Je to namotávanie, keď si len píšu?
Kamarát je dlhšie v kontakte s jednou slečnou. Dlhšie si už spolu píšu a aj sa stretávajú. V podstate okrem flirtu cez messenger, kde si posielajú srdiečka, žmurkajúce alebo zaľúbené smajlíky, k žiadnemu sexu, bozkom alebo držania sa za ruky nedošlo. Keď som mu povedala, nech ju nenamotáva mi jasne vysvetlil, že nikoho nenamotáva. Na to mi povedal, že namotávanie by bolo keby mu dievča vyznalo lásku a on by dával nejasné alebo vyhýbavé odpovede.
Jedna strana môže chcieť viac, druhá nemusí. Ani on a ani ona neprišli s tým aby sa porozprávali ako to medzi nimi je. Myslíte si, že ide o namotávanie?
Je to také obojstranné namotávanie, súhlasím s ním, že nič zle nerobí, keďže ona nevyjadrila záujem o niečo viac… môže jej to tiež takto vyhovovať, tiež to nemusí brať vážne… je len na nich, či a kedy túto tému otvoria… alebo si ty tá slečna? Lebo iba vtedy máš k tomu čo povedať
Možno ona namotava jeho...kto koho namotava? Diskusia je vzájomná, posielanie srdiečok tiež. Či sa namotaju, je už len ich rozhodnutie.
Ach, deti... tieto pubertálne omáčky 😂
Keď si s niekym píšem a cítim, že mi ten človek imponuje, tak ho ťahám von, chcem s ním byť...
Namotávačky ako sopľavé deti, ktoré chodia okolo horúcej kaše...
Jedného krásneho dňa príde sebavedomý lol, capne dievčinu jej po zadku, potiahne za vlasy a chlapec skovaný za písmenkami bude rumázgať, prečo už nepíše, prečo sa zamilovala do iného... no lebo "jojo" 😎🙈🙉🙊

Nie nie je. Proste si píšu a zabijajú čas. Prečo ta to trápi?