icon

Je posielanie kvetov verejne len divadlom pre ľudí?

15. feb 2025

Keď nebudú v ten deň spolu, tak pochopím, že partner pošle kvety partnerke práve v ten deň. Ak budú po práci spolu, tak načo je to dobré? Je to divadlo pre iných ľudí ako na sociálnych sieťach? Asi si toto divadlo vyžadujú práve tie ženy a muži to vedia, tak im splnia ich prianie a potešia ich takto verejne. Inak to celkom nechápem. Ešte ma napadlo, ak by to naozaj chcel ten muž, tak preto aby každému v jej práci dokázal, že je dobrý muž a žena nemá dôvod na neveru na pracovisku. Pre mňa je to neosobné divadlo pre verejnosť. Aký máte na to názor?

Strana
z3
lindous
15. feb 2025

Pre niektorých to určite môže byť preto, aby sa "ukázali", ale pokiaľ je to úprimné nevidím nič zlé na tom, keď má niekto potrebu svoju lásku vykričať aj do sveta, niekto si súkromie stráži viac, niekto menej, pokiaľ je to rovnako aj za zatvorenými dverami, tak prečo nie... vo všeobecnosti mi to príde ako milé prekvapenie, také potešenie aj uprostred všedného pracovného dňa, vytrhnutie zo streotypu 🙂

petamich
15. feb 2025

Mne osobne sa to paci 🙂 a viac k tomu nedodam

zmrzlinka2021
15. feb 2025

Vôbec v Tom nehľadám žiadne predvádzanie. Nech každý robí veci tak ako chce. Mne tiež raz manžel poslal kyticu ruží do práce a čo?

zuzinka888
15. feb 2025

Mam podobny nazor. Mne rar poslal muz kvety do prace- "romanticke gesto ako z filmu". Strasne mi bolo trapne a hanbila som sa riadne+ som si od kolegov vypocula poriadne sexualne narazky a posmesky.

mandzula
15. feb 2025

Muz rad ukaze, ze mu zena patri, a toto moze byt jeden zo sposobov.

anajka266
15. feb 2025

Prečo ľudia potrebujú analyzovať a riešiť rozhodnutia iných?

pribinak
15. feb 2025

Aký mam názor: že nezavid. Nie je na tom nič zle. A patrí to k zaľúbenosť a prejavom lasky. Niekto prejavuje svoju náklonnosť takto, iný dáva 100 fotiek na instac. Každého vec

thereisabear
15. feb 2025

Lebo sa mu nechce ísť do kvetinárstva, takto si to odkliká a má pokoj.

cyberk
15. feb 2025

Dalsia zatrpknuta, ktorej chlap “vyznava” lasku kazdy den

ruxandra
15. feb 2025

Neviem, ale mňa by s tým rozhodne nikto neohuril, neznášam kvety, príde mi to ako ten najzbytocnejsi darček aký môže byť.
Plus, keby kolegyne dôjde do práce kytica od muža, cítila by som sa za ňu trápne. Ale keď sa jej to páči a poteší ju to, tak prečo nie, je to jej zivot. Môj muž vie, že mi kyticu nikdy kupovať nemá..

ina2405
15. feb 2025

Mne muž doniesol kvety do práce 2x. Neriešil, či ho niekto vidí. Mne to riadne zdvihlo náladu. A kvety mi kupuje aj 2x do mesiaca počas celého roka.
Že niekoho irituje toto, je zvláštne.

lucia13022023
15. feb 2025

No a takto to vyzerá, ked žiješ s tým, že čo si pomyslia iný ľudia. Ja tak nežijem, nehľadám za poslaním kvetov žiadny ďalší význam.
Ty moc analyzujes co si kto myslí, prečo to je, hneď negatívne. Načo to je dobre..

tiezjedna
15. feb 2025

@zuzinka888 tak to vola vizitka primitívnosti tvojich kolegov, a nie toho muža😉

mne osobne je to srdečne jedno, nijako mi to neprekáža

diewcatqoo
15. feb 2025

Och, ja to nemam rada. Akoze u inych mi je to jedno, nech si robia, co chcu, neanalyzujem, nepatram, s kamoskou sa z toho potesim. Ale keby mi toto nejaky muz spravil, ze mi posle kvety do prace, tak sa prepadnem asi. Alebo keby ma niekto chcel verejne poziadat o ruku, tak asi by som to s nim skoncila. Nerada na seba strhavam akukolvek pozornost. Taketo veci si riesime v sukromi.

mimka1402
15. feb 2025

Môj mi posiela kvety aj mimo sviatku aj do práce, či jedlo alebo sladkosti len aby mi zlepšil deň, nerozumiem tomu prečo sa ťa to dotýka. Mne práveže príde krajšie aj takto, lebo často netuším čo príde, je to väčšie prekvapenie🙂 Nejako kvôli Valentinu vidím veľa žien, ktoré to hejtia, len z toho dôvodu, že samé nemavaju doma ani v ten jeden deň pekný sviatok. Netuším prečo by sa mal niekto cítiť trápne za inú osobu, že dostala kvety... Za to, že
Ja kvety zbožňujem, môj to vie od začiatku, takže ich dostávam často 3-4x mesačne kytice🙂
Keď prišli kvety do práce, bolo mi zvláštne, ale bol to zlý deň kedy mi to naozaj zlepšilo náladu. 🥰

viestta
15. feb 2025

Aj by som ti odpovedala, co si o tom myslim, ale napisem co si myslim o tebe: Ani v tejto uplne nepodstatnej otazke nie si schopna postavit sa za vlastny nazor. Takze bud zavidis, alebo zavidis. Ina moznost nie je. Co zavidis vies len ty sama.

