. Sú to tvoje Tvoji dlhoroční kamaráti. Boli tu pred ním
Veľmi by som zvážila buducnosť so žiarlivcom, ktorý sa správa ako zaseknutý v 17storočí...

thereisabear
Dnes o 14:16

Je rozdiel, ak by si si hľadala nových kamarátov a písala s nimi alebo písala niečo nevhodné. Dlhoročný kamarát, s ktorým si píšeš bežné veci a tvoj priateľ o nich vie je ok.

anonym_b7b733
Dnes o 14:19

...za podmienky, že aurorka bude v pohode znášať písanie si partnera s jeho pred-ňou kamoškami.

dvadsatosem
Dnes o 14:20

Nevyspelý je tvoj priateľ že mu to vadí.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:21

Nevyspely je tvoj frajer, je ine, keby si si hladala nove znamosti, ale pisat si s dlhorocnymi kamaratmi mi pride uplne v poriadku. Na tvojom mieste by som prehodnotila buducnost s nim

anonym_5d68ce
Dnes o 14:23

@anonym_autor ako by si sa Ty cítila, keby si tvoj partner písal s kamarátkami?

januska12323
Dnes o 14:25

Začalo mu to vadiť len teraz lebo on niečo vykonal a myslí si, že si rovnaká.

vilma7
Dnes o 14:27

Nevidim dovod ukoncit dlhorocne kamaratstva len preto ze mlady ma nejaky problem.

deedol
Dnes o 14:28

ja inak nechapem ani to s tymi novymi kamaratmi. ked sa mi narodilo dieta, chodila som casto kocikovat s kamoskinym muzom, ktoreho som dovtedy nepoznala, a normalne sme sa skamosili. co je na tom? ved si nehladam druheho partnera.

autor
Dnes o 14:31
@anonym_5d68ce

@anonym_autor ako by si sa Ty cítila, keby si tvoj partner písal s kamarátkami?

@anonym_5d68ce keby to bolo takto občasne a fakt len na kamarátskej úrovni, tak určite nie. Vo vztahu je predsa dôležitá dôvera a práve, ked je človek takto obmedzovany moze to skor krachnut ako ked ma slobodu, samozrejme vždy s rešpektom k partnerovi

autor
Dnes o 14:32
@januska12323

Začalo mu to vadiť len teraz lebo on niečo vykonal a myslí si, že si rovnaká.

@januska12323 vždy mu to vadilo v podstate

reanda
Dnes o 14:36
@anonym_autor

@januska12323 vždy mu to vadilo v podstate

@anonym_autor a ty si ho chces zobrat za muza? stojis o to, aby ti niekto daval podmienky, co mozes a co nie? a hodnotil ta, ci si dostatocne vyspela?

anonym_c6ebbf
Dnes o 14:46

Otazka je, co maju ti ini muzi co nema on a preco ich musis mat za kamaratov. To je otazka co si on kladie v hlave podla mna a dovod preco mu to vadi. Tak mu to vysvetli. Nehovoriac o tom, ze vsetky taketo kamaratstva co som vide v mojom okoli tak z muzskej strany to bolo vzdy tak, ze sa mu ta zena pacila. Cim krajsia zena, tym mala viac "kamaratov", teda ak ona dovoli. Zaujimave reakcie su tu, lebo ked je tu clanok, ze manzel si pise s kamaraktami aj po tom co slubil, ze nebude, tak je to obycajne rada typu ak nemate deti tak rozvod.

viestta
Dnes o 14:54
@anonym_b7b733

...za podmienky, že aurorka bude v pohode znášať písanie si partnera s jeho pred-ňou kamoškami.

