Je skoro začať bývať s priateľom po pol roku?
je to skoro zacat byvat s priatelom po pol roku vztahu ? uvažujeme nad tym pretoze mame vztah na dialku .. rozumieme si a chceme byt spolu .. alebo este pockat ? Kedy ste zacali spolu byvat ?
kľudne...
Ja po dvoch mesiacoch som začala bývať a najlepšie rozhodnutie, hneď sme aspoň vedeli, že si nelezieme na nervy a že nám to klape. 😊
Kľudne spolu bývajte, aspoň zistíte, či sa k sebe hodíte. Pýtaj polovicu celej réžie, bývanie, stravu. Časom sa uvidí.
Cim skor, tym lepsie. Ja som s mojim zacala byvat po 3 mesiacoch. Mam kamaratku, co bola s chlapom 5 rokov, nastahovali sa k sebe a do mesiaca isli od seba, pretoze im to v domacnosti vobec nefungovalo.
@gribka1 ja by som sla k nemu, a zamýšľam sa presne aj nad tymi financiami, pretoze on byva v byte ktory je jeho rodicov a ti od neho nechcu nic.Mne by bolo ale hlupe byvat zadarmo v byte jeho rodicov a nic im zato nezaplatiť. Ako to poriešiť ?
Ja mojim mužom sme začali spolu bývať po cca mesiaci "chodenia".
Ja som tak s manželom začala po pol roku spolu bývať a sme spolu už 16 rokov .
A on chce, aby si išla k nemu? Spoločne s rodičmi? Či len byt je ich a oni mu platia bývanie?
@gribka1 je to ich byt ale oni tam nebývajú, maju svoj dom, byva tam sam uz dlho ale nechcu od neho zato ziadne peniaze. ano priatel chce aby som prisla. do buducna by sme chceli urcite nieco svoje ale zatial by sme boli tam, ale ja nechcem byvat v byte jeho rodicov len tak zadarmo.
Určite niečo zaplať. Veď ak platia za syna, to je ešte ok, ale za teba to by už bolo fakt blbé. Takže určite prispieť.
Neplatí za nájom, ale energie a stravu si snáď platí sám, nie rodičia. Tak to si rozdelte na polovicu
Bývali sme spolu po 3m chodenia. Ale poznali sme sa veľmi dobre 3 roky.
my po pol roku
Ja s mojim maňzelom sme spolu začali bývať po mesiaci vzťahu 🙂.
Kľudne môžeš...
Moja suseda pozvala teraz už manžela na kávu, poznali sa 1 deň a už neodišiel, sú spolu 10 rokov
S mojím priateľom,.dnes už manželom som začala.byvat po prvom rande.. je to skoro? 😅 Možno.. fakt ale je, že to bolo pred 20timi rokmi a stále.spolu bývame.. boli sme však pred tým prvým rande kamaráti..
My po 3 mesiacoch.
Jasne, je najvyssi cas.
My sme s mojim uz teraz manzelom po pol roku rovno kupili byt 🤭 pre niekoho skoro, pre nas nie. Chceli sme obaja rovnake veci od zivota. Jedine rodicia sa necudovali, pred rokmi boli na tom totiz rovnako.
po 2 mesiacoch
Za mňa áno, načo čakať? Aspoň sa váš vzťah skôr vykryštalizuje, či si spolu rozumiete alebo nie. Toho druhého najlepšie spoznáš keď spolu bývate. A určite niečo platiť. Trvať na tom.
Po troch týždňoch ,po polroku sme si povedali ,že chceme dieťa ,potom sme sa vzali ,vo februári budeme spolu 5rokov a v lete má dieťa 4,je úplne bezpredmetné riešiť či je skoro a či nie , niekto sa k sebe nasťahuje po 15rokoch aby sa po roku rozišli,úplne strateny čas
Prišiel na film a už neodišiel, poznali sme sa asi týždeň. Sme spolu už 5 rokov a klape nám to.

Ja mam 24 priatel 28