icon

Je skoro začať bývať s priateľom po pol roku?

25. jan 2025

je to skoro zacat byvat s priatelom po pol roku vztahu ? uvažujeme nad tym pretoze mame vztah na dialku .. rozumieme si a chceme byt spolu .. alebo este pockat ? Kedy ste zacali spolu byvat ?

Strana
z2
autor
25. jan 2025

Ja mam 24 priatel 28

deti95060810
25. jan 2025

kľudne...

123kika1234
25. jan 2025

Ja po dvoch mesiacoch som začala bývať a najlepšie rozhodnutie, hneď sme aspoň vedeli, že si nelezieme na nervy a že nám to klape. 😊

gribka1
25. jan 2025

Kľudne spolu bývajte, aspoň zistíte, či sa k sebe hodíte. Pýtaj polovicu celej réžie, bývanie, stravu. Časom sa uvidí.

sindla
25. jan 2025

Cim skor, tym lepsie. Ja som s mojim zacala byvat po 3 mesiacoch. Mam kamaratku, co bola s chlapom 5 rokov, nastahovali sa k sebe a do mesiaca isli od seba, pretoze im to v domacnosti vobec nefungovalo.

autor
25. jan 2025

@gribka1 ja by som sla k nemu, a zamýšľam sa presne aj nad tymi financiami, pretoze on byva v byte ktory je jeho rodicov a ti od neho nechcu nic.Mne by bolo ale hlupe byvat zadarmo v byte jeho rodicov a nic im zato nezaplatiť. Ako to poriešiť ?

bessie12
25. jan 2025

Ja mojim mužom sme začali spolu bývať po cca mesiaci "chodenia".

mariska1989
25. jan 2025

Ja som tak s manželom začala po pol roku spolu bývať a sme spolu už 16 rokov .

gribka1
25. jan 2025

A on chce, aby si išla k nemu? Spoločne s rodičmi? Či len byt je ich a oni mu platia bývanie?

autor
25. jan 2025

@gribka1 je to ich byt ale oni tam nebývajú, maju svoj dom, byva tam sam uz dlho ale nechcu od neho zato ziadne peniaze. ano priatel chce aby som prisla. do buducna by sme chceli urcite nieco svoje ale zatial by sme boli tam, ale ja nechcem byvat v byte jeho rodicov len tak zadarmo.

gribka1
25. jan 2025

Určite niečo zaplať. Veď ak platia za syna, to je ešte ok, ale za teba to by už bolo fakt blbé. Takže určite prispieť.

monillia
25. jan 2025

Neplatí za nájom, ale energie a stravu si snáď platí sám, nie rodičia. Tak to si rozdelte na polovicu

lucia13022023
25. jan 2025

Bývali sme spolu po 3m chodenia. Ale poznali sme sa veľmi dobre 3 roky.

alickapusinka
25. jan 2025

my po pol roku

denkabemommy
25. jan 2025

Ja s mojim maňzelom sme spolu začali bývať po mesiaci vzťahu 🙂.

bielasovicka
25. jan 2025

Kľudne môžeš...

macatt
25. jan 2025

Moja suseda pozvala teraz už manžela na kávu, poznali sa 1 deň a už neodišiel, sú spolu 10 rokov

jana_eyre_2
25. jan 2025

S mojím priateľom,.dnes už manželom som začala.byvat po prvom rande.. je to skoro? 😅 Možno.. fakt ale je, že to bolo pred 20timi rokmi a stále.spolu bývame.. boli sme však pred tým prvým rande kamaráti..

1sally12
26. jan 2025

My po 3 mesiacoch.

bg92
26. jan 2025

Jasne, je najvyssi cas.

nikushka8
26. jan 2025

My sme s mojim uz teraz manzelom po pol roku rovno kupili byt 🤭 pre niekoho skoro, pre nas nie. Chceli sme obaja rovnake veci od zivota. Jedine rodicia sa necudovali, pred rokmi boli na tom totiz rovnako.

h2
26. jan 2025

@gribka1 Pochybujem, že rodičia niečo platia. Proste poskytli synovi byt, určite všetko okolo toho platí sám.

gribka1
26. jan 2025

@h2 Aha, že takto to myslela, že za ňu nechcú nič.

h2
26. jan 2025

@gribka1 Nie za ňu. Proste v ich byte býva syn, platí si tam vlastnú spotrebu. Rodičom neplatí. Ako keby bol ten byt jeho.

rk123
26. jan 2025

po 2 mesiacoch

ysseba
26. jan 2025

Za mňa áno, načo čakať? Aspoň sa váš vzťah skôr vykryštalizuje, či si spolu rozumiete alebo nie. Toho druhého najlepšie spoznáš keď spolu bývate. A určite niečo platiť. Trvať na tom.

gribka1
26. jan 2025

@h2 No ale to je snáď normálne. Ak on si réžiu platí, tak autorka jednoducho prispeje.

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
margitaf
26. jan 2025

Po troch týždňoch ,po polroku sme si povedali ,že chceme dieťa ,potom sme sa vzali ,vo februári budeme spolu 5rokov a v lete má dieťa 4,je úplne bezpredmetné riešiť či je skoro a či nie , niekto sa k sebe nasťahuje po 15rokoch aby sa po roku rozišli,úplne strateny čas

nelka93
27. jan 2025

Prišiel na film a už neodišiel, poznali sme sa asi týždeň. Sme spolu už 5 rokov a klape nám to.

Strana
z2