@anonym_b7b733 kamos/kamoska z detstva skoly, mladosti, z roboty, zo susedstva... je uplne ina kategoria ako "kamos/ka pred nim/nou" (teda byvala frajerka, frajer). Ci?

viestta
Dnes o 14:57
@anonym_autor

@anonym_5d68ce keby to bolo takto občasne a fakt len na kamarátskej úrovni, tak určite nie. Vo vztahu je predsa dôležitá dôvera a práve, ked je človek takto obmedzovany moze to skor krachnut ako ked ma slobodu, samozrejme vždy s rešpektom k partnerovi

@anonym_autor saa si si odpoedala On nema ani doveru v teba, ani respekt a este aj chce rozhodovat co mozes a co nie. Odpovedz si sama,, ci to je v poriadku.

enmery
Dnes o 14:59
@anonym_c6ebbf

Otazka je, co maju ti ini muzi co nema on a preco ich musis mat za kamaratov. To je otazka co si on kladie v hlave podla mna a dovod preco mu to vadi. Tak mu to vysvetli. Nehovoriac o tom, ze vsetky taketo kamaratstva co som vide v mojom okoli tak z muzskej strany to bolo vzdy tak, ze sa mu ta zena pacila. Cim krajsia zena, tym mala viac "kamaratov", teda ak ona dovoli. Zaujimave reakcie su tu, lebo ked je tu clanok, ze manzel si pise s kamaraktami aj po tom co slubil, ze nebude, tak je to obycajne rada typu ak nemate deti tak rozvod.

@anonym_c6ebbf Ruku do ohňa, že v prvom rade čistý nie je on a je to manupilatívne správanie a chorobná žiarlivosť. To sú totálne varovné signály aj podľa psychológov pre ňu.

anonym_c6ebbf
Dnes o 15:06

Takze ak si tvoj manzel najde dve priatelky a bude si si nimi pisat a stretavat sa a z jednou bez teba tak povies, ziaden problem. Tomu hadam neveris ani sama. A je jedno kedy is ich nasla, ide o to, ze si s nimi vypisuje. O com si asi tak pisu? Daj mi priklady. Par ti poviem: Aky bol tvoj dnik, Ako sa dnes mas, Co spolu podnikneme, Co si spravila ako partnerka, Alebo veris ze hovoria o vede a politike?

anonym_0775b8
Dnes o 15:07

nevyspely je tvoj priatel...len preto,ze ste vo vztahu neznamena,ze svoj predosly zivot a priatelov hodis za hlavu ... nepises si s nimi romany a aj keby pokial ide vsetko len v ramci kamaratstva a ziadne dvojzmysli nieje v tom problem..ale u riatela by mi riadne blikala kontrolka ci rovno majak .... ziarlivy chlap a este aj majetnicky-s nim ta krasna buducnost necaka

anonym_131b85
Dnes o 15:09

@anonym_autor povedz mu nech si začne aj on písať s kamoškami. Len neviem ci by sa to páčilo tebe, však.?

anonym_0775b8
Dnes o 15:09
@anonym_c6ebbf

Takze ak si tvoj manzel najde dve priatelky a bude si si nimi pisat a stretavat sa a z jednou bez teba tak povies, ziaden problem. Tomu hadam neveris ani sama. A je jedno kedy is ich nasla, ide o to, ze si s nimi vypisuje. O com si asi tak pisu? Daj mi priklady. Par ti poviem: Aky bol tvoj dnik, Ako sa dnes mas, Co spolu podnikneme, Co si spravila ako partnerka, Alebo veris ze hovoria o vede a politike?

@anonym_c6ebbf a ty na com ides? ved pise ,ze s jednym len na saviatky napise a druhy ide von aj s jej priatelom kedze sa poznaju .... nerobi nic poza chrbat ... ty kamosom nepoprajes sviatky? si sa natiahla do burky a ziaden chlap uz pre teba neexistuje?

anonym_e5da8a
Dnes o 15:17

@anonym_autor pred 3 rokmi som mala pár mesiacov frajera, a jeho žiarlenie začalo tým, že mu vadilo, keď som sa raz za čas stretla s partiou bývalých spolužiakov. Postupne mu vadili kamošky a aj kolegovia muži, ktorí mi písali len v rámci práce. Utiekla som od neho doslovne, hneď na to ako mi neveril, že som bola s kamarátkou v divadle, aj keď som mu ju odfotila, prišlo mu, že sme boli moc dlho vonku v tú noc a robil scény, že bohvie kde sme ešte boli, cez pracovný týždeň podotýkam.

anonym_c6ebbf
Dnes o 15:31
@anonym_0775b8

@anonym_c6ebbf a ty na com ides? ved pise ,ze s jednym len na saviatky napise a druhy ide von aj s jej priatelom kedze sa poznaju .... nerobi nic poza chrbat ... ty kamosom nepoprajes sviatky? si sa natiahla do burky a ziaden chlap uz pre teba neexistuje?

