icon

Je správne ukončiť vzťah plný neistoty?

Včera o 21:32

Ahojte..
chcela by som sa vyrozpravat, citim sa veľmi v napati… nemam sa momentalne komu s tymto zdoverit a chcela by som počuť názor iných dospelých, skúsených žien.
Stretávala som sa s jedným mužom, ktorý ma po dlhej dobe zaujal, všetko bolo super, pomaly to smerovalo k vzťahu, až som sa jedneho dňa po oslave, kde sme boli spolu dozvedela, že keď si na tej oslave vypil, volal a vypisoval ex. Dozvedela som sa to tak, že mi niečo ukazoval na whatsappe a zrazu zmeškane hovory a ja že čo to je, pretože podľa jeho verzie spolu niesu v kontakte a ona bola psycho atď.. nakoniec som mu zobrala telefon a tam našla správy ako jej pise ze mu chyba a neviem co. Potom na obvinil, že som stíhačka.. tvrdil mi, že s ex už nie je rok a pól a podľa všetkého klamal. Ja som to celé uzravela a on prosil o druhú šancu 3 mesiace, nakoniec som sa s ním stretla teraz pred sviatkami, bolo fajn a on sa snaží, ale ja z neho cítim napätie v zaludku a nervozitu. Proste mam pocit ze moje telo naňho divne reaguje aj keď sa s ním citim super a som s nim rada. Jednoducho necítim pri ňom pokoj. Je to možné? Najrozumnejsie je asi to ukončiť a íst ďalej, že?

saraxyz
Včera o 21:34

@anonym_autor odpovedala si si v poslednej vete

enmery
Včera o 21:42

Preboha. Dievča. Vážne? Potrebuješ silou mocou zistiť, čo zistila jeho ex, ta psycho? Aj ty budeš psycho.
A taka rada do budúcna, ak sa niekto vyhovára na alkohol, neverte tomu, alkohol iba ukazuje, čo tam od podstaty už dávno je!

haley7897
Včera o 21:52
anonym_e32f92
Včera o 21:57

@anonym_autor necitila by som sa prijemne s muzom, ktory nadava na svoju ex. Moj exmanzel bol teda dost mimo ale nikdy som ho pred dalsimi potencionalnymi neohovarala vlastne ani nespominala, naco. Teba bude tiez tak ohovarat ked skoncite.

enmery
Včera o 22:03

"Cítim sa s ním super a som s nim rada" je v ostrom rozpore s " necítim pri ňom pokoj". Ženičky, odkiaľ pochadzate, z akého prostredia, že vám taký mínus vo vsetko doslova stačí...

anonym_481981
Včera o 22:28

@anonym_autor ked to citam mam zimomriavky, zazila som takmer podobne. A tiez som dala opak.sancu, vypomstilo sa mi to tak, ze mi chlapik vzal najkrajsie roky zivota a ostala som uz odvtedy sama. Nikdy v zivote taku chybu by som uz neurobila, ale zivot mame len jeden...aj ten cas... radim ti, neries ho a posun sa dalej bez neho...

anonym_cede4d
Včera o 22:41

@anonym_autor Ano, ukoncit,klame ta.

tinka3435
Včera o 22:43

Čistý odrbavač kašli na neho ....a počúvaj svoje telo vždy .

deti95060810
Dnes o 01:58

načo ti je taký chlap. klame a zavádza. ozaj potrebuješ rozvedeného chlapa? ak sú tam ešte deti tak to je už čistá katastrofa.

sova7
Dnes o 06:52

Chlapa pre ktorého je bývalá psycho, ak sa pýtam a on ma obviní že ja som stíhačka pritom on koná nečestne a keď moje telo vysiela varovne signály teda je mi zle od žalúdka necítim pokoj som v strese takého v živote mať určite nechcem. Nakoniec budeš aj ty psycho alebo psycho s teba urobí. Za mňa nie určite zablokovať neriešiť.

tykat
Dnes o 07:34

@anonym_autor trosku mimo temu ale... nikdy som nebola typ co pretriasa svoje problemy s kamaratkami ci rodinou a prebera ze co robit. Kamaratky aj rodina mi to casto vycitaju resp.ze ved si mame pomahat a zdielane problemy sa lepsie vyriesia. Mne to nikdy nebolo treba. Vzdy som sa rozhodla sama. Ci to bolo nieco vaznejsie ci banalita. Vo vztahoch som rozhodovala vzdy sama.
Ale tu na konovi vidim ze vela zien sa nevie rozhodnut bez pomoci inych ani v ocividne jasnych zivotnych situaciach ktore sa tykaju vyhradne ich.

@,autorka co tu je co rozmyslat? Uz len z popisu je jasne ze je to nepouzitelny kus. Ja by som mu uz po tych vypisovackach ani hodinu naviac svojho zivota nevenovala a ani by mi nenapadlo niekoho sa pytat.

moonlight1210
Dnes o 07:36

@anonym_autor daj na svoju intuiciu.
Ta nie je zazracna, ale vychytava jemne signaly, rozpory medzi tym, co on nahlas hovori, ake gesta pre teba robi a recou jeho tela.
Hlavou to vedome zamietas ako jemne chybicky (hlava hovori: ved sa mozem aj mylit), ale vnutorne citis, ze nieco nie je v poriadku (telo hovori: nie, nemylis sa).

Takze to ukonci.

Ta dalsia po tebe si najskor vypocuje story o dvoch psycho exkach a bude ho lutovat, ze je chudacik, co ma smolu na zeny (a citit sa osudom vyvolena, ze ona je ina, lepsia). Nad nou uz pasca asi sklapne definitivne. Zialbohu. Neda sa s tym nic urobit.

Ale nemusis to byt ty.

romiada
Dnes o 09:53

@anonym_autor telo Ti jasne ukazuje to čo hlava odmieta prijať. To mas take buracanie duše do schranky (telesnej) že až. Počuvni svoju intuiciu.

anonym_7bcc18
Dnes o 10:17

@anonym_autor neriešila by som ho už, takýto človek je pre mňa odpad

motylik2559
Dnes o 11:24

@anonym_autor Ahoj, urcite ho kopni do zadku, sa cudujem po tom co si nasla, ze si mu dokazala dat sancu a pokracovat🤦‍♀️ Tvoje telo ti dava spravny signal, mala by si pri takom chlapovi vecnu neistotu. On ta nazval stihackou a on je zas kur....k ako vysity. Radsej z kratsej cesty ako si neskor nadavat. Mozno aj keby teraz nejaky cas s ex nic neriesil pre zalepenie tvojich oci, tak neskor to zopakuje zas. A celu dobu ti bude nahlodavat mysel neistota. Ved tak sa fungovat neda. Nebud hlupa a skonci to.

domkakvet
Dnes o 12:23

@anonym_autor ak nechces byt len nahrada, tak ukoncit.