nekonecna_katastrofa
15. feb 2025

Raz som dostala na narodeniny od manžela kvety do práce. Pre mňa to bol jeden z najkrajších darov, čo som kedy dostala. Je mi jedno, čo si o tom mysleli ľudia a nebolo to žiadne predvádzanie, nechcel tak kolegom ukázať, že som jeho. Neznášam toto čierno-biele videnie. Pre teba by to bolo divadlo, pre druhých pekné gesto.

denkabemommy
15. feb 2025

Je to veľmi pekné, keď muž pošle žene kvety, dokonca mi takto poslala kvety aj kamoška, keď som mala narodeniny 😍🥰. Nejde o to sa predvázať, podľa ma skôr o moment prekvapenia, že v práci človek niečo také nečaká 🙃

nafka0483
15. feb 2025

Ja som tak kvety dostala (nie na valentina) a bolo to pekne gesto, velmi ma to prekvapilo a potesilo.
A je mi jedno co si o tom mysleli ostatni, to je ich problem ak ich to nejak trapilo.

Ale teda mne zavolal kurier a sla som si po ne na recepciu, ziadne okate divadlo ako ked v Priateloch poslal Ross do prace Rachel celu skupinu co jej spievala 😂

jana_eyre_2
15. feb 2025

Neviem, nikdy som sa nad tým nezamýšľala.. ani som nikdy našťastie nedostala takto kvety, lebo nie som rada stredobodom pozornosti, je to premna riadne nepríjemne.. červenám sa už keď v kolektíve sa ma niekto niečo opýta a všetci obrátia hlavy namna a čakajú čo poviem (každý míting je premna utrpenie) .. tak by som brala aj to keby mi niekto doniesol kvety a pred všetkými mi niečo osobne povedal, hanbila by som sa.. našťastie môj muž nerobi takéto gestá a ak mi niečo dá, vyzná sa - robí to v súkromí.. čo ale robia ostatní, to neriešim - považujem to vyslovene za každého vec a preto si nemyslím vlastne nič..

zuza265
15. feb 2025

Mne prve co napadne je, ze to urobil preto, aby potesil svoju partnerku. Proste ju prekvapil. Nevidim na tom nic zle. Mozno to kazdu nenadchne a nebude sa tak tesit. Ale zas je divne, ak by to nejakej vadilo a nahnevala by sa alebo co.

nekonecna_katastrofa
15. feb 2025

@nafka0483 tiež mi volal kuriér a šla som pred budovu, žiadne kvarteto 😂 Ja neviem, asi mám skvelých ľudí okolí seba, so mnou sa všetci tešili, kolegyne si chodili privoňať k mojim kvietkom.

marcellka32
15. feb 2025

Byvala kolegyňa bola single a povedala mne, pošli mi kvety 🤣 do práce, nech ostatných zožerie zlosť 🤣

nafka0483
15. feb 2025

@nekonecna_katastrofa Ja som bola na skoleni a rozculovals som sa najprv ze co ma rusi ze nic som si neobjednala 😂 potom ma cakal pred druhym vchodom, nie tam kde povedal... ked som ho nasla tak mi strcil kvety do ruk ze tu mate, dovi!
Ja v soku ze co to, potom som su precitala karticku 🙂 🙂

lindous
15. feb 2025

@nafka0483 Presne toto 😀 ja som takto dostala jedlú kyticu, proste som po ňu šla ako pre hocičo iné, čo donesie kuriér, keďže bežne si objednávame veci do práce, odniesla do kancelárie a vedela o tom vlastne len kolegyňa, ktorá tam sedí so mnou, nebehela som s tým kade tade a nerozprávala o tom všetkým 😅 vôbec okolo toho nemusí byť divadlo...

ina2405
15. feb 2025
zuzubb007
15. feb 2025

Zrejme závidis, treba to predýchať, mne je absolútne jedno keby dostáva kolegyňa aj každý deň kvety do roboty a čo? Je to pekné a hotovo nič si o tom nemyslim, nech si každý robí ako uzná za vhodné

januska12323
15. feb 2025

Pre teba divadlo pre iného darček.

modrykonik33
15. feb 2025

Je to veľmi pekné gesto, skôr by som bola hrdá na seba aj toho chlapa 🤣 a vôbec mi to nepríde ako divadlo, neznesiem keď strhávam veľa pozornosti

autor
15. feb 2025

Pre mňa by to bolo trápne, takže preto sa pýtam. Dostávam kvety osobne a mňa by to od kuriéra nepotešilo. Nezávidím. Fakt to považujem za divadlo pre ostatných, lebo osobne s bozkom, pohľadom do očí a úsmevom to má úplne iné čaro a potešenie.

Strana
z3