@anonym_0775b8 citaj pozorne, s tym druhym si pise a stretava sa, mne by to nevadilo, ale viem pochopit ak niekomu ano

autor
Dnes o 15:38
@anonym_c6ebbf

@anonym_c6ebbf nie fakt si piseme len na sviatky a este som zabudla úspech v škole, pri skúške, ked to prida jeden z nás na instagram a tam maximálne kúsok popíšeme par sprav o náročnosti štúdia a ako sa nam darí...inak žiadne ako sa mas a ani nič podobné, s tym druhým sa maximálne este dohodneme kedy ideme von -cize tam si piseme trosku viac ako len gratulácie a to vždy ide s nami aj môj priateľ a aj priatelka toho kamaráta ... to je cele písanie.... žiadne spravy ani u jedného ani u druhého ako sa mam ,nič... a ak mi napise niekto koho nepoznám uplne ignorujem všetky správy

anonym_0775b8
Dnes o 15:43
@anonym_c6ebbf

@anonym_0775b8 citaj pozorne, s tym druhym si pise a stretava sa, mne by to nevadilo, ale viem pochopit ak niekomu ano

@anonym_c6ebbf "S tym dalsim sa občas stretávame spolocne aj s priateľom, kedze ho pozná.."

autor
Dnes o 15:44
@anonym_c6ebbf

@anonym_c6ebbf skúsim sa s nim o tom fakt asi porozprávať, ono to je presne tak ako ked sa kamaratim s kamarátkami, ja sa na to vôbec nepozerám tak ,ze su opačného pohlavia, ono clovek sa s nimi pozna fakt roky rokuce kebyže som to mala brat tak ,ze si ich brat ako ja neviem nejaky záložný plán alebo co myslím, ze by som sa ani pred rokmi nedávali dokopy s priateľom. Ja totiž vztah beriem seriózne a niesom za krátkodobé vztahy pre zábavu alebo co.

autor
Dnes o 15:45
@anonym_0775b8

@anonym_c6ebbf "S tym dalsim sa občas stretávame spolocne aj s priateľom, kedze ho pozná.."

@anonym_0775b8 no áno co je na tom divne ist von ako pariky? On sa rozpráva prevažne s priateľom a ja s jeho s priateľkou, potom nahodíme obcas spolocne témy. Nechodím s nim sama na kavu a ani neodsuvam priateľa bokom.

anonym_7b7fdf
Dnes o 15:55

@anonym_autor som vydatá a mám kamarátov, chodíme na obed, kávu, občas na noc (bývame od seba dosť ďaleko). Rovnako tak má muž kamarátky, teda mal. Už sú to moje kamarátky 🤣🤣🤣.

svetlonos
Dnes o 16:04

@anonym_autor
A opytaj sa kretena, ci ti uz kupil aj burku, ch💩j jeden korunovany!
U mna by to mal jednoduche frajer. Po tejto blbej hláške by sa zbalil on alebo ja a zbohom! Nepotrebujem takeho, co ziarli. Len na teba iny chlap pozrie a on ti da zato doma popapuli - ved tvoja cgyba!
Nech si hlada zenu specifickeho vieroviznania ku svojim predpotopnym poziadavkam. Debil!

danica2711
Dnes o 16:20
@svetlonos

@anonym_autor
A opytaj sa kretena, ci ti uz kupil aj burku, ch💩j jeden korunovany!
U mna by to mal jednoduche frajer. Po tejto blbej hláške by sa zbalil on alebo ja a zbohom! Nepotrebujem takeho, co ziarli. Len na teba iny chlap pozrie a on ti da zato doma popapuli - ved tvoja cgyba!
Nech si hlada zenu specifickeho vieroviznania ku svojim predpotopnym poziadavkam. Debil!

@svetlonos 👍👍👍

Strana